Hej dziewczyny, malo się odzywam ale to przez to ze nadal po cesarce Nie umiem dojść do siebie, straszna była dla mnie pionizacja, do dziś chodze skulona jak wstaje z łóżka, nie mogę się normalnie podnosić, dostaje boli mocnych w nocy i ta kurczaca się macica.
Miałam tez w 4 dniu po porodzie załamanie jeżeli chodzi o karmienie, sutki do krwi poranione, piersi nabrzmiałe, ale jak mały tak pięknie ciumka cyca i oczkami patrzy na mnie i łapie mnie rączką za palec to wzielam się w garść i juz jest lepiej, jeden dzień stosowalam osłonki na sutki i sutki doszły w miarę do siebie a teraz karmienie lepiej idzie, boli tylko w pierwszym momencie a później juz nawet ulga przy tym nawale mlecznym. Mimo iz mam stwardnienia i guzki na piersiach pokarmu mam dużo i po karmieniu piersi robią się miekksze. Wiec wszystko chyba ok, w czwartek będzie u mnie położna to jeszcze się spytam.
Ogólnie mam dziecko anioła, budzi się w nocy co 3 h prawie jak w zegarku, zmieniamy pieluche i cyca i spi dalej ładnie. W dzień budzi sie tak co 3-4 h wtedy pielucha, tatuś trochę pochodzi na raczkach z małym, pokazuje mu wszystko wtedy Cyc i spać, mały prawie wgl nie płacze, nie mamy z nim najmniejszego problemu, w szpitalu bardzo mnie chwalili ze tak szybko sobie z wszystkim poradzilam mimo wieku.
Jedynie dołuje mnie to ze nie jestem jeszcze sprawna fizycznie i każdy ruch przychodzi mi ciężko a chciałabym juz biegać przy małym.
A to słodkie maleństwo leży właśnie obok mnie i stroi słodkie mińki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7dddfcc7ea46.jpg
Gratulacje dla mamusiek,które się rozpakowaly i trzumam kciuki za te które maja to jeszcze przed sobą. Maleństwo naprawdę wynagradza nawet najgorszy ból
mappi, agulas, ania0141, Karolina_Ina, Justyna Es, _Saszka_, malika89, fabiola, MagSz, Larisa, czarna_owca, Mynia, triste, kredeczka91, dichlieb, katka/85, wiecznie, Lanusia93, Szotka, panda80 lubią tę wiadomość
mappi, agulas, ania0141, Karolina_Ina, Justyna Es, _Saszka_, malika89, fabiola, MagSz, Larisa, czarna_owca, Mynia, triste, kredeczka91, dichlieb, katka/85, wiecznie, Lanusia93, Szotka, panda80 lubią tę wiadomość