Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyfabiola wrote:Dla Dziewczynki było Zosia albo Alicja
Alicja pięknie! Też chcieliśmy Alę, ale za dużo ich dookoła... I jak będzie dziewczynka to Kamila
Także sporów nie ma, albo Kamila albo Michał.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 16:51
-
U nas będzie chyba Zosia lub Leoś ale rozmowy nadal trwają bo są jeszcze inne typy ale te są mamusine czyli moje
Znów mi się chce cheeseburgera i sałatkę z sosem 1000wysp z McDonalda... zła matka ze mnie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aleksandra19 - nic się nie martw, niektóre dziewczyny (odpukać) wymiotują prawie do końca ciąży
Ja ostatnio też myślałam, że już mi minęły wszystkie dolegliwości, a wczoraj zwymiotowałam w samochodzie w drodze do pracy - pierwszy raz, zwykle dopadało mnie wieczorem i "na zapachy". Także ta ciąża to faktycznie przedziwny stan
Jeśli chodzi o imiona, to u nas prawdopodobnie będzie Judyta lub Jonasz, chociaż jeszcze bierzemy pod uwagę inne. Nigdy wcześniej nie myśleliśmy o tych imionach, pojawiły się wraz z pojawieniem się fasola - może to znakWcześniej zawsze marzyłam o Nadii - nie mam pojęcia dlaczego, ale jestem zakochana w tym imieniu
Niestety zupełnie nie brzmi z naszym nazwiskiem.
-
fabiola wrote:Ja tak trochę z innej beczki od wczoraj mam dylemat, jakie imię wybrać dla syna? Miałam wybrane ale dla dziewczynki. Czy Wy macie już wybrane imiona gdyby okazało się że to syn? Może podkradnę coś od Was?
mój narzeczony wymyslił heh mama Ola synuś Olek nawe pasi XDD
-
Tak tylko mówię bo mi na blixie wyskoczyło
na rozmiary nie patrzałam jeszcze
Mi dla dziewczynki podoba się Wiola lub Kalinai inne też mąż coś o Dorocie wspominał ale po moim trupie
zobaczymy
tym ze do nazwiska nie pasuje się nie przejmuje jak będzie dziolcha to najprawdopodobniej i tak kiedyś zmieni
-
Wiolcia1405 wrote:Tak tylko mówię bo mi na blixie wyskoczyło
na rozmiary nie patrzałam jeszcze
Mi dla dziewczynki podoba się Wiola lub Kalinai inne też mąż coś o Dorocie wspominał ale po moim trupie
zobaczymy
tym ze do nazwiska nie pasuje się nie przejmuje jak będzie dziolcha to najprawdopodobniej i tak kiedyś zmieni