Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
czarna_owca wrote:ja tez mam manie sprzatania ostatnio wlasnie dlatego, ze wracajac ze szpitala chce zeby wszystko bylo przygotowane. Nawet naczyn w zlewie nie zostawiam na noc bo co by gdyby akcja zaczela sie w nocy to bym mysla o niepozmywanych naczyniach hehehe Pranie sprzatam od razu jak wyschnie i zmyware oprozniam jak tylko skonczy myc, z reszta popralam juz chyba wszystko co mozliwe w domu, zeby przypadkiem pozniej nie zabraklo jakiegos recznika czy kolejnej poscieli do zmiany bo nie wiem jak to bedzie z czasem poniej, czy bede miala glowe myslec o takich "pzyziemnych" rzeczach
O matko, mam dokładnie tak samo! Wczoraj ok. 22 skończyło się pranie, pralka oznajmia zakończenie prania, proszę mojego narzeczonego, żeby wniósł mi miskę z tymi ubraniami na górę do rozwieszenia. A on że jutro, bo późno, nic im się nie stanie, rano je przepłuczę i rozwieszę. Ale nie ustąpiłam! Ogólnie sprzątam na bieżąco, żeby był porządek, ale u nas niedziele od zawsze są dniem wielkiego sprzątania, mycia podłóg itd.
Jejkuuu jak ja chcę dziś urodzić!czarna_owca, ania0141 lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm -
nick nieaktualny
-
Kasia gratulacje!
Nemera trzymamy kciuki, jutro Wasz wielki dzien
Lanussia, moze cos sie jeszcze dzisiaj rozwinie!
Ja tydzien temu o tej porze wychodzilam ze szpitala z naszym Kurczaczkiem kochanym.
Mi chyba jeszcze hormony buzuja, czy Wy tez poplakujecie ze szczescia patrzac na Wasze Skarby? Ja sie z tym mecze okropnie..codziennie ryczec mi sie chce, ale nie depresyjnie tylko ze wzruszenia. Albo jakas paychicznna jestem. Moze przez te obolale cyce..Szotka, ania0141, agulas, Justyna Es lubią tę wiadomość
-
Niestety nie rodze postanowilam z mezem spedzic ta ostatnia niedziele troche inaczej niz zwykle leniuchowalismy w domu, a potem pojechalismy do restauracji, na obiad z kawa i deserem, na spacer:) trzeba korzystac bo za chwile maluszek na takie wyjscia nie pozwoli
W nocy mialam alarm, bolesne skurcze, znowu wiecej sluzu, ale... zasnelam standardowo dzisiaj umawiam sie do szpitala na przyjecie, zobaczymy ktory dzien mi przypadnieSzotka, _Saszka_, agulas, Lanusia93, ania0141 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny gratuluję kolejnym mamom nie macie pojęcia jak ja wam zazdroszczę. . Wczoraj mój mąż miał imieniny i miałam cicha nadzieje ze Wojtuś zrobi tacie prezent ale niestety mały uparciuch ani myśli opuszczać brzuszka..
miłego dniakredeczka91, ania0141, czarna_owca, agulas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny ja dopiero z pazdziernikowych mamusiek ale zerkam do was bo tu tak wesolo, zazdroszcze ze juz macie maluszki przy sobie!!! super gratulacje dla wszystkich rodzacych i rodzacych lada dzien. dzuuuzo zdrowka i odpoczynku Pozdrawiam:)
Larisa, agulas, kredeczka91, ania0141, Szotka, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Larisa wrote:Dzisiaj okna umylam i od razu lepiej na duszy,ze są czyste hehe. Córcia uparta i sobie siedzi w brzuchu... no cóż. Zycie
ja na dzis planuje umycie zaluzji a oknam sobie zostawiam na jutro bo ma byc ladniejsza pogoda, nie to zebym wypedzala synka z brzuszka, ani troche po prostu tak jak Larisa bede miala spokojne sumienie
Od wczoraj takie wierzganie jest uskuteczniane, ze juz obie stopki obok siebie widzialam wystajace z brzucha! tylko zastanawiam sie czy to tak z radosci, czy tak bardzo mu juz niewygodnie... i troche sie martwie, zeby tam za bardzo sie nie poobkrecal w pepowine od tych harcowania0141 lubi tę wiadomość
-
Larisa, ja zaplanowałam umycie okna balkonowego i mycie podłóg. Mój pies zauważył komary na balkonie i nosem zabrudzil tyle ile było możliwe
Dziś od rana kilka boli @. Oczywiście przeszły. Teraz biegunka... Na 11.20 mam Ktg.
Oby coś się rozkrecalo.ania0141, Larisa, Szotka, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Agulas pieknych skurczy Ci zycze! no ciekawe dla kogo ten tydzien bedzie szczesliwy, ja w srode zaczne 42 tydzien! Czy ktorakolwiek zabrnela tak daleko? moze moje dziecie jakies rekordy chce pobic czy cos
Co do porzadkow to sprzatam codziennie z mysla ze na w razie czego bedzie czysto jak wrocimy ze szpitala, a ja strasznie nie lubie wracac do balaganu okna mylam na swieta to chyba nie eypada jeszcze razania0141 lubi tę wiadomość