Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aleksandra19 wrote:fabiola ja też mam jutro wizytę, na 9.30, stresuje się oczywiście
i też chciałabym bardzo żeby coś szepnęła o płci:)
A który masz tydzień?
Będę trzymać za Ciebie kciuki :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 20:47
[/url]
-
Jamniczakuchnia piękne ciacho, aż ślinka cieknie
Podaj linka do swojego bloga, może skorzystamy z przepisów
Chociaż ja jestem raczej antytalenciem kulinarnym, tzn z przepisu zrobię i nawet wyjdzie ale z głowy to na nic nii mam zwykle pomysłu. Co innego mój mąż- on potrafi zrobić coś z niczego
Chwalę go więc i korzystam z umiejętności hihi
jamniczakuchnia lubi tę wiadomość
- szczęśliwy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySpokojnej nocy dziewczyny
Moja raczej taka nie będzie...mąż poszedł na noc do pracy a ja tym samym zostałam sama po raz pierwszy w nowym domu na noc. Straszek i panikara ze mnie straszna, więc nawet nie wiem czy zasne. W takich momentach żałuję przeprowadzki. Pewnie to kwestia przyzwyczajenia ale ile strachu sie przy tym najem...
Boje się iść nawet do wc. -
nick nieaktualnyFabdorota dzięki
Serowa jest mega!
Dziewczyny teraz z innej beczki: która z Was ma av suchą skórę twarzy? Czego używacie? Szukam dobrych kosmetyków, bo w ciąży moja twarz zaczyna się przesuszać jeszcze bardziej i dotychczasowe kosmetyki nie dają rady. -
do twarzy najlepszy jest dzieciecy krem bambino nie żartuje jest najlepszy ja mam cere mieszana ale w sezonie jesienno-zimowym miejscami sie przesusza az czuje napiecie skóry i bambino przynosi wielka ulge
bambino tez idealnie sie nadaje na spieszchniete usta tylko trzeba go gruba warstwa nalozyc i tak z nim wytrzymac ja juz nie mam z tym problemu super wygladza usta wszystko inne sie chowa
ma w sobie cynk dzieki czemu jest przeciwpryszczowy a magicznie nie wysusza skóry mi pomógł w malo zaawansowanym trądziku a polecila mi go zakonnica z piękna cera ktora wygladala niezwykle mlodo i twierdzila ze to dzieki bambino to mój jedyny ukochany krem do wszystkiego
ale zrobiłam reklame...hehe💁♀️córka 26.07.2010r🥰
Aniołek mój skarb 😥
zasnął:13.10.2015 13tc
Porzegnanie:29.10.2015 15tc
💁♂️Syn 21.10.2016😍 -
Wiolcia1405 wrote:My oglądamy mecz z małżem
zjadłam juz do niego z kilogram winogron
brr.. temperatura tak spada szybko
na myśl o jutrze aż mi zimno zwłaszcza ze o 6 juz musze być w pracy
Dobrej nocy:*
Powodzenia na wizytach , będzie ok !mąż coś chrupie a ja winogrono
Zreszta odkąd jestem w ciąży zjadłam go więcej niż chyba przez cale swoje długie życiemoja córcia będzie miała aż do niego wstręt jak się urodzi
-
Dobry wieczór
Co do witamin-pytałam ostatnio gin,nie kazała brać witamin tych wieloskładnikowych.Dała receptę na wit D i tran kazała łykać.
Do twarzy używam NIVEA Care-dla mnie super,nie lubię tłustych kremów i ten sprawdza się idealnie,szybko się wchłania
Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty
Sliczna Pavlowa
Dobrej nocy -
Co do witamin to ja się pytałam lekarza czy i jakie witaminy brać. Lekarz polecił mi MAMA DHA Premium. Zawierają jod, DHA, kwas foliowy, magnez, D3 i to wszystko. Dobrze je toleruję, nie wymiotuję jak po innych
może w późniejszym okresie ciąży spróbuję bardziej rozbudowanych witamin
-
nick nieaktualny
-
Wiolcia, baba moj synek tez z wrzesnia 2014
znam trzy pary które maja dzieci z taka mala roznica wieku i sobie chwala. Dzieciaki sie razem bawia, maja wspolne zainteresowania mimo ze sa roznych plci. Az milo popatrzec. Najciezej niestety na poczatku wiec trzeba zagryźć zeby. U mojej siostry 7 latka i 3 latek i nigdy sie razem nie bawia, ciagle tylko kłótnie i przepychanki. My sie bardzo cieszymy chociaz i obaw jest sporo. Boje sie zazdrosci, nie wiem czy mam kupowac wózek bliźniaczy czy maly bedzie jeszcze potrzebowal wożenia, nie wiem czy na łózeczko bez szczebelków nie jest za wczesnie, jak ja sobie poradze w nocy jak jedno i drugie bedzie naprzemian mnie budzilo, synek nadal 2 razy w nocy domaga sie mleka ;/ ehhhh sporo tych pytan ...