Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
fabdorota wrote:A ja dziś jadę na kilka dni do rodziców odpocząć
mam w planach poszukać tam rozwojowego płaszcza jesiennego, bo w moim mi ciasno, a faktycznie, zimno jak w psiarni
No i ślub za niewiele ponad tydzień, więc to moje ostatnie takie chwile z mamąZaraz się totalnie odklejam od gniazda...
Oj, to faktycznie, korzystaj z obecności mamy, odpoczywaj
A co do płaszczów - właśnie Dziewczyny, macie już jakieś upatrzone? Ja się zastanawiam czy lepiej kupić coś jesiennego czy bardziej zimowego? W sumie to chyba od grudnia do marca będzie najchłodniej i raczej zimówka ciążowa się najbardziej przyda? Nie chcę kupować dwóch kurtek ciążowych -
nick nieaktualnyRotenkopf trzymaj się dzielnie
z dzidziusiem na pewno wszystko dobrze jest
Co do kurtek to ja też bym kupiła tylko na zimę bo to trochę kaski wyniesie. Chyba że coś z lumpeksie znajdę na jesieńChociaż mam taki szerszy płaszcyk z Mohito
Może się przez jesień do niego będę mieścić
Ja Wam powiem, że też w jakiegoś doła wpadam... Od nocy ciągle płaczę
Mam już dość tych głupich wymiotów. Obudziłam się o 3 i do 6 na przemian z biegunkąWykańczam się już
Boję się już cokolwiek zjeść... Boję się o dzidzię moją przecież przy wymiotach cały czas zaciśnięty brzuch od skurczów żołądka:( Nie wiem już co robić. Imbir nie działa... Nic nie działa a nie chcę leków brać pomimo że są też takie które kobiety w ciąży mogą brać...
(( Jestem już bezsilna...
-
Hej.
Melduje sie ze funkcjonujemy. Przeziębienie rozkłada mnie dalej. Boli mnie cała twarz.
Synuś w zdrowieniu nie pomaga- nie da sie wygrzać a maz duzo w pracy.
Wczoraj skończył 11 mcy - szybko ten czas leci...
Dzis mam wizytę u gin - nie mam zrobionego moczu przez to choróbsko.
Co do ciuszków ja sie bałam na początku i ubierałam tylko w pajace. Nie umiałam założyć body.
Co do wyprawki szpitalnej - podkłady na łóżko, wielkie podpaski z bella - po 2 dniach jak juz troche sie przewietrzylam i czułam pewniej zaczęłam zakładać te majtki siateczkowe. Kupiłam sobie tez czysto bawełniane babcine majty.
Kciuki za wszystkie wyniki i wszystkie wizytujące :* -
Mag.1990 to współczuję Ci tego przeziębienia
Obu choróbsko się od Ciebie jak najszybciej odczepiło!
Aleksandrakili - wiesz, chyba na Twoim miejscu bym już brała te leki. Jak masz się tak męczyć, płakać i nie spać, to też nie będzie dobrze dla dzieciaczkaWspółczuję Ci bardzo, bo to musi być straszliwie męczące...
