Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zdecydowanie w kwietniu!!!
Fajnie byłoby zaktualizować listę, ale wyobrażam sobie ile Rotenkopf ma roboty!
Ciekawe właśnie ile nas zostało
Ja idę się kąpać, bo na 13 mam ktg. Zjadłam śniadanie, Alicja szaleje. Ogólnie to kochane dziecko tylko nie chce słuchać mamusi, która tak bardzo chce już ją zobaczyć i przytulić!!!! -
Ja tez dzisiaj miałam ktg. Z malutkim wszystko ok, jak zawsze próbował zrzucić z brzucha te głowice chyba ich nie lubi bo nawet jak jest bardzo spokojny a położna tylko mi je do brzucha przystawi to od razu uderza tam gdzie leżą skurczy oczywiście brak ale nawet nie liczyłam na to ze się coś zapisze... coraz bardziej wątpię w to że się do końca kwietnia wyrobie... na mojego małego lenia nic nie działa. Nie chce mu się wychodzić i juz.. uparciuch jeden no chyba ze pełnia księżyca zadziała bo chyba jest dzisiaj albo jutro, jakoś tak... ;p
kredeczka gratulacje synek duży ale dałaś rade, super mój też się zapowiada spory klocuszek wiec lubię czytać jak dziewczyny rodzą SN takie spore dzieciaczki. Daje mi to nadzieje ze tez sobie poradzę dużo zdrówka dla Wasania0141 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!
Witam się z Wami ze szpitala Przyjęli mnie dziś na oddział, po badaniu lekarz stwierdził, że wszystko jest pięknie przygotowane do porodu, 1 cm rozwarcia, od niedzieli mogę rodzić, bo muszę skończyć antybiotyk Ich zdaniem coś do poniedziałku może ruszyć samo, a jak nie to wywołanie. Raczej stawiam na tą drugą opcję Nie mogę się doczekać mojego szczęścia, ale stres coraz większy!
kredeczka, gratulacje!
Miłego dnia!ania0141, katka/85, agulas, czarna_owca, Larisa, kredeczka91, Aleksandrakili, Justyna Es lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm -
marzenka06 wrote:Dziewczyny, jak byłyście na ktg, to badają na izbie?
u mnie jest przychodnia przy szpitalu i tam mnie badają. Tylko w weekendy w szpitalu.
Zorientuj się czy u Ciebie nie trzeba się zapisywać. U mnie trzeba, przychodzi się na konkretna godzinę i się nie czeka..
Lanusia jeślli będziemy rodzić przez wywoływanie to jedna po drugiej ja w poniedziałek mam wywoływanie
katka/85 damy razem radę u Ciebie jest jeszcze przed terminem jeśli na Twoim suwaczku jest dobra data
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
Ja jadę na ktg do szpitala. Gin powiedział, że obojętnie o której. Ale najlepiej o g.10 Więc tak pojadę. Jeszcze muszę wycyrklować z moimi posiłkami, bo ja na diecie cukrzycowej jem co 2-2,5 godziny i najlepiej byłoby zjeść i pojechać. Tylko też nie wiadomo, ile na izbie zejdzie.
-
agulas wrote:katka/85 damy razem radę u Ciebie jest jeszcze przed terminem jeśli na Twoim suwaczku jest dobra data
Suwaczek jest o jeden dzień do przodu bo na początku nie zauważyłam że mi się źle ustawił i jakoś tak mi się nie chciało go poprawiać ; p prawidłowo powinno być 39t 3d, termin mam na 28. 04 a to będzie 40t 2d, a według usg I trymestru termin byłby na wczoraj wiec jak widać ten się nie sprawdził. . Wojtek i tak sobie własny termin wybierze... żeby tylko do czwartku się wyrobił bo boje się tego chodzenia po terminie i czekania na wywołanie
-
marzenka, mnie też nie badali. Jeżeli jedziesz do szpitala to może być kolejka. Może weź sobie coś do jedzenia na wszelki wypadek.
katka jak będę już po wywoływaniu to powiem Ci czy było się czego baćWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 18:39
katka/85 lubi tę wiadomość