Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mania ja też z maja. Gdy bede rodzić to wg rocznika bedzie 30 ale wg miesiecy 29:)
Ja już po wizycie. Oto mój dzidziuś
Słoneczko ma 69.7mm, serduszko 158 uderzeń. Karczek i nosek ok. Wszystkie organy na swoim miejscu. wg usg to już 13tydzien a nie 12t2d.
Kocham to moje maleństwo. W czasie badania wierciło się, obracało i łapało sie za okolice ucha. CudownieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 16:31
mania, Babu, madziutek 23, fabdorota, jamniczakuchnia, Anastazjaaa, ewcia21k, Wiolcia1405, Funky09, agulas, Mynia, Catelyn, Malinkowe oczekiwanie, Lanusia93, Wilka, malika89 lubią tę wiadomość
-
dichlieb wrote:Mania ja też z maja. Gdy bede rodzić to wg rocznika bedzie 30 ale wg miesiecy 29:)
Ja już po wizycie. Oto mój dzidziuś
Słoneczko ma 69.7mm, serduszko 158 uderzeń. Karczek i nosek ok. Wszystkie organy na swoim miejscu. wg usg to już 13tydzien a nie 12t2d.
Kocham to moje maleństwo. W czasie badania wierciło się, obracało i łapało sie za okolice ucha. Cudownie
No ja właśnie jestem szczęśliwa, że wyrobie się z dzieckiem przed 30 co prawda 1,5 miesiąca ale zawszeja się urodziłam w dzień mamy i to będzie mój pierwszy dzień mamy super
dichlieb lubi tę wiadomość
-
ilonia1984 wrote:Hej dziewczynki trzymajcie kciuki za moja dzisiejsza wizyte i usg prenatalne,mam na 16,30,musze powiedziec lekarzowi o tym,ze pikawa mi wali czasem jak by chciala wyskoczyc,macie tez tak...nie ze calczas,ale czasem a zwlaszcza z rana jak sie obudze,moze to poprostu to,ze krew szybciej krazy,no zobaczymy,bo wyniki mam dobre wszystkie
-
dichlieb gratuluję udanej wizyty i ślicznego malucha!
Piękności!
Ja dziś byłam u swojego lekarza na wizytę endokrynologiczną i zrobił mi szybkie usg kontrolne - co prawda na tym jego sprzęcie widziałam tylko bezkształtną masę, ale najważniejsze, że wszystko powinno być okNo i chociaż na chwilę podejrzałam szkraba - leżał grzecznie boczkiem, w ogóle się nie wiercił. 14.10 mam usg genetyczne, już na dobrym aparacie i wtedy będzie więcej wiadomo
dichlieb, Malinkowe oczekiwanie lubią tę wiadomość
-
Moja wizyta z piątku odwołana... brrr i to dowiedziałam się dzięki temu że zadzwoniłam pytać o te badania pappa...nie lubię takiego traktowania... moja lekarz prowadząca nigdy nie odwołuje wizyt zawsze odbywają się w umówionym terminie...szlak...chyba poszukam innego który wykonuje usg prenatalne...
-
Iwonkaaa i na kiedy Cię teraz zapisali ? Żeby nie było za późno bo wczoraj w szpitalu lekarz mnie pytał kiedy mam i powiedział żeby nie przeoczyć żeby nie było za późno.
I ja się pochwałę http://naforum.zapodaj.net/thumbs/df1a8801b095.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 17:02
jamniczakuchnia, mania, ewcia21k, Babu, Wiolcia1405, Lanusia93, malika89 lubią tę wiadomość
-
Iwonkaaa wrote:Kochane właśnie dzwoń lam do lekarza do którego idę na usg prenatalne i dowiedziałam się ze pappe powinno robić się między 10 a 11 tyg...szok... i dla mnie za późno także tylko usg będę miała...
agulas lubi tę wiadomość
-
Dichlieb-Gratuluję udanej wizyty i ślicznego maluszka!
Iwonka-mam nadzieję,że uda Ci się znaleźć lekarza na czas
Ja w kwietniu będę już po 29 urodzinach bo ostatniego marca mam urodzinydichlieb lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Hej dziewczyny ja już po wizyciePłakałam jak bóbr. Mąż też zachwycony stał dzielnie obok i patrzył. Wszystko jest okey. Dzidziuś ma prawie 6.5 cm
Kark, nosek, kosc udowa i narzady okey
Nt w granicach 1.39 - 1.44
Jestem najszczęśliwsza :)Jeszcze dodam, że straszna wiercipięta jest ta moja kruszyna i bardzo nogi prostowała heh
Lekarz nie chciał za bardzo mówić o płci ale powiedział, że prawdopodobnie dziewczynkaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 17:47
ewcia21k, madziutek 23, fabdorota, Endzis, xpatiiix3, jamniczakuchnia, Funky09, Anastazjaaa, dichlieb, Kawuszka, Mynia, Babu, Catelyn, Malinkowe oczekiwanie, Lanusia93, malika89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aleksandrakili wrote:
Hej dziewczyny ja już po wizyciePłakałam jak bóbr. Mąż też zachwycony stał dzielnie obok i patrzył. Wszystko jest okey. Dzidziuś ma prawie 6.5 cm
Kark, nosek, kosc udowa i narzady okey
Nt w granicach 1.39 - 1.44
Jestem najszczęśliwsza
Lekarz nie chciał za bardzo mówić o płci ale powiedział, że prawdopodobnie dziewczynka -
Iwonkaaa wrote:Moja wizyta z piątku odwołana... brrr i to dowiedziałam się dzięki temu że zadzwoniłam pytać o te badania pappa...nie lubię takiego traktowania... moja lekarz prowadząca nigdy nie odwołuje wizyt zawsze odbywają się w umówionym terminie...szlak...chyba poszukam innego który wykonuje usg prenatalne...