Haha, dzisiaj jestem w zasadzie non stop na tym forum, chyba będę Was zadręczaćPoprosiłam dziś o pracę zdalną, bo kłuje mnie ten brzuch od wtorku, a że dziś w końcu nie miałam żadnych spotkań, to zdecydowałam, że muszę poleżeć. A jakoś nie potrafię się na same pracy skupić
-
Babu wrote:Oj, to faktycznie, korzystaj z obecności mamy, odpoczywaj
A co do płaszczów - właśnie Dziewczyny, macie już jakieś upatrzone? Ja się zastanawiam czy lepiej kupić coś jesiennego czy bardziej zimowego? W sumie to chyba od grudnia do marca będzie najchłodniej i raczej zimówka ciążowa się najbardziej przyda? Nie chcę kupować dwóch kurtek ciążowych
Ale tak w ogóle to straszna skanera się ze mnie zrobiła i nie wydaje nic ponad podstawowe potrzeby. Żadnych rozrywek, restauracji, kin... No nic:D każdy grosz na Pole odkladamy. A mój przyszły mąż uważa, że wpadłam w paranoje... -
nick nieaktualnyMożecie zasadzić mi soczyste kopniaki
Z Hanią wszystko jest okejnie widać już Jej w całości na monitorze, a wg obwodu główki przyśpieszyła o kolejny dzień czyli wg USG mam 14+6
Ja nie przybrałam ani grama i pani doktor powiedziała, że dopóki Hania rośnie to nie będzie się czepiać. Znowu dostałam skierowanie na mocz bo w ostatnim badaniu wyszło mi dużo czerwonych krwinek.Endzis, fabdorota, Babu, Aleksandrakili, Iwonkaaa, dziewussia, jamniczakuchnia, triste, dichlieb, ewcia21k, Malinkowe oczekiwanie, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Rotenkopf wrote:Możecie zasadzić mi soczyste kopniaki
Z Hanią wszystko jest okejnie widać już Jej w całości na monitorze, a wg obwodu główki przyśpieszyła o kolejny dzień czyli wg USG mam 14+6
Ja nie przybrałam ani grama i pani doktor powiedziała, że dopóki Hania rośnie to nie będzie się czepiać. Znowu dostałam skierowanie na mocz bo w ostatnim badaniu wyszło mi dużo czerwonych krwinek. -
Ja nie przybrałam ani grama i pani doktor powiedziała, że dopóki Hania rośnie to nie będzie się czepiać. Znowu dostałam skierowanie na mocz bo w ostatnim badaniu wyszło mi dużo czerwonych krwinek.
Ooo, no to super, gratulacje! :* Było panikować? -
nick nieaktualnyRotenkopf wrote:Możecie zasadzić mi soczyste kopniaki
Ja nie przybrałam ani grama i pani doktor powiedziała, że dopóki Hania rośnie to nie będzie się czepiać. Znowu dostałam skierowanie na mocz bo w ostatnim badaniu wyszło mi dużo czerwonych krwinek. -
Ja nie przybrałam ani grama i pani doktor powiedziała, że dopóki Hania rośnie to nie będzie się czepiać. Znowu dostałam skierowanie na mocz bo w ostatnim badaniu wyszło mi dużo czerwonych krwinek.Olina lubi tę wiadomość
-
Czesć mamusie
dawno mnie nie było, ale jakoś ostatnio jestem wyluzowana
nie wiem czy to źle czy dobrze ;o
dziś tez wizytuje i trzymam kciuki za wizytyjace dziewczynytrzymajcie sie!
a co do ubrań z lumpa to jesli sie je wygotuje to myśle, że nie ma sie co bac o higienie.
Jest wielu ludzi, którzy np kupuja dzieciom ciuchy z lumpa, bo na nowe ich po prostu nie stac same przyznamy, ze ciuszki dla dzieci sa ogromnie drogie.
Także myśle, że to każdego indywidualna sprawa -
Dziewczyny, dzisiaj czas na moją wizytę. Powodzenia dla wszystkich Was, które również dzisiaj wizytują. Obyśmy wyszły szczęśliwe z dobrymi wiadomościami!
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
Olina wrote:ja dziś w sumie ide tylko po zwolnienie, ale na pewno bedzie mnie badał. I msze zapytać o coś na bole głowy, bo ost mam makabre...
Ja się boj tej wizyty, różnie się one potoczyły tutaj na forum, do tego każdy o tym badaniu mówi. Czuję presję tego, że to jest ważne i dlatego się boję.
Mnie ostatnio też bolała głowa kilka dni pod rząd no i ratowałam się okładami i leżeniem...
(Mt 6,33) -
fabdorota wrote:Kawuszka, czyli Ty dziś masz prenatalne? Trzymam kciuki mocno! Za Ciebie i wszystkie wizytujace!
Będzie dobrze, dziewczyny!
Tak dzisiaj mam to usg prenatalne... Mąż miał iść ze mną, ale ja go zaraziłam moim przeziębieniem i dzisiaj został w domu nie poszedł do pracy. I tak samo nie wyobrażaliśmy sobie żeby zakatarzony, kichający szedł ze mną do kobiet w ciąży... Dlatego idę samaJeszcze 3h bo mam wizytę o 14:45.
(Mt 6,33) -
dziewczyny to pregna dha sie bierze od którego tyg ciazy?
ost zaiteresowała mnie ta pregna plus bo ma wiecej w składzie np kwas foliowy , jod i witaminy, ale nie wiem od ktorego tyg ciazyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 12:10