Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Olina tez jestem jakaś zmarznięta siedzę pod kocem w cieplutkim dresie, skarpetkach, grzejniki odkręcone a i tak mi zimno...jesień...trzeba się do mężczyzny przytulić a mój jeszcze w pracy
-
tak moj tez jeszcze w pracy az do 21 trzeba sobie radzic, bo to dopiero poczatek tego zimna
jakbym chciała jeszcze lato
nie lubie tych kurtek, a teraz wciazy nie wiem jak wgl sie ubierac...mam płaszcze, nie mam spodni haa moze do tego HM skocze cos upoluje
-
Ja tez nie lubię zimna za to uwielbiam jak jest upał nawet taki jak w tym roku wszyscy mi mówią, ze świrniętą jestem bo oni ledwo żyją a jak się wtedy czuje najlepiej
Jeszcze wchodzę w swoja kurtkę ale jest bardzo opięta i ktoś sobie może sobie pomyśleć, że taka gruba w taka małą kurtkę się pchastrasznie to wygląda musze od mamy pozyczyc kurtkę bo chce cos kupic dopiero jak będą wyprzedaże bo troche mi szkoda kupować taką typowa ciazowke po normalniej cenie bo są dość drogie.
Dziewczyny jak kupiłyście kurteczki to pochwalcie się zdjęciem -
własnie w tym hm jest parka ciązowa za 129zł to wedlug mnie cena jest naprawde spoko.
Ja własnie zgrzeszyłam i zjadłam zupke taka amino rosoł, ale mi teraz chociaz cieplutko, juz miesiac mialam ochote na taka zupke, chociaz tak ogolnie jem baaardzo sporadycznie;P -
Ale ta parka to taka zimowa?? Czy bardziej przejściówka?? Widziałaś ją czy tylko na str??? Bo cena ok ale nie chce mi się wierzyć, że za taka cenę będzie ciepła kurtka
ja się grzeje krupnikiem bo mama mi dzis ugotowała
-
nick nieaktualny
-
ja jestem Dorota
i zawsze lubiłam swoje imie znajomi zawsze mówili dorotka dorcia docius nie lubilam jak mowili doda i szybko oduczylam ich tego tak jestem narcystyczna ze córka ma na drugie Dorota (spontaniczny pomysl męża)
a na mnie mąż mówi od kilku lat Doruś przejął to od mojego taty i tak zostalo kilka razy zwracalam mu uwage ale sie przyzwyczailam
bardzo rzadko spotykam osoby o moim imieniu wyjatkiem jest 5-letnia Dorotka sąsiadka mojej babci
co do imion dla dziecka to nie mamy wybranego czekamy az bedzimy znac płec
lubie imiona które można zdrobnić mam Wiktorie i zawsze zdrabniam wiki wikusia wikuska wikucha(jak mnie wścieknie)dziadki mowia wiktorynka ale dla mnie to przesada
maz całkiem powaznie mówił Oktawia albo Oktawian dla chlopca tez proponował mi Artur albo Arkadiusz to juz wole oktawiana na poczatku wydawalo mi sie kosmiczne ale powtarajac kilka razy oktawianuś wydaje mi sie najlepsze z jego propozycji
tyle ze my mamy skode oktawie i rodzince jak powiedziałam o małym oktawianku to prawie plakali ze smiechu ze mąż tak kocha samochod ze dziecku da tak na imie zreszta mieli racje zawsze mial opsesje na punkcie samochodu ale przysięgał sie ze nie sugerowal sie swoja miloscia do auta myslac o imieniu do dziecka ma kolege oktawiana ktory dobrze sobie radzi w zyciu i chcial by takiej przyszlosci dla swojego dziecka poprostu dobrze kojarzy mu sie to imie💁♀️córka 26.07.2010r🥰
Aniołek mój skarb 😥
zasnął:13.10.2015 13tc
Porzegnanie:29.10.2015 15tc
💁♂️Syn 21.10.2016😍 -
U nas dla dziewczynki będzie Weronika. A dla chłopca mamy problem bo mąż chce Nikodema a ja Oskara z tego względu że mamy już Wiktora i jak drugi będzie Oskar to będą dwie statuetki Wiktor i Oskar
Rotenkopf, jamniczakuchnia, jamniczakuchnia lubią tę wiadomość
-
wogole ktos przeczyta moje wypociny a sie rozpisalam SORRY...zróbcie mi limit znaków na forum
mojego meża propcje juz znacie a ja wstepnie mysle o
chopiec:
-Olek
-Oskar
-oktawian
-Grzesiu (po tacie)
dziwne ze wszystkie na litere O a meża siostra za 2miesiace rodzi Olafa a między córkami mamy 1 mies różnicy
znajomi maja córke ktora urodzila sie w maju i ma na imie Maja super imie dla dziecka urodzonego w maju ale wspomniana wyzej ciezarna ma corke Maje wiec mi juz odpada
co do dziewczynki to nic mi sie nie podoba cora ma juz moje ulubione imie Wiktoria nie moge znalesc takiego ktore by mi sie rownie podobalo a mamy jeszcze typowo polskie dlugie nazwisko i odpadaja wszystkie pole natasze dżesiki itp moze bedzie emilka ostatnio to imie chodzi mi po glowie💁♀️córka 26.07.2010r🥰
Aniołek mój skarb 😥
zasnął:13.10.2015 13tc
Porzegnanie:29.10.2015 15tc
💁♂️Syn 21.10.2016😍 -
Mi tez sie podoba Oskar i Benjamin a dla dziewczynki Laura albo Gloria
Jejku jutro ide na te genetyczne, staram sie o tym nie myslec.. o 18:30 mam.
Bardzo nie chce mi sie juz chodzic do pracy..ale nie mam platnego L4 wiec byloby troche ciezko. Najgorsze to poranne wstawanie o 5.. Planuje pracowac jak najdluzej, zobaczymy co z tego bedzie.
Maz dzisiaj zrobil nalesniki z nadzieniem serowo dyniowym polane sosem pomaranczowo imbirowymzdolna z Niego bestia!!
-
nick nieaktualny
-
7,04 cm mojego Szczęścia
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2ef96c6fd351.jpg
Aleksandra19, wiecznie, Rotenkopf, Doti10, dziewussia, Aleksandrakili, fabiola, mania, Sunday, Straciatellaa, jamniczakuchnia, Endzis, malika89, Catelyn, fabdorota, ewcia21k, Olina, Lanusia93, malala lubią tę wiadomość
-
Aleksandra19 wrote:a dziewczyny co są w pierwszej ciąży czują już coś?
Jakie macie sposoby na zgage? Tez tak was męczy?
Zaczęło sie po obiedzie i trwa do teraz,
jadlam warzywa na parze z piersią z kurczaka. Sama juz nie wiem co gotować, bardziej dietetycznie juz sie chyba nie da. Ile posiłków jecie dziennie?
Ja sie trzymam sniadania, jakis owoc, obiad, jogurt lub serek i nie za duza kolacja.
Agulas gratuluję, śliczna fasolka, wszystko ok? Jak po wizycie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 19:52