X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • Lanusia93 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarna_owca wrote:
    ja tez mam manie sprzatania ostatnio ;) wlasnie dlatego, ze wracajac ze szpitala chce zeby wszystko bylo przygotowane. Nawet naczyn w zlewie nie zostawiam na noc bo co by gdyby akcja zaczela sie w nocy to bym mysla o niepozmywanych naczyniach hehehe Pranie sprzatam od razu jak wyschnie i zmyware oprozniam jak tylko skonczy myc, z reszta popralam juz chyba wszystko co mozliwe w domu, zeby przypadkiem pozniej nie zabraklo jakiegos recznika czy kolejnej poscieli do zmiany bo nie wiem jak to bedzie z czasem poniej, czy bede miala glowe myslec o takich "pzyziemnych" rzeczach ;)

O matko, mam dokładnie tak samo! Wczoraj ok. 22 skończyło się pranie, pralka oznajmia zakończenie prania, proszę mojego narzeczonego, żeby wniósł mi miskę z tymi ubraniami na górę do rozwieszenia. A on że jutro, bo późno, nic im się nie stanie, rano je przepłuczę i rozwieszę. Ale nie ustąpiłam! Ogólnie sprzątam na bieżąco, żeby był porządek, ale u nas niedziele od zawsze są dniem wielkiego sprzątania, mycia podłóg itd.

Jejkuuu jak ja chcę dziś urodzić!

czarna_owca, ania0141 lubią tę wiadomość

Aniołek (*) 12.03.2013

Lilianna ur. 09.08.2014 <3 3700 g, 56 cm

Pola ur. 24.04.2016 <3 3650 g, 55 cm
  • Nemera Przyjaciółka

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Ja jutro ide na planowane CC , mam być przed 8 rano. Trzymajcie kciuki :)

agulas, Lanusia93, czarna_owca, Szotka, ania0141, _Saszka_ lubią tę wiadomość

2nn3dqk3bgme6a5j.png
  • czarna_owca Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nemera kciuki zaciśnięte!!! Powodzenia :)

Kasia gratulacje :D

Kredeczka coś ucichła, czyżby na porodówce? ;)

Za wszystkie nierozpakowane mamusie trzymam mocno kciuki, musimy dotrwać :)

ania0141, agulas lubią tę wiadomość

mhsv3e5e7kvmf6ta.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 23:29

ania0141, agulas lubią tę wiadomość

• Sunday Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia gratulacje!

Nemera trzymamy kciuki, jutro Wasz wielki dzien :-)

Lanussia, moze cos sie jeszcze dzisiaj rozwinie!
    Ja tydzien temu o tej porze wychodzilam ze szpitala z naszym Kurczaczkiem kochanym.
    Mi chyba jeszcze hormony buzuja, czy Wy tez poplakujecie ze szczescia patrzac na Wasze Skarby? Ja sie z tym mecze okropnie..codziennie ryczec mi sie chce, ale nie depresyjnie tylko ze wzruszenia. Albo jakas paychicznna jestem. Moze przez te obolale cyce..

Szotka, ania0141, agulas, Justyna Es lubią tę wiadomość

"Miłość jest pragnieniem, by komuś coś dawać - a nie otrzymywać."

4z4sijb.png
  • ania0141 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nemera pewnie,że trzymamy kciuki!!!jutro najważniejszy dla was dzień w życiu-pierwsze spotkanie w cztery oczy :)

ania0141
  • ania0141 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie kredeczka co tam u ciebie?

kredeczka91 lubi tę wiadomość

ania0141
  • agulas Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może rzeczywiście kredeczka rodzi :)! Albo rozkoszuje się niedziela :D

ania0141 lubi tę wiadomość

ug37trd8yp0c7r9f.png
  • kredeczka91 Ekspertka

Wysłany: 18 kwietnia 2016, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety nie rodze :D postanowilam z mezem spedzic ta ostatnia niedziele troche inaczej niz zwykle ;) leniuchowalismy w domu, a potem pojechalismy do restauracji, na obiad z kawa i deserem, na spacer:) trzeba korzystac bo za chwile maluszek na takie wyjscia nie pozwoli ;)
    W nocy mialam alarm, bolesne skurcze, znowu wiecej sluzu, ale... zasnelam standardowo :D dzisiaj umawiam sie do szpitala na przyjecie, zobaczymy ktory dzien mi przypadnie ;)

Szotka, _Saszka_, agulas, Lanusia93, ania0141 lubią tę wiadomość

• kredeczka91 Ekspertka

Wysłany: 18 kwietnia 2016, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia gratulacje!!

