Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Agulas piękny bąbelek!
Ja czuje niżej niż pępek tak bardziej z lewej str jestem pewna, ze to dzidziuś bo nigdy tak nie czułam jelita inaczej czućwiem gdzie dzidzia mieszka-detektor
Straciatellaa, agulas lubią tę wiadomość
-
Rotenkopf wrote:Spróbuj mleka się napić
Ja czasami mam wrażenie, że Hania też już daje mi znaki ale nie wiem czy to nie za wysoko ;p
A Wy gdzie czujecie ruchy?
Mi czesto jelita buszuja, moze moja dzidzia sie rusza, tylko nie potrafie tego rozpoznac. -
nick nieaktualny
-
Faktycznie szybko piszecie. Ja wczoraj miałam zły dzień znów wymioty (ile jeszcze?)
i rzadko zaglądam na forum ale co nieco przeleciałam
Gratulaje udanych wizyt! Agulas sliczny człowieczek
Co do imion to my mamy mały spór np dla chlopca mi się bardzo podoba Kacperek i Oskarek ale mój nawet nie chce słyszeć o tych imionach(sam ma Kacper na drugie). Jedyne wspólne to chyba Tymek ale ja nie jestem do konca przekonana. Dziewczynka Pola Marcelinka albo Blanka. Ale to też jeszcze do dyskusji.
A i dziękuje za cynk o wyprzeday w H&M. melduję że doonałam pierwszych zakupów dla mojego Groszka mimo iż nie znam płciKupiłam body i spodenki z serrii concocious. Mam sama jedną bluzkę i jest super mieciutka bawełna a za 13 zł szkoda nie wziąc! A jak sie odpowiednio zestawi to bea i na chłopca i na dziewczynkę
Już pokazuję a i dla siebie jeansy wzięłam za 69,90 i wykorzystałam na nie ten kod i mam za 52 zł +13+13 plus darmowa dostawa za te 3 rzeczy ! Pewnie będę przydługie ale zaniosę do krawcowej i mi skróci
A ja na płeć też chyba sobie poczekam miałam iśc teraz prywatnie na usg ale poczytalam że jeszcze może byc nie widac na 100% wiec poczekam o 29.10 na wizytę i zobaczymy
Straciatellaa, jamniczakuchnia, agulas lubią tę wiadomość
-
tez sie pochwale swoim potomstwem zdjecie z ostatniej wizyty 9t+1dz ciązy we wtorek bedzie nastepna fotka mam nawet filmik z bijącym serduszkiem bedą piekne pamiątki
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0b0413a03fae.jpgSunday, Aleksandra19, Straciatellaa, Endzis, jamniczakuchnia, agulas, malika89, Catelyn, dziewussia, ewcia21k, Olina, Lanusia93 lubią tę wiadomość
💁♀️córka 26.07.2010r🥰
Aniołek mój skarb 😥
zasnął:13.10.2015 13tc
Porzegnanie:29.10.2015 15tc
💁♂️Syn 21.10.2016😍 -
dziewussia wrote:Mleko piłam, migdały jadlam, kisiel zjadlam, wode pilam, taka mam zgage ze mi nie dobrze jest.
Mi czesto jelita buszuja, moze moja dzidzia sie rusza, tylko nie potrafie tego rozpoznac. -
dziewussia wrote:Ja na razie nie czuje nic
Jakie macie sposoby na zgage? Tez tak was męczy?
Zaczęło sie po obiedzie i trwa do teraz,
jadlam warzywa na parze z piersią z kurczaka. Sama juz nie wiem co gotować, bardziej dietetycznie juz sie chyba nie da. Ile posiłków jecie dziennie?
Ja sie trzymam sniadania, jakis owoc, obiad, jogurt lub serek i nie za duza kolacja.
Agulas gratuluję, śliczna fasolka, wszystko ok? Jak po wizycie?
Ja też nie czuje żadnych ruchów. Chociaż cozien wieczorem leżę na wznak z rękaą na brzuchu i wyczekuje .
