X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonia1984 wrote:
    Dzieki dziewczynki...i wiecie co...ciesze sie,ze najgorsze za nami a najlepsze przed nami :) niemoge sie doczekac kwietnia :)
    Ja też.

I nie mogę się doczekać kiedy poznam płeć, wówczas wpadnę w szał zakupów :)

ewcia21k, dichlieb, Lanusia93 lubią tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem dlaczego on mi takich informacji udzielił... jutro pójdę faktycznie zrobię i tyle ...

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • ewcia21k Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wspaniałych wieści ciąg dalszy! Bardzo się cieszę!
    Dewajtis-dbaj o siebie :)

Nasz Madziulek kochany-zasnęła w 35tc.16.12.2013r.(*)
    aniolek-dziecko.gif
    Czekamy na Alicję :D
    ad68819281.png
  • Mynia Ekspertka

Wysłany: 5 października 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Same super wiadomości :)

Mania, ja rocznikowo będę miec 29, bo teraz we wrześniu skonczylam 28 czyli jednak nie jestesmy z jednego roku. No ale tak czy siak podobnie :)

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 - szczęśliwy

f2w3yx8d8kgijfn8.png
  • madziutek 23 Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dewajtis to dobrze że dzidzius dzielnie się trzyma!! ;*

Chyba narazie przewaga dziewczynek u nas? ;) to ją pewnie będę miała drugiego synka dla równowagi ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 20:50

f2w3rjjgx78wxuhp.png
    y7y4ocjz2n6l6nvq.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My celowalismy w chłopca... z kalendarzykiem ale czy to skuteczne... się okaże...

madziutek 23, jamniczakuchnia lubią tę wiadomość

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • Wiolcia1405 Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super wieści :) chce juz słyszeć tylko takie ! :) dzieciaki rosną my rosniemy. . Czas leci bardzo szybko :D to dobrze..

Mąż kładzie małego dał nam popalić jak nigdy :) zazwyczaj o tej godzinie grzecznie się przewraca . Ja zrobiłam na kolacje twarożek ze śmietanka rzodkiewką i szczypiorkiem + pomidor. Wcinam to właśnie zagryzajac jabłkiem. . :o sama się sobie dziwie :)

Dobrej nocy mamusie ! <3

Iwonkaaa, ewcia21k lubią tę wiadomość

f2w39jcgyl35ko6r.png

mker2l4.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wciagnelan właśnie jajeczniczke z 3 swojskich jaj... Ale jeszcze n m coś przekasila... tylko co :p

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Straciatellaa wrote:
    U mnie będzie chłopak, mówię Wam! :P

Dowiem się za 2,5 tyg :D a teraz....... robię sobie ryż z cynamonem przed top model :D
    Skąd wiesz? :p ja jakoś nie wierzę w te wszystkie przepowiednie z dietą itp... różnie słyszę jest i ciężko stwierdzić... oby zdrowiutkie niunie były :D

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • Catelyn Przyjaciółka

Wysłany: 5 października 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonkaaa wrote:
    Mam zonka bo nie dzwonią od tego lekarza... druga doktor która robi te badania to ponoć okropna baba... grrr tak mało czasu a mi przyjdzie szukać lekarza we Wrocławiu... ryczec się chce... bezsilność...

Iwonkaaa jeżeli będziesz szukać kogoś we Wrocku to polecam bardzo dr Małgorzatę Olesiak - Andryszczak z Centrum Medycznego Sonokart to do niej umówiła mnie siostra męża po tym okropnym lekarzu z Nowej Soli :) Dała radę umówić mnie tego samego dnia więc myślę że miłe Panie z rejestracji dadzą radę Cię wcisnąć jakbyś potrzebowała, a sprzęt mają naprawdę dobry :)
    Za samo usg płaciłam 260 zł, nie wiem ile kosztuje krew ale jakbyś do nich zadzwoniła to na pewno wszystko Ci powiedzą i kiedy najlepiej zrobić Pappa :)

Ja już się do niej umówiłam na usg połówkowe i na prawdę gorąco ją polecam jakbyś szukała kogoś we Wrocławiu ;)

0d1yugpjk43izaz7.png
    19p2v3r.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cetelyn dziękuję bardzo... zobaczę czy jutro ten mój się odezwie jak nie to będę dzwonić do Wrocławia, tymbardziej że sprawdzony lekarz.
    Dziękuję

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • jaskra Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja miałam bardzo silne przeczucie na chłopca, ale chyba sobie to wkręciłam, bo tak mi ze statystyki wynikało. Wszystkie koleżanki dokoła mają dziewczynki, więc ja stwierdziłam, że będę mieć chłopca. Narzeczony obstawiał dziewczynkę od początku :)

f2w3rjjgtiaisq5u.png
  • izka05 Znajoma

Wysłany: 5 października 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wWitam wszystkie mamy :-) co do wieku no ja chyba jestem najstarsza w kwietniu 34 latek minie co do dzidzi oczekiwanej bardzo bardzo długo to aby zdrowe było ale niewiem ci będziemy mieli czuje że chłopiec ale to dopiero okaze się za 3 tyg .Mam do was prośbę powiedzcie mi jak wkleić suwaczka jestem w tym słaba co wkleje to tylkolink sie wyswietla ;-(

3e36f31d86.png
  • izka05 Znajoma

Wysłany: 5 października 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko link *

3e36f31d86.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki nie ważne co bedzie ;p chociaz zawsze fajna zabawa w zgadywanie jest;) najwazniejsze aby zdrowe :) zreszta wszystkie beda zdrowe napewno!!! Przejdziemy te ciaze razem ze wsparciem ;p czekajcie tylko na swieta jakie brzuchu swiateczne juz duze beda hehe

Ja sobie wcinam granat teraz hehe bo chodzil za mna ostatnio ;p

Izka05. nusisz skopiowac link od img do img ;) i wkleic go w ustawieniach i społeczność;)

izka05, agulas lubią tę wiadomość

• izka05 Znajoma

Wysłany: 5 października 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oki dzieki pokombinuje .

3e36f31d86.png
  • mania Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaskra wrote:
    ja miałam bardzo silne przeczucie na chłopca, ale chyba sobie to wkręciłam, bo tak mi ze statystyki wynikało. Wszystkie koleżanki dokoła mają dziewczynki, więc ja stwierdziłam, że będę mieć chłopca. Narzeczony obstawiał dziewczynkę od początku :)
    Identycznie jak u mnie ja tez byłam wręcz przekonana, ze będzie synuś zresztą zawsze pierwszego chciałam chłopca a tu okazuje się, ze mąż miał racje i prawdopodobnie jest córcia :)
    Ja do USG miałam smaki na chłopaka czyli słone, kwaśne i ostre a odkąd dr powiedział, ze raczej jest dziewczyna to mi się zaczęła ochota na słodkie :) dziwne to chyba glowa robi swoje :)
    No i właśnie wciągnęłam tabliczkę czekolady truskawkowej bo wieczorem mogę pochłonąć wszystko bo mdłości odpuszczają :)

Dobrej nocy mamusie ❤

agulas lubi tę wiadomość

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję udanych wizyt i poznania płci! :*

Ja czuję, że będzie dziewczynka ;) Może już w środę się dowiem <3

• Dewajtis Znajoma

Wysłany: 5 października 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja jeszcze w tego chlopaka tak do konca nie wierze no chyba za wczeanie zeby to stwuerdzic ba pewno ale lekarz niby wszystko wudzial. Wszystko mi jedbo szczerze mowiac w mojej krwawiaxej sytuacji niestety. Ale teraz pewnie jedna po drugiej dowie sie jaka to pkec ☺supwr ze jestesmy coraz dalej!
    A co z Anastazja? Przez ten spital juz Was nie nadrobie a wiem ze sie martwila

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

q1ztgl8.png
  • PaulaJ Koleżanka

Wysłany: 5 października 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izka05 jesteśmy w tym samym wieku :).

Ja mam przeczucie na chłopca, ale dowiem się dopiero za 3 tyg, jak się pokaże.

f2w33e3klcs8zquf.png
‹‹ 176 177 178 179 180 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