Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny jedzcie poki mozecie, bo pozniej jak bedzieci kp to juz trzeba uwazac na rózne napoje i jedzenie;P chociaz na odchudzanie robi dobrze hhee
mam taka ochote na pepsi...........pomimo, ze wiekrzosc karmie mm to i tak kp tyle ile moge ) -
Dziewczyny październik was podczytuje Trzymam kciuki za wszystkie w dwupaku żebyście szybko i bezproblemowo się rozpakowaly, a tym które mają swoje szczęścia po drugiej stronie brzuszka gratuluje i zazdroszcze
agulas, Olina, Olina, ania0141, Aleksandrakili, kredeczka91, Szotka, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
My jesteśmy w domu od wczoraj. W piątek 15.04 miałam planowane cc. Synek ważył 4kg i 58cm. W sobotę pionizazja gdzie zemdlałam nawet niewiem kiedy miałam odlot. Ale po paru godz już wstałam i starałam się być na chodzie.
Miałam pecha strasznego gdzie po 1 cc kładli mnie na zwykłe łóżko szpitalne gdzie nie było podnoszonego materaca by ułatwić pionizację, znów przy 2 cc w innym szpitalu miałam takiego pecha co wydaje się być niemożliwe . po cięciu położyli mnie na odwrót na łóżku więc znów nie mogłam skorzystać z "udogodnień" przy wstawaniu. No ale się udał, potem mnie przestawili przy pionizacji.
Mały ma ślad żółtaczki, mam nadzieje że nie wzrośnie birubina bo pewnie na szpital trzeba będzie. U mnie z laktacją ok.agulas, ania0141, Lanusia93, Larisa lubią tę wiadomość
-
Madziuszka wrote:Dziewczyny październik was podczytuje Trzymam kciuki za wszystkie w dwupaku żebyście szybko i bezproblemowo się rozpakowaly, a tym które mają swoje szczęścia po drugiej stronie brzuszka gratuluje i zazdroszczeania0141
-
nick nieaktualnyJa jeszcze też jestem z wami
Dziewczyny w dwupakach jeszcze troszeczkę i juź swoje maluszki przytulicie
Olina dobrze mówi jedzcie co możecie póki jeszcze nie kp :p ja staram się jeść wszystko ale dużo produktów już mój mały nie toleruje więc je odrzucam :p i tak co chwile coś odrzuce :p za niedługo będę jadła samego kurczaka haha :p nie no nie jest tak źle ale fakt trzeba się troszkę ograniczać
Baba gratulacje wielkie dla Ciebie :*ania0141 lubi tę wiadomość
-
Ja też jestem z Wami, ale rzadko się udzielam, pisałam już, że jakoś łatwiej na Facebooku i tam Was zapraszam jeśli macie ochotę Dzisiaj termin porodu, ale nic się nie dzieje, dlatego jutro stawiam się w szpitalu, dodatkowym powodem jest moje nadciśnienie, bo teraz szaleje i jest naprawdę wysokie. Nie wiem już nawet kto jest na Facebooku w grupie, a kto został tutaj tylko.
Denerwuję się bo nie tak miało być, najpierw leżałam jak pamiętacie bo od 36tyg. mały się pchał, a jak chodzę i robię wszystko od 4 kwietnia to mamy 41tydzień i trafię do szpitala i pewnie wywołanie. Nie wiem jak z Internetem w szpitalu, bo w telefonie mi się skończył pakiet, ale jak tylko będę mogła to dam znać jak się u nas sytuacja rozwinęła Trzymajcie kciuki! Buziaki dla Was :*ania0141, Lanusia93, Foto_Anna, agulas, _Saszka_ lubią tę wiadomość
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja wpadłam na chwilę się pochwalić. Dziś przyszła zamowiona karuzela, jej, mała od prawie godziny śpi w łóżeczku bez mrukniecia nawet! Obawiałam się czy się spodoba a teraz wiem ze to dobrze wydane pieniądze
wczoraj była u nas położna, zważyła mała o okazało się ze przybrała 400g w tydzień. Bardzo się cieszę bo martwilam się ze za dużo ulewa!
Przed nami dopiero pierwszy spacer i stresuje się ze źle ja ubiore. W co ubieracie dzieci? Np gdy świeci słońce i jest te 15stopni?
Baba gratulacje!ania0141, Lanusia93, agulas, Szotka lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny, jeszcze do rana kilka godzin jest, ale jakoś nie wydaje mi się, żeby samo się rozkręciło, bo nic tego nie zapowiada. Nie chciałam trafić do szpitala na wywołanie, ale nie ma porodu na życzenie Już niedługo, wszystkie będziemy wypakowane w komplecie I zaczniemy zupełnie inne tematy
ania0141, Lanusia93, Szotka lubią tę wiadomość
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
paprotka mój malutki był pierwszy raz kilka minut na dworze,założyliśmy body,kaftanik,śpiochy i na to dresik,kombinezonik polarowy ,zawinęłam synusia w kocyk i na dworek-była ładna słoneczna pogoda,do wózka spokojnie wystarczy jedna warstwa ubranek...a dzisiaj tak potwornie wiało,że zarzuciłam pieluszkę na twarz,no i ja zakładam dwie czapeczki jedna przylegajaca do uszu a druga wieksza,tak aby chronić uszka...ania0141
-
Ja jeszcze w dwupaku i nic sie nie dzieje tylko jestem coraz bardziej zirytowana juz wszystkie ciuchy nawet te ciążowe są na mnie za ciasne a brzuch tak nisko ze niedługo nawet na kibelku nie usiądę, serio. Marudna jestem strasznie, ze nawet sama ze sobą nie moge wytrzymać grrr
Sztoka ja tez mam termin na niedziele ale watpię, ze do tego czasu sie wyrobie.
Kredeczka zazdroszczę Ci tego czwartku chociaż wiesz, ze jeszcze tylko 2 dni i oczywiście trzymam kciuki!ania0141, kredeczka91, agulas, staraczka85, Szotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak idziemy na spacer to zakładam body z długim rękawem, rajstopy, skarpetki, spodnie takie grubsze i taki polarek ciepły i tyle i czapeczka i rekawiczki sprawdzam zawsze kark czy ciepły i 2 kocyki zawsze mam jednym jest zawsze przykryty a 2 jak ew. wydaje mi sie ze moze byc chlodniej i zawsze mam tą osłnke na gondole co na nogach jest do środka raczej zimne powietrze nie dociera
Olina ooo tak :p bardzo często się to zdarza to całkiem normalne :p