Co do zgagi to ja mam czasami jak zjem np cos kwaśnego albo co gorsza rybę! dlatego w ogóle unikam ryb a są akie zdrowe dla dzidziusia. Mi trochę pomagają takie mgdały w karmelowej skorupce i chyba ogólnie migdały są dobre no i jogurt naturalny do picia tylko że mnie od nabiału odrzuciło wiec z tym gorzej. -
nick nieaktualnyHeathera wrote:U nas dla dziewczynki będzie Weronika. A dla chłopca mamy problem bo mąż chce Nikodema a ja Oskara z tego względu że mamy już Wiktora i jak drugi będzie Oskar to będą dwie statuetki Wiktor i Oskar
Weronika, och jakie piękne imięJa tak mam
Heathera lubi tę wiadomość
-
ja ostanio kupilam w 5.10.15 dresowe spodnie na polarze uniwersalne dla chlopca i dziewczynki za calutkie 3zl niestety spoznilam sie na wyprzedaz a kobitka mowila ze w podobnych cenach mieli pelno maciupkich bodow i katanikow...szkoda
Lanusia93 lubi tę wiadomość
💁♀️córka 26.07.2010r🥰
Aniołek mój skarb 😥
💁♂️Syn 21.10.2016😍 -
nick nieaktualnyRotenkopf wrote:Pytanie do Mam, które już czują ruchy Bąbelka - na jakiej wysokości brzucha czujecie te ruchy?
Mi osobiście nie podoba się Kamila ;p sama takie mam i szlag mnie trafia jak ktoś woła do mnie Kamilo xd ale o gustach się nie dyskutuje)
Kamila super imię! Kama
Ja czuję nisko, tuż nad włoskami łonowymi. -
ja z córka mialam mega zgage mięta mleko rzadko pomagalo od poczatku rennie pol tabletki inaczej myslalam ze ogien w gardle mnie spali
a mi mowili taki zabobon ze jak kobieta ma zgage to dziecko bedzie miec dozo wloskow u mnie tak bylo córa miala sliczne czarne wloski nawet plecki miala dosc wlochate na szczescie sie to wytarlo ale na glowie teraz ma mega gróbe puszyste włosy trudne do warkoczy wplatanych czasami jej zazdroszcze takiej ilosci wlosow💁♀️córka 26.07.2010r🥰
Aniołek mój skarb 😥
💁♂️Syn 21.10.2016😍 -
Ja zastanawiam się czy już nie kupić leżaczka dla malucha bo internetowy Smyk ma teraz 4 urodziny i produkty do -80%, a leżaczek który chcę kupić z 380 zł jest przeceniony na 300 zł, no i wysyłka do Empiku jest za darmo. Muszę pogadać z mężem
-
essentiel wrote:Dziewczyny, brała któraś z Was Falvit Mama?
Dostałam taki zestaw i zastanawiam się czy warto go brać? Dobrze go "znosiłyście" ?
. Nie spróbujesz to się nie przekonasz
-
nick nieaktualnyessentiel wrote:Dziewczyny, brała któraś z Was Falvit Mama?
Dostałam taki zestaw i zastanawiam się czy warto go brać? Dobrze go "znosiłyście" ?
-
a wlasnie jakie witaminy polecacie?
musze sie rozejrzec za dobrymi witaminami siostra miala jakies potwornie drogie i ochydne niby czekoladowe lekarz jej wmawial ze musi brac konkretnie te witaminy nie inne i brala chociaz zle sie po nich czula
co do valvit to czyalam ze kobiety je dobrze toleruja nie maja po nich mdlosci i wymiotów ale nie porównywałam skladu z innymi witaminkami💁♀️córka 26.07.2010r🥰
Aniołek mój skarb 😥
💁♂️Syn 21.10.2016😍 -
Doti10 wrote:a wlasnie jakie witaminy polecacie?
musze sie rozejrzec za dobrymi witaminami siostra miala jakies potwornie drogie i ochydne niby czekoladowe lekarz jej wmawial ze musi brac konkretnie te witaminy nie inne i brala chociaz zle sie po nich czula
co do valvit to czyalam ze kobiety je dobrze toleruja nie maja po nich mdlosci i wymiotów ale nie porównywałam skladu z innymi witaminkami