Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny! Nie mam internetu i strasznie zaniedbałam forum
Jestem po wizycie u ginekologa, wkońcu! Aż lżej na serduszku jak słyszy się,że wszystko w porządku
Płci jeszcze nie znam,ale coś mam przeczucie,że będzie dziewczynka
Dołączam zdjęcie maleństwa!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 22:47
fabdorota, xpatiiix3, Endzis, dichlieb, ewcia21k, agulas, Anastazjaaa, jamniczakuchnia, mania, Lanusia93, Babu, Malinkowe oczekiwanie, malika89 lubią tę wiadomość
❤ Mikołaj 1.02.19 ❤
❤ Hanna - 11.04.16 ❤
-
A ja od początku czułam, ze będzie córeczka i jest (chyba:D). Dzisiaj doktor, która robiła usg też mówiła "ona", takze chyba nie ma wątpliwości;)
izka05, ewcia21k, agulas, jamniczakuchnia, Babu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitamy się z rana
Szybka pobudka dziś przez głupi sen o zombi... Ostatnio często mi się zombiaki snią
Jem właśnie bananka bo kanapki mi sie nie chciało robić i wracam jeszcze do łóżka :p
A Lucynka od rana węszy po sypialni gdzie jakiś banan jest uryty ;p
ewcia21k, agulas, mania, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mi średnio codziennie lub co dwa dni śni się, że mój mąż mnie zostawia. O taki kryminał
Zazdroszczę tym, które już znają płećja po cichu liczę na wtorek za tydzień, ale jeśli znowu mały skrzyżuje nogi, to niczego się nie dowiemy
Ja mam etap strasznych nerwów. Wczoraj ze złości na męża popłakałam się i wzięłam magnez na noc. Chyba na przeprosiny poszedł na zakupy i przyniósł mi czekoladę, a ja wzięłam, odwróciłam się na pięcie i schowałam do lodówki..
Od wczoraj znowu mam bóle @, ale nie plamię na szczęście.
Kiedy patrzę na Wasze usg, to chciałabym już sama iść na usg i zobaczyć swojąCudowne te nasze dzieciaczki
Nie mogę się doczekać na etap wstawiania zdjęć po porodzie!!!! W niedzielę do mnie doszło, że zostało około 6,5 miesiąca
A tak na marginesie, to może jest czas by zrobić jakiś spis potrzebnych rzeczy? To moje 1 dziecko, więc dużo nie wniosę.. Ale myślę, że warto zrobić spis kompletny, tzn zaczynając od łóżeczka, pościeli, wózka itp itdMoże w naszym excelu, gdzie się przedstawiamy??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 08:05
ewcia21k lubi tę wiadomość
-
Dewajtis wrote:A co z Anastazja? Przez ten spital juz Was nie nadrobie a wiem ze sie martwila
A wy jak się macie?madziutek 23, agulas, Endzis, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Rotenkopf wrote:Ale się rozkręciłyście!
Gratuluję udanych wizyt!
Mi dziś ta przeprowadzka dała w kość, wzięłam sobie już no-spe i zaraz śmigam się umyć i spać. Dobrze, że już w czwartek wizyta...
Kolorowych snów! ;* -
Przejrzalam ta listę i powiem wam abyście nie kupowały lapek nie drapek, dziecko w sekundę je zdejmie, polecalabym raczej kilka bodziakow z długim rękawem połączone razem z niedrapkami, są o niebo lepsze.
Z kombinezonem na zime też bym się wstrzymała, my urodzimy wiosna i nasze pociechy będą przybieraly na wadze, więc na chwilę obecną nie wiemy jaki rozmiar będzie odpowiedni.
Jeśli chodzi o nakładki na piersi dla mnie beznadzieja
Natomiast mega dobre były wkładki laktacyjne czasem w nocy mleko tryskalo mi jak z kranu