Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jakie macie teraz usg? przez brzuch czy dowcipne? U mnie teraz 14 tydzień i zastanawiam się czy szykować pęcherz czy dalej dowcipne...
A pytanie nr 2, na kiedy umawiacie teraz wizytę? Zastanawiam się czy teraz nie zrobić na za 4 tygodnie o ile będzie dziś wszystko oki. -
nick nieaktualnyJa jestem na zwolnieniu id 9 września - czekałam aż koleżanka z pracy ogarnie moje obowiązki i będzie mogła je przejąć
Szef nie miał nic przeciwko, a ja jestem bardzo zadowolona że jestem na zwolnieniu i za pracą nie tęsknię
Typowy ze mnie lew
agulas, Babu, Foto_Anna, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Agulas, nastaw się, że usg będzie już raczej przez brzuch. Chociaż mi na genetycznym robił dr i tak, i tak, ale to dlatego, że czegoś nie mógł dobrze dojrzeć, bo mała się wiercila
Co do wizyt, to ja mam od początku co 4 tygodnie.agulas lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agulas wrote:Dziewczyny jakie macie teraz usg? przez brzuch czy dowcipne? U mnie teraz 14 tydzień i zastanawiam się czy szykować pęcherz czy dalej dowcipne...
A pytanie nr 2, na kiedy umawiacie teraz wizytę? Zastanawiam się czy teraz nie zrobić na za 4 tygodnie o ile będzie dziś wszystko oki.
Co do wizyt to umawiam się co 3-4 tygodnie, ale częściej co 4 tygodnieagulas lubi tę wiadomość
-
agulas wrote:Tak! Straciatellaa mi właśnie uświadomiła, że muszę niedługo się umówić na usg połówkowe!!!
Siedzę w pracy jak na szpilkach. Liczę na to, że dziś poznam płeć mojego szczęścia- a wizyta za tydzień (trzeba ćwiczyć cierpliwość
)
agulas, Babu lubią tę wiadomość
-
Haha, cierpliwość jest chyba największą cnotą w ciąży
Też się nie mogę doczekać aż zobaczymy naszego okrucha na usg i kiedy poznamy płeć - po cichu liczę, że jutro lekarka szepnie nam słówko (u mojej siostry prawidłowo wskazała płeć w 12 tyg), ale z drugiej strony wiem, że na to niewielkie szanse. Ech, co za męka!
-
Myślałam że zwolnienie powyżej miesiąca może wystawiać tylko komisja lekarska
lekarz rodzinny 2 tyg max specjalista miesiąc a więcej właśnie komisja. No cóż
Pada deszcz zmoklam jak kwokajeszcze dyskusja ze starszą panią dziś. Witam się przedstawiam i legitymuje i mówię że 50 m dalej jest parking i nie można stawać w lesie takie tam a ona do mnie A ty Dziewucho mi mówić będziesz sama stoisz a pier... mi tutaj .
mowie dalej spokojnie chodź całą się gotuje ona zaczyna mnie wyzywać
mowie stop. Kur.. stara piz.. tak mnie wkurzyla ze mimo że tego nie robię wyciągam bloczki i wystawiam mandat a ta baba do mnie ze mi dokumentów nie da bo nie musi. No i telefon straż leśna i w ogóle ceregiele a na koniec ona do mnie " zdechnij ty i to coś " pokazuje brzuch
myślałam że ja zaje... aż się trzęse kur.. !!!!
-
nick nieaktualnyWiolcia1405 co za sucz!
Mnie fotograf dzisiaj wkur***!!! Ślub był 12 września, a my do tej pory nie mamy zdjęć! Facet tłumaczy się że ma jakieś problemy osobiste i nie może skupić się na zdjęciach. Gówno mnie to obchodzi, w końcu to usługa, zapłaciliśmy za niego kupę kasy, a zdjęć jak nie ma tak nie ma. I mamy mu dać jeszcze 1-2 tygodnie czasu na to. Brak słów. -
Iwonkaaa wrote:Dziewczyny czy ja bez konsultacji z lekarzem mogę wziąć nospe przy bólu podbrzusza? W czwartek gin już nie mogę się doczekać aby dowiedzieć się skąd te bóle...
-
Iwonkaaa wrote:Dziewczyny czy ja bez konsultacji z lekarzem mogę wziąć nospe przy bólu podbrzusza? W czwartek gin już nie mogę się doczekać aby dowiedzieć się skąd te bóle...
-
Wiolcia1405 wrote:Myślałam że zwolnienie powyżej miesiąca może wystawiać tylko komisja lekarska
Pada deszcz zmoklam jak kwokajeszcze dyskusja ze starszą panią dziś. Witam się przedstawiam i legitymuje i mówię że 50 m dalej jest parking i nie można stawać w lesie takie tam a ona do mnie A ty Dziewucho mi mówić będziesz sama stoisz a pier... mi tutaj .
mowie stop. Kur.. stara piz.. tak mnie wkurzyla ze mimo że tego nie robię wyciągam bloczki i wystawiam mandat a ta baba do mnie ze mi dokumentów nie da bo nie musi. No i telefon straż leśna i w ogóle ceregiele a na koniec ona do mnie " zdechnij ty i to coś " pokazuje brzuch
-
Wiolcia1405 wrote:Myślałam że zwolnienie powyżej miesiąca może wystawiać tylko komisja lekarska
CO ZA OBRZYDLIWA STARA KUR**** !!! No aż się sama zdenerwowałam, jak to przeczytałam! Jak tak można?! A niby ci starsi ludzie tacy dobrze wychowani... -
Piersi też mnie swedza... od wczoraj mam mega bolacy brzuch... dzisiaj już wezmę nospe bo zaraz do pracy... jaka jestem głupia do tych zasmarkanych ludzi (pracuje na kasie na basenie)... trzeba myśleć o zwolnieniu...
Jadę zaraz zamówić tort na 8 urodzinki córci bo 22.10 się urodziła więc domowy torcik i szampan w domu a dwa dni później impreza na basenie z koleżankami więc już nie będę piekła tylko zamówie coś pięknego....
Ale mam ochotę na Rafaelo... nie pamiętam kiedy słodkie jadłam... -
jamniczakuchnia wrote:Wiolcia1405 co za sucz!
Mnie fotograf dzisiaj wkur***!!! Ślub był 12 września, a my do tej pory nie mamy zdjęć! Facet tłumaczy się że ma jakieś problemy osobiste i nie może skupić się na zdjęciach. Gówno mnie to obchodzi, w końcu to usługa, zapłaciliśmy za niego kupę kasy, a zdjęć jak nie ma tak nie ma. I mamy mu dać jeszcze 1-2 tygodnie czasu na to. Brak słów.
Ku pocieszeniu Ci napiszę - na zdjęcia z samego ślubu czekaliśmy 2 msc i w sumie to sami je koniec końców wymusiliśmy . A teraz na zdjęcia z sesji też nam właśnie stuka drugi miesiąc. Ślub mieliśmy 29.05, sesję w połowie sierpnia - bo coś się naszym fotografom do niej nie paliło. Tak to czasem jest, jak się robi coś po rodzinieZdjęcia śliczne, ale po takim czasie nie ma już tego efektu "wow", człowiek zdąży zapomnieć w ogóle, że brał ślub...