Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny13.04 o godzinie 7.15 przyszedł na świat mój syn Szczepan, poród SN w 40t5d
Mój klocek okazał się klockiem o wadze 4390g o wzroście 59cm.
Poród nie był taki koszmarny gorzej teraz bo dosc słaba jestem bo straciłam dużo krwi i dokucza mi naciete krocze.
Bąbelek wygląda jakby wyszedł z powstania. Obdrapany poobijany ale dzielny jest po prostu super
PozdrawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 18:13
Lanusia93, Justyna Es, Karatka81, Olina, Foto_Anna, Larisa, ania0141, agulas, paprotka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mappi gratuluję Spory Twój klocuszek...
Ja bolące brodawki smarowała olejem kokosowym (popękane usta też nim reanimuję), ale ponoć nie ma nic lepszego niż smarowanie swoim mleczkiem
Dzisiaj pierwszy raz od porodu ruszyłam się z domku (kupiłam m.in.nianię). Jaki luz bez brzuszka:-) Choć wiadomo że brzuszek jeszcze jest, ale 14 dni macica się obkurcza, potem zaczynam zabawę z pasem. Póki co "zgubiłam" 10 kg, stopy mam już prawie normalne, mega dużo sikam, sama jestem w szoku że można tyle na raz wysikać ha,haTheForfie lubi tę wiadomość
-
W ogóle moja Ala jest dziwna ha,ha w łóżeczku jak śpi (w dzień) to raz na jakiś czas się wybudza i marudkuje, a dziś już drugi raz położyłam ją w dużym na narożniku i tv gra, Niko biega, gada itd y coś rozmawiamy, wiadomo, a ona śpi... M mówi że w brzuchu była przyzwyczajona do hałasu Do południa spała przy polskich przebojach ha,ha
-
Mappi gratulacje, spory klocuszek, brawo że dałaś radę SN! Ania niezła historia, gin zasługuje na miano superbohatera
Ja dzisiaj miałam kolejne ktg i zapisały się 3 skurcze czyli z każdym o jeden skurcz do przodu jak tak dalej pójdzie to na jesień się wyrobie
Same aniołki z tych Waszych dzieciaczków dziewczyny, oby wszystkie kwietniowe bobaski takie byłyania0141, agulas lubią tę wiadomość
-
kobietki witajcie z rana...u nas pochmurno za oknem,całą noc oka nie zmrużyłam pomimo tego że mój skarbuś pięknie spał,nawet raz nie zapłakał,ale ja czuwałam nad nim-pierwsza noc w domu,więc ciągle do niego zaglądałam ,podobnie było w szpitalu w pierwszej dobie non stop patrzyłam na niego bałam się zosawić go samego nawet na chwilę więc wychodząc do łazienki prosiłam pielęgniarki żeby spojrzały na niego.w sali bylam sama do 5doby,wogóle u na sale są 2osobowe...
TheForfie lubi tę wiadomość
ania0141 -
Wywoluj Aniu wywoluj bo cos naszym sie nie spieszy moj juz 3 dni poterminie i nic!
Zastanawia mnie jedna rzecz, codziennie rano ze mnie delikatnie cieknie (no dobra spodenki mokre na wylot, tak powiedzmy dobre 3 lyzki) w ciagu dnia czasem ale bardzo delikatnie, stawiam na sluz i do wtorkowej wizyty nie panikuje, chyba ze przyjda skurczeagulas lubi tę wiadomość
-
kredeczka91 wrote:Wywoluj Aniu wywoluj bo cos naszym sie nie spieszy moj juz 3 dni poterminie i nic!
Zastanawia mnie jedna rzecz, codziennie rano ze mnie delikatnie cieknie (no dobra spodenki mokre na wylot, tak powiedzmy dobre 3 lyzki) w ciagu dnia czasem ale bardzo delikatnie, stawiam na sluz i do wtorkowej wizyty nie panikuje, chyba ze przyjda skurczeania0141