Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzwonił do mnie dr z wynikami z pappa i na szczęście wszystko w porządku
. Ufff
. Jak dostanę wyniki pocztą to dokładnie sobie poczytam jakie te statystyki były wyliczone. Bo usłyszałam tylko że nie ma podstaw do dalszej diagnostyki i ryzyko na poziomie 1:22 000
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 15:16
fabiola, jamniczakuchnia, Babu, fabdorota, Rotenkopf, ewcia21k, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
fabiola wrote:Ja tak trochę z innej beczki od wczoraj mam dylemat, jakie imię wybrać dla syna? Miałam wybrane ale dla dziewczynki. Czy Wy macie już wybrane imiona gdyby okazało się że to syn? Może podkradnę coś od Was?
-
Mi się podoba dla chłopca Julek
mam małego Mikołajka
Ogólnie to ja wybierała przy 1 dzieckuteraz kolej na męża aż się boje co zaproponuje
Fajnie posiedzieć u rodziców widzę ze Misiu się dobrze tu czujeno ale co się dziwić babcia na wszystko pozwala ..
mama zrobiła rogaliki jem jak wariatka
trochę odpoczne i do domku a tam sterta prasowania
Mąż pewnie nic nie dotknął bo po co
jego samych koszul od munduru jest chyba 10
.. faceci
-
Co do Miłosza to polecam, mój brat ma tak na imię i nawet coś z niego wyrosło
Jeśli chłopiec to na 100% Vadim, a jako że ja sama jestem Dobrawą to nie będzie sam czarną owcą rodziny z dziwnym imieniem
A tak swoją drogą to tak mnie nastraszyli tą cukrzycą ciążową, odbieram dziś badania a tam 64,8 a norma do 95Także super cacy.
Aleksandrakili, Babu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurcze, przespalam do poludnia a wy juz tyle popisalyscie
U nas miala byc Paulinka albo Bartek ale chyba sie zmieni hehe Moj maz marzy zeby byla WiktoriaPodoba mi sie to imie wiec pewnie jak bedzie dziewczynka to Wiktoria
a jak chlopak to maz chce Mikołaja;) ja dalej przy Bartoszu stoje
ale w sumie wolałabym, żeby mąż wybrał imię
Wiola u mnie maz prasowal caly czas bo to lubi a ja nienawidzę. Ale ostatnio tyle szmat jest do prasowania ze juz mu sie tez nie chce bo duzo w domu mi pomaga i teraz wszystko z suszarki na wieszaki idzie i do garderoby:) prasujemy na bieżąco;) ale za niedługo bede wszystkie ciuszki dla dziecka prac i prasowacto mi sie bedzie chcialo takie mini prasowac hehe ;p
-
Ja wybrałam Antoś
Jak się pochwaliłam rodzicom, że będzie synek to mama mi mówi, że babci ojciec miał na imię Antnii, a potem tato, że jego mamy ojciec też Antonii, także wszystko zostaje w rodzinie
Jak by nagle coś małemu zniknęło między nogami to będzie Zuzia, ale bardzo liczymy z mężem, że zostanie Antek
Ja też schudłam! A jem sporo kalorycznych rzeczy więc jestem trochę w szoku, że tu 1,5kg w dół ;P Doktorka mówi, że na następnej wizycie musi być jakiś wzrost, ale póki z małym wszystko w porządku to się nie będzie bardzo czepiaćZawroty głowy też mam.. szczególnie, jak stoję dłużej w jednym miejscu i dalej szybko się męczę ;(
Dzisiaj mi przyszła poducha do spania! W kształcie litery C.. mam nadzieję, że się w końcu wyśpię!
Wiolcia ja też nie przepadam za tymi moherami okropnymi.. zawsze najmądrzejsze i wiecznie narzekające, nic im nie pasuje.. Jak dojeżdżałam autobusem na uczelnie to musiały zawsze wtedy jechać do lekarza i te ich komentarze, że ta młodzież w tych dzisiejszych czasach taka niekulturalna a za mną mnóstwo miejsca do siedzenia a one akurat chcą usiąść tam gdzie ja..
Wybaczcie troszkę się rozpisałam -
nick nieaktualnyHej co tam słychać? Dawno mnie nie było trochę nadrabiam zaległości w czytaniu was
. Mnie czasami boli macica jak na @ ale nie mocno ostatnio miałam skurcze czułam takie twardnienia i biorę na nie no spe. U mnie chłopak Błażej albo Nikodem a dziewczynka Wiktoria chyba że mi się zmieni
-
wiecznie wrote:ja ważę się raz w tygodniu
. Ale z tego co mi się wydaje to na wizycie (czyli średnio te raz w m-cu) powinnaś być zważona
Gdyby Pola okazała się chłopcem, to chyba będzie Maksymilianem. Tata tak wymyślił