X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Upiekłam fale Dunaju ach, wspomnienie dzieciństwa! <3

• wiecznie Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzwonił do mnie dr z wynikami z pappa i na szczęście wszystko w porządku :). Ufff :). Jak dostanę wyniki pocztą to dokładnie sobie poczytam jakie te statystyki były wyliczone. Bo usłyszałam tylko że nie ma podstaw do dalszej diagnostyki i ryzyko na poziomie 1:22 000

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 15:16

fabiola, jamniczakuchnia, Babu, fabdorota, Rotenkopf, ewcia21k, Lanusia93 lubią tę wiadomość

E99wp2.png
    klz9hdge68udasjt.png
    Kriotransfer -> 12.06.17 -> Cudzie trwaj! <3
    ICSI -> 23.07.15 -> Mamy córeczkę <3
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super!!!!

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • Aleksandra19 Ekspertka

Wysłany: 13 października 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i oto mój skarb wygląda jak mały potworek
    http://zapodaj.net/1d07be7139862.jpg.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 15:18

wiecznie, jamniczakuchnia, Babu, Catelyn, ewcia21k, Lanusia93, malala lubią tę wiadomość

• fabiola Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandra19 wrote:
    a i oto mój skarb wygląda jak mały potworek
    http://zapodaj.net/1d07be7139862.jpg.html

Mała cudowna istotka :*

atdcjw4zbts1ljz3.png

3i49jw4zl4uo1feg.png[/url]
  • fabiola Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak trochę z innej beczki od wczoraj mam dylemat, jakie imię wybrać dla syna? Miałam wybrane ale dla dziewczynki. Czy Wy macie już wybrane imiona gdyby okazało się że to syn? Może podkradnę coś od Was? :)

atdcjw4zbts1ljz3.png

3i49jw4zl4uo1feg.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas jeśli będzie syn, to Michał ;) Jakie miałaś dla dziewczynki?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 15:52

fabiola lubi tę wiadomość

• Aleksandra19 Ekspertka

Wysłany: 13 października 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dla chłopca bym chciała dać Miłosz, nie wyobrażam sobie innego imienia dla chłopca:D ale mój się nie zgadza cóż jeszcze go przekonam :) Natomiast dla dziewczynki nie mam zielonego pojęcia żadnego pomysłu w głowie

Lanusia93 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli jednak Hani coś wyrośnie to będzie Aleksander ;)

• wiecznie Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fabiola wrote:
    Ja tak trochę z innej beczki od wczoraj mam dylemat, jakie imię wybrać dla syna? Miałam wybrane ale dla dziewczynki. Czy Wy macie już wybrane imiona gdyby okazało się że to syn? Może podkradnę coś od Was? :)
    Dla chłopca mamy Tymoteusz :)

E99wp2.png
    klz9hdge68udasjt.png
    Kriotransfer -> 12.06.17 -> Cudzie trwaj! <3
    ICSI -> 23.07.15 -> Mamy córeczkę <3
  • essentiel Ekspertka

Wysłany: 13 października 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dla chłopca było pewne - Mikołaj,a tutaj masz babo placek i raczej dziewczynka :D Niby dla kobitki mieliśmy wybrane Emilia,ale chyba powoli dopadają mnie wątpliwości co do tego imienia.

❤ Mikołaj 1.02.19 ❤
    m3sx6vgcf3jfk39f.png
    ❤ Hanna - 11.04.16 ❤
    klz9roeqis0tp9cs.png
  • Wiolcia1405 Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się podoba dla chłopca Julek :) mam małego Mikołajka :)
    Ogólnie to ja wybierała przy 1 dziecku ;) teraz kolej na męża aż się boje co zaproponuje :)

Fajnie posiedzieć u rodziców widzę ze Misiu się dobrze tu czuje :) no ale co się dziwić babcia na wszystko pozwala .. :/ mama zrobiła rogaliki jem jak wariatka :) trochę odpoczne i do domku a tam sterta prasowania :) Mąż pewnie nic nie dotknął bo po co :/ jego samych koszul od munduru jest chyba 10 :/ .. faceci :)

f2w39jcgyl35ko6r.png

mker2l4.png
  • 28latkaa Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imiona ktore wybraliśmy to Hania, Miloszek

km5smg7yv4tozota.png
  • Dobson Ekspertka

Wysłany: 13 października 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do Miłosza to polecam, mój brat ma tak na imię i nawet coś z niego wyrosło :P
    Jeśli chłopiec to na 100% Vadim, a jako że ja sama jestem Dobrawą to nie będzie sam czarną owcą rodziny z dziwnym imieniem :P
    A tak swoją drogą to tak mnie nastraszyli tą cukrzycą ciążową, odbieram dziś badania a tam 64,8 a norma do 95 <3 Także super cacy.

