Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
karola91 wrote:Wiolcia1405 A miałaś już do czynienia z tymi kocykami? Bo faktycznie wyglądają cudnie. Sama bym chętnie zakupiła, tylko jestem ciekawa jak wyglądają po jakimś czasie użytkowania.
Ja też mam dość sporo śluzu ale większość pewnie przez luteine.
Tak. Piore w temp 40 stopni nic się z nimi nie dzieje. Wyglądają jak nowki!
Fabiola gratulacje :*
-
nick nieaktualny
-
Fabiola już piszę
z tego co wrzuciłaś wycięłam sam link i wstawiłam w takiej postaci:
[img]*http:///images67.fotosik.pl/1252/cb07e38f03b591e7med.jpg*[/img]
musisz usunąć * - ja je teraz dopisałam, żeby link się w zdjęcie nie zmieniłfabiola lubi tę wiadomość
Julia
-
Chwaliłam się, że jestem przeziębiona?
Chwaliłam się.
Więc byłam dziś u lekarza, bo było coraz gorzej i mam zapalenie zatok i ucha środkowegoI jeszcze mnie lekarz nastraszył, że stan zapalny może powodować poronienia itp., dał antybiotyk i kazał iść do laryngologa
Już podczytuję co u WasAniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
mania wrote:Dziewczyny jadę na wakacje do szpitala tak zadecydował kardiolog musze mieć porobione dokładne badania chciałam zrobić je prywatnie bez szpitala ale się nie zgodził. Jak ja nienawidzę szpitali
mam nadzieje, ze dlugo to nie potrwa...
Oby Cię szybko wypuścili i żeby wszystko było ok!
Ja w tym naszym szpitalu leżałam z 8 razy w poprzedniej ciąży, przyzwyczaiłam się... Tym razem nie mam zamiaru go odwiedzaćmania lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Dziewczyny, ale do mnie Maleństwo moje intensywnie puka. O Jezuu! Jakie to jest szczęście;)
jamniczakuchnia, malala, fabiola, mania, Straciatellaa, karola91, Catelyn, agulas, Lanusia93, Larisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
malala wrote:Babu, Larisa - ja we środę mam usg u tego samego gina, który robił mi prenatalne. ale nie wiem jak można nazwać to moje badanie - powiedział że jeszcze raz pomierzymy, obejrzymy plus zrobi test potrójny z krwi. więc będziemy się wspierać
trochę nas wizyty je w srode
Babu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySuper wieści!
Ja dziś stchórzyłam i jadę do rodziców na noc. Jeśli chodzi o mnie to mogłabym co noc płakać aż do czwartku ( bo wtedy mąż wraca z ostatniej nocki) tylko szkoda mi Małej, bo pewnie czuje mój strach a przez płacz pewnie nie dostaje tylko tlenu ile powinna. Zaczekam jeszcze jakiś czas, oswoję się z domem i otoczeniem to wtedy postaram się jakoś tak nie panikować -
Już po wizycie, badania prenatalne w normie:) Maluszek tak słodko kuśtał, widać go było z każdej strony. A wszystkim dziewczynom przed życzę wszystkiego dobrego:)
Retenkopf moja ciąża również starsza o 4 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 19:59
Rotenkopf, mania, fabiola, Funky09, malala, dziewussia, jamniczakuchnia, Babu, karola91, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Gratuluję udanych wizyt!
Lanusia biedna Ty bardzo współczuję wracaj szybko do zdrowia. To będzie mój 3 pobyt w naszym cudownym szpitalu.
Dzis nie zostałam bo nie dalam się położyć na internie tylko chciałam na ginekologię i przyszedł dr Cz. z oddziału i z nim porozmawiałam powiedzial, że mnie rozumie i na jutro mam być na 9 bo dzis nie mieli wolnego łóżka. Czekaja mnie 2-3 dni na oddziale. Ale kamień z serca ze nie musze leżeć u nas na internie.
Ide spać bo przez ten stres boli mnie wszystko i malutkiej tez pewnie dzis źle przez to było. Dzieki Dziewczyny.
Dobranocfabiola lubi tę wiadomość
-
http://www.empik.com/besafe-adapter-do-pasow-dla-kobiet-w-ciazy-besafe,p1045588623,dziecko-p?utm_source=ceneo.pl&utm_medium=oferty_cpc&utm_content=p1045588623&utm_campaign=BeSafe--Adapter-do-pasow-dla-kobiet-w-ciazy
dzisiaj zamówiłam, ale używany z olx, ktoś ma? co sądzicie?
-
Moja Haneczka :*
Ps. Teraz nadrobie zaległości że zdjęciamiWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 20:16
Olina, Aleksandrakili, Rotenkopf, dziewussia, jamniczakuchnia, Babu, karola91, Funky09, Catelyn, Malinkowe oczekiwanie, Sunday, agulas, Lanusia93, malika89 lubią tę wiadomość
[/url]
-
Justyna Es wrote:http://www.empik.com/besafe-adapter-do-pasow-dla-kobiet-w-ciazy-besafe,p1045588623,dziecko-p?utm_source=ceneo.pl&utm_medium=oferty_cpc&utm_content=p1045588623&utm_campaign=BeSafe--Adapter-do-pasow-dla-kobiet-w-ciazy
dzisiaj zamówiłam, ale używany z olx, ktoś ma? co sądzicie?
Ja też będę zamawiać. Podobno warto kupić