Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kobietki witajcie we wtorkowy poranek!!!za oknem strasznie pochmurno mam nadzieję,że nie będzie padać...
my dzisiaj wizytujemy o 10 u niezbyt przyjemnej pani ordynator-neonatolog ze wzgl,na wysoki poziom tej żółtaczki synusia,mam nadzieję,że wrócimy do domciu i nie zostawi nas na oddziale...więc trzymajcie kciuki(nie wiem czy wam pisałam,że w piatek wypisałam nas na własną prośbę)a tak swoją droga ciekawa jestem jak ona go zbada,na oddziale to miał pobieraną krew,może ma inny sposób-bo kłuć go już nie chcę,on jest cały pokłuty,główka i ręce,aż żal serce ściskaania0141 -
kredeczka91, ja też czekam niecierpliwie, bo córcia się nie spieszy... termin miałam na 15.04., jak nic się nie zacznie dziać to w czwartek do szpitala. pozdrawiam wszystkie kwietniowe mamusie obecne i przyszłe:)kredeczka91, ania0141 lubią tę wiadomość
-
Ania, u nas też poziom bilurbiny był za wysoki. Pediatra widząc lekkie zażółcenie przyłożył taki czujnik do skóry dziecka w paru miejscach i urządzenie pokazało poziom bilurbiny. Jednak taki pomiar nie jest zbyt dokładny i córka też miała pobierana krew ale na pewno jest pomocny do tego by w ogóle sprawdzić czy coś jest na rzeczy. Dla przykładu urządzenie pokazywało 10 a z krwi wyszło nam 12.1 Na drugi dziej spadło do 9.7 i wyszlysmy do domu : )
Jednak slyszalam ze taka zoltaczka lubi wracac po kilku tygodniach wiec nasal bacznie się obserwujemy.ania0141 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania trzymam kciuki!!!
Kredeczka jak tam? Coś czujesz?
Ja miałam dziś w nocy silne bóle, ale rano już przeszły. Teraz znów się zaczynają. Murzynek rozpakowywacz w piekarniku.
Oby coś z tego byłokredeczka91, ania0141, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Agulas czuje bole okresowe dosyc mocne od paru dni Dzisiaj mam sluz podbarwiony na brazowo, wlasnie leze pod ktg i zaraz wizyta, zobaczymy jak sytuacja
Staraczka czyli ladujemy w szpitalu w ten sam dzien, oby byl juz ostatnim z brzuszkiem i pierwszym z maluszkiem!ania0141, staraczka85 lubią tę wiadomość
-
Nie mam szyjki jupi!! Gin powiedzial ze powoli sie cos rusza, czyli wywolywanie powinno byc skuteczne na szczescie to nie wody sie sacza i synus jeszcze na spokojnie do czwartku moze siedziec, na ktg jeden skurcz, ale za to jaki piekny hehe
ania0141, agulas, Lanusia93, paprotka30, staraczka85 lubią tę wiadomość
-
kochane wrócilismy do domciu,wszystko jest w porządku...nie wiem na ile spadła ta bilirbulina ale pani doktor powiedziała,że jest wporzadku...nie mamy już więcej żadnej wizyty kontrolnej trochę mnie skrytykowała,że nie karmię piersią,ale maluszek w 3 dni przybrał 310g wiec cacy
agulas, Lanusia93, kredeczka91, paprotka30 lubią tę wiadomość
ania0141 -
Ania nie przejmuj sie krytyka, teraz jest straszne parcie na kp, a przeciez najwazniejsze zeby Maly sie najadal i przybieral, a nie zeby wszyscy sie meczyli super ze z zoltaczka lepiej!
Marzenka bole mam od tygodnia, takie silniejsze wiec w moim przypadku to zupelnie nic nie wnosiania0141 lubi tę wiadomość
-
Nic nie zrobimy, dobrze ze chociaz ktos tu jest bo byloby mi smutno gdybym zostala bez wsparcia w dwupaku jutro mam zakrecony dzien, przyjedzie naroznik ktory kupilismy i jedziemy z mezem do osteopaty, potem na zakupy i do domku, a tam ostatnie pakowanie, dobra kolacyjka i niu niu bo w czwartek nasz wielki dzien!
Agulas jak tam sie dzisiaj czujesz?
Czy czarna owca sie odzywala dzisiaj?agulas, ania0141 lubią tę wiadomość