Aleksandrakili, Babu lubią tę wiadomość

f2w3lhb8uhmwdzoi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, przespalam do poludnia a wy juz tyle popisalyscie ;)
    U nas miala byc Paulinka albo Bartek ale chyba sie zmieni hehe Moj maz marzy zeby byla Wiktoria :) Podoba mi sie to imie wiec pewnie jak bedzie dziewczynka to Wiktoria ;) a jak chlopak to maz chce Mikołaja;) ja dalej przy Bartoszu stoje ;) ale w sumie wolałabym, żeby mąż wybrał imię :)

Wiola u mnie maz prasowal caly czas bo to lubi a ja nienawidzę. Ale ostatnio tyle szmat jest do prasowania ze juz mu sie tez nie chce bo duzo w domu mi pomaga i teraz wszystko z suszarki na wieszaki idzie i do garderoby:) prasujemy na bieżąco;) ale za niedługo bede wszystkie ciuszki dla dziecka prac i prasowac ;) to mi sie bedzie chcialo takie mini prasowac hehe ;p

• Wiolcia1405 Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamuśki w H&M trwa sezonowa wyprzedaż online!
    Są tam też ubrania z kolekcji dla mam ;) :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 16:36

f2w39jcgyl35ko6r.png

mker2l4.png
  • Catelyn Przyjaciółka

Wysłany: 13 października 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wybrałam Antoś ;) Jak się pochwaliłam rodzicom, że będzie synek to mama mi mówi, że babci ojciec miał na imię Antnii, a potem tato, że jego mamy ojciec też Antonii, także wszystko zostaje w rodzinie :D Jak by nagle coś małemu zniknęło między nogami to będzie Zuzia, ale bardzo liczymy z mężem, że zostanie Antek :)

Ja też schudłam! A jem sporo kalorycznych rzeczy więc jestem trochę w szoku, że tu 1,5kg w dół ;P Doktorka mówi, że na następnej wizycie musi być jakiś wzrost, ale póki z małym wszystko w porządku to się nie będzie bardzo czepiać ;) Zawroty głowy też mam.. szczególnie, jak stoję dłużej w jednym miejscu i dalej szybko się męczę ;(

Dzisiaj mi przyszła poducha do spania! W kształcie litery C.. mam nadzieję, że się w końcu wyśpię! :D

Wiolcia ja też nie przepadam za tymi moherami okropnymi.. zawsze najmądrzejsze i wiecznie narzekające, nic im nie pasuje.. Jak dojeżdżałam autobusem na uczelnie to musiały zawsze wtedy jechać do lekarza i te ich komentarze, że ta młodzież w tych dzisiejszych czasach taka niekulturalna a za mną mnóstwo miejsca do siedzenia a one akurat chcą usiąść tam gdzie ja..

Wybaczcie troszkę się rozpisałam :P

0d1yugpjk43izaz7.png
    19p2v3r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej co tam słychać? Dawno mnie nie było trochę nadrabiam zaległości w czytaniu was :-D. Mnie czasami boli macica jak na @ ale nie mocno ostatnio miałam skurcze czułam takie twardnienia i biorę na nie no spe. U mnie chłopak Błażej albo Nikodem a dziewczynka Wiktoria chyba że mi się zmieni ;-)

• essentiel Ekspertka

Wysłany: 13 października 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety poza spodniami nic mi się nie spodobało z tej wysprzedaży w H&M,a boję się kupować spodnie online,bo jestem super kurduplem i mogą okazać się mega za duże :D

Dobson lubi tę wiadomość

❤ Mikołaj 1.02.19 ❤
    m3sx6vgcf3jfk39f.png
    ❤ Hanna - 11.04.16 ❤
    klz9roeqis0tp9cs.png
  • fabdorota Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecznie wrote:
    ja ważę się raz w tygodniu ;). Ale z tego co mi się wydaje to na wizycie (czyli średnio te raz w m-cu) powinnaś być zważona
    No i jestem, ale jakoś rzadko mi się to teraz wydaje...
    Gdyby Pola okazała się chłopcem, to chyba będzie Maksymilianem. Tata tak wymyślił:D

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
‹‹ 215 216 217 218 219 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