X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • Wiolcia1405 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzieś to już widziałam :D bodajże na demotach :p co nie zmienia faktu że można się uśmiac :p

f2w39jcgyl35ko6r.png

mker2l4.png
  • Ewelina0701 Ekspertka

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WItam niedzielnie.... ja dzis wsciekła jak osa...sama nie wiem na co..... i mi nie dobrze, wypiłam jogurt bo myslałam ze zrobi sie lepiej ale jednak nie.

3jvzi09kavlt3vtq.png

9d6613c4db.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Głowa do góry ;*
    Ja dziś kolejną niedziele siedzę sama w domu (mąż znowu w pracy, dobrze, że tylko na 8h), czeka mnie sprzątanie i gotowanie obiadu, a totalnie nie mam na to ochoty.
    Pogoda znowu zapowiada się okropna, jest dopiero 10 a ja już mam chyba z 30 stopni ;/

• Ameiva Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie z rana :) wczoraj caly dzien spedzilismy na dzialeczce lapiac ostatnie promyki slonca przed zakonczeniem wakacji wiec do was nie zagladalam, mam nadzieje ze wszystko ok u mam i maluszków. Ja dzis czuje sie jakbym pila cala noc, głowa mi peka jakbym miala kaca...synek poszedł na drzemke moze i ja sie skusze :)

dqpr3e5e2vsf93fd.png

w4sqs65guiprfo6k.png
  • jaskra Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja się od wczoraj czuje fatalnie.. Zrobiłam wczoraj przepyszny krem z pomidorów- podczas robienia czułam jak cofa mi się całe jedzenie.. Nie mam na nic ochoty- poza nektarynