Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ilonia1984 wrote:Dzieki dziewczynki...i wiecie co...ciesze sie,ze najgorsze za nami a najlepsze przed nami
niemoge sie doczekac kwietnia
I nie mogę się doczekać kiedy poznam płeć, wówczas wpadnę w szał zakupówewcia21k, dichlieb, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Super wieści
chce juz słyszeć tylko takie !
dzieciaki rosną my rosniemy. . Czas leci bardzo szybko
to dobrze..
Mąż kładzie małego dał nam popalić jak nigdyzazwyczaj o tej godzinie grzecznie się przewraca . Ja zrobiłam na kolacje twarożek ze śmietanka rzodkiewką i szczypiorkiem + pomidor. Wcinam to właśnie zagryzajac jabłkiem. . :o sama się sobie dziwie
Dobrej nocy mamusie !Iwonkaaa, ewcia21k lubią tę wiadomość
-
Straciatellaa wrote:U mnie będzie chłopak, mówię Wam!
Dowiem się za 2,5 tyga teraz....... robię sobie ryż z cynamonem przed top model
-
Iwonkaaa wrote:Mam zonka bo nie dzwonią od tego lekarza... druga doktor która robi te badania to ponoć okropna baba... grrr tak mało czasu a mi przyjdzie szukać lekarza we Wrocławiu... ryczec się chce... bezsilność...
Iwonkaaa jeżeli będziesz szukać kogoś we Wrocku to polecam bardzo dr Małgorzatę Olesiak - Andryszczak z Centrum Medycznego Sonokart to do niej umówiła mnie siostra męża po tym okropnym lekarzu z Nowej SoliDała radę umówić mnie tego samego dnia więc myślę że miłe Panie z rejestracji dadzą radę Cię wcisnąć jakbyś potrzebowała, a sprzęt mają naprawdę dobry
Za samo usg płaciłam 260 zł, nie wiem ile kosztuje krew ale jakbyś do nich zadzwoniła to na pewno wszystko Ci powiedzą i kiedy najlepiej zrobić Pappa
Ja już się do niej umówiłam na usg połówkowe i na prawdę gorąco ją polecam jakbyś szukała kogoś we Wrocławiu -
ja miałam bardzo silne przeczucie na chłopca, ale chyba sobie to wkręciłam, bo tak mi ze statystyki wynikało. Wszystkie koleżanki dokoła mają dziewczynki, więc ja stwierdziłam, że będę mieć chłopca. Narzeczony obstawiał dziewczynkę od początku
-
wWitam wszystkie mamy
co do wieku no ja chyba jestem najstarsza w kwietniu 34 latek minie co do dzidzi oczekiwanej bardzo bardzo długo to aby zdrowe było ale niewiem ci będziemy mieli czuje że chłopiec ale to dopiero okaze się za 3 tyg .Mam do was prośbę powiedzcie mi jak wkleić suwaczka jestem w tym słaba co wkleje to tylkolink sie wyswietla ;-(
-
nick nieaktualnyDziewczynki nie ważne co bedzie ;p chociaz zawsze fajna zabawa w zgadywanie jest;) najwazniejsze aby zdrowe
zreszta wszystkie beda zdrowe napewno!!! Przejdziemy te ciaze razem ze wsparciem ;p czekajcie tylko na swieta jakie brzuchu swiateczne juz duze beda hehe
Ja sobie wcinam granat teraz hehe bo chodzil za mna ostatnio ;p
Izka05. nusisz skopiowac link od img do imgi wkleic go w ustawieniach i społeczność
izka05, agulas lubią tę wiadomość
-
jaskra wrote:ja miałam bardzo silne przeczucie na chłopca, ale chyba sobie to wkręciłam, bo tak mi ze statystyki wynikało. Wszystkie koleżanki dokoła mają dziewczynki, więc ja stwierdziłam, że będę mieć chłopca. Narzeczony obstawiał dziewczynkę od początku
Ja do USG miałam smaki na chłopaka czyli słone, kwaśne i ostre a odkąd dr powiedział, ze raczej jest dziewczyna to mi się zaczęła ochota na słodkiedziwne to chyba glowa robi swoje
No i właśnie wciągnęłam tabliczkę czekolady truskawkowej bo wieczorem mogę pochłonąć wszystko bo mdłości odpuszczają
Dobrej nocy mamusie ❤agulas lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No ja jeszcze w tego chlopaka tak do konca nie wierze no chyba za wczeanie zeby to stwuerdzic ba pewno ale lekarz niby wszystko wudzial. Wszystko mi jedbo szczerze mowiac w mojej krwawiaxej sytuacji niestety. Ale teraz pewnie jedna po drugiej dowie sie jaka to pkec ☺supwr ze jestesmy coraz dalej!
A co z Anastazja? Przez ten spital juz Was nie nadrobie a wiem ze sie martwilaAnastazjaaa lubi tę wiadomość