Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
czarna_owca wrote:ja tez mam manie sprzatania ostatnio
wlasnie dlatego, ze wracajac ze szpitala chce zeby wszystko bylo przygotowane. Nawet naczyn w zlewie nie zostawiam na noc bo co by gdyby akcja zaczela sie w nocy to bym mysla o niepozmywanych naczyniach hehehe Pranie sprzatam od razu jak wyschnie i zmyware oprozniam jak tylko skonczy myc, z reszta popralam juz chyba wszystko co mozliwe w domu, zeby przypadkiem pozniej nie zabraklo jakiegos recznika czy kolejnej poscieli do zmiany bo nie wiem jak to bedzie z czasem poniej, czy bede miala glowe myslec o takich "pzyziemnych" rzeczach 
O matko, mam dokładnie tak samo! Wczoraj ok. 22 skończyło się pranie, pralka oznajmia zakończenie prania, proszę mojego narzeczonego, żeby wniósł mi miskę z tymi ubraniami na górę do rozwieszenia. A on że jutro, bo późno, nic im się nie stanie, rano je przepłuczę i rozwieszę. Ale nie ustąpiłam! Ogólnie sprzątam na bieżąco, żeby był porządek, ale u nas niedziele od zawsze są dniem wielkiego sprzątania, mycia podłóg itd.
Jejkuuu jak ja chcę dziś urodzić!
czarna_owca, ania0141 lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014
3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016
3650 g, 55 cm -
nick nieaktualny
-
Kasia gratulacje!
Nemera trzymamy kciuki, jutro Wasz wielki dzien
Lanussia, moze cos sie jeszcze dzisiaj rozwinie!
Ja tydzien temu o tej porze wychodzilam ze szpitala z naszym Kurczaczkiem kochanym.
Mi chyba jeszcze hormony buzuja, czy Wy tez poplakujecie ze szczescia patrzac na Wasze Skarby? Ja sie z tym mecze okropnie..codziennie ryczec mi sie chce, ale nie depresyjnie tylko ze wzruszenia. Albo jakas paychicznna jestem. Moze przez te obolale cyce..
nick nieaktualny, ania0141, agulas, Justyna Es lubią tę wiadomość
-
Niestety nie rodze
postanowilam z mezem spedzic ta ostatnia niedziele troche inaczej niz zwykle
leniuchowalismy w domu, a potem pojechalismy do restauracji, na obiad z kawa i deserem, na spacer:) trzeba korzystac bo za chwile maluszek na takie wyjscia nie pozwoli 
W nocy mialam alarm, bolesne skurcze, znowu wiecej sluzu, ale... zasnelam standardowo
dzisiaj umawiam sie do szpitala na przyjecie, zobaczymy ktory dzien mi przypadnie
nick nieaktualny, _Saszka_, agulas, Lanusia93, ania0141 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
gratuluję kolejnym mamom
nie macie pojęcia jak ja wam zazdroszczę. . Wczoraj mój mąż miał imieniny i miałam cicha nadzieje ze Wojtuś zrobi tacie prezent ale niestety mały uparciuch ani myśli opuszczać brzuszka..
miłego dnia
kredeczka91, ania0141, czarna_owca, agulas lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyHej dziewczyny ja dopiero z pazdziernikowych mamusiek
ale zerkam do was bo tu tak wesolo, zazdroszcze ze juz macie maluszki przy sobie!!! super
gratulacje dla wszystkich rodzacych i rodzacych lada dzien. dzuuuzo zdrowka i odpoczynku
Pozdrawiam:)
Larisa, agulas, kredeczka91, ania0141, nick nieaktualny, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Larisa wrote:Dzisiaj okna umylam i od razu lepiej na duszy,ze są czyste hehe. Córcia uparta i sobie siedzi w brzuchu... no cóż. Zycie

ja na dzis planuje umycie zaluzji a oknam sobie zostawiam na jutro bo ma byc ladniejsza pogoda, nie to zebym wypedzala synka z brzuszka, ani troche
po prostu tak jak Larisa bede miala spokojne sumienie

Od wczoraj takie wierzganie jest uskuteczniane, ze juz obie stopki obok siebie widzialam wystajace z brzucha! tylko zastanawiam sie czy to tak z radosci, czy tak bardzo mu juz niewygodnie... i troche sie martwie, zeby tam za bardzo sie nie poobkrecal w pepowine od tych harcow
ania0141 lubi tę wiadomość

-
Larisa, ja zaplanowałam umycie okna balkonowego i mycie podłóg. Mój pies zauważył komary na balkonie i nosem zabrudzil tyle ile było możliwe

Dziś od rana kilka boli @. Oczywiście przeszły. Teraz biegunka... Na 11.20 mam Ktg.
Oby coś się rozkrecalo.
ania0141, Larisa, nick nieaktualny, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Agulas pieknych skurczy Ci zycze!
no ciekawe dla kogo ten tydzien bedzie szczesliwy, ja w srode zaczne 42 tydzien! Czy ktorakolwiek zabrnela tak daleko?
moze moje dziecie jakies rekordy chce pobic czy cos 
Co do porzadkow to sprzatam codziennie z mysla ze na w razie czego bedzie czysto jak wrocimy ze szpitala, a ja strasznie nie lubie wracac do balaganu
okna mylam na swieta to chyba nie eypada jeszcze raz
ania0141 lubi tę wiadomość