Nemera kciuki zacisniete, jak kazda kwietniowka swietnie sobie poradzisz i juz za chwilke przywitasz maluszka :)

agulas lubi tę wiadomość

• katka/85 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) gratuluję kolejnym mamom :) nie macie pojęcia jak ja wam zazdroszczę. . Wczoraj mój mąż miał imieniny i miałam cicha nadzieje ze Wojtuś zrobi tacie prezent ale niestety mały uparciuch ani myśli opuszczać brzuszka..
    miłego dnia :)

kredeczka91, ania0141, czarna_owca, agulas lubią tę wiadomość

3jvz2n0an96r1ens.png
    c55fs65gka3iyxy5.png

• ania0141 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie kwietnióweczki,mój SYNEK OFICJALNIE ZOSTAŁ DZISIAJ MIŁOSZEM!!!! jest pełnoprawnym obywatelem i ma już swój pesel :)

Larisa, agulas, katka/85, kredeczka91, Justyna Es, paprotka30, Szotka, Lanusia93 lubią tę wiadomość

ania0141
  • ania0141 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i mamy poniedziałek,kolejny tydzień oby owocny dla kobietek w dwupaku :)

ania0141
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ja dopiero z pazdziernikowych mamusiek :) ale zerkam do was bo tu tak wesolo, zazdroszcze ze juz macie maluszki przy sobie!!! super :) gratulacje dla wszystkich rodzacych i rodzacych lada dzien. dzuuuzo zdrowka i odpoczynku :) Pozdrawiam:)

Larisa, agulas, kredeczka91, ania0141, Szotka, Lanusia93 lubią tę wiadomość

• Larisa Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2016, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj okna umylam i od razu lepiej na duszy,ze są czyste hehe. Córcia uparta i sobie siedzi w brzuchu... no cóż. Zycie ;)

f2w3ol2anio3j8u2.png
    mhsv15nmt1i18xj8.png
  • czarna_owca Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Larisa wrote:
    Dzisiaj okna umylam i od razu lepiej na duszy,ze są czyste hehe. Córcia uparta i sobie siedzi w brzuchu... no cóż. Zycie ;)

ja na dzis planuje umycie zaluzji a oknam sobie zostawiam na jutro bo ma byc ladniejsza pogoda, nie to zebym wypedzala synka z brzuszka, ani troche :P po prostu tak jak Larisa bede miala spokojne sumienie ;) ;)

Od wczoraj takie wierzganie jest uskuteczniane, ze juz obie stopki obok siebie widzialam wystajace z brzucha! tylko zastanawiam sie czy to tak z radosci, czy tak bardzo mu juz niewygodnie... i troche sie martwie, zeby tam za bardzo sie nie poobkrecal w pepowine od tych harcow

mhsv3e5e7kvmf6ta.png
  • agulas Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Larisa, ja zaplanowałam umycie okna balkonowego i mycie podłóg. Mój pies zauważył komary na balkonie i nosem zabrudzil tyle ile było możliwe :)

Dziś od rana kilka boli @. Oczywiście przeszły. Teraz biegunka... Na 11.20 mam Ktg.
    Oby coś się rozkrecalo.

ania0141, Larisa, Szotka, Lanusia93 lubią tę wiadomość

ug37trd8yp0c7r9f.png
  • czarna_owca Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2016, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agulas powodzenia na ktg, oby jakies skurcze sie pisaly :)

mhsv3e5e7kvmf6ta.png
  • kredeczka91 Ekspertka

Wysłany: 18 kwietnia 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agulas pieknych skurczy Ci zycze! :D no ciekawe dla kogo ten tydzien bedzie szczesliwy, ja w srode zaczne 42 tydzien! Czy ktorakolwiek zabrnela tak daleko? :P moze moje dziecie jakies rekordy chce pobic czy cos ;)
    Co do porzadkow to sprzatam codziennie z mysla ze na w razie czego bedzie czysto jak wrocimy ze szpitala, a ja strasznie nie lubie wracac do balaganu ;) okna mylam na swieta to chyba nie eypada jeszcze raz :P

• ania0141 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2016, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kredeczka ja pierwszego syna urodziłam w 42tygodniu ;)

kredeczka91 lubi tę wiadomość

ania0141
‹‹ 1206 1207 1208 1209 1210 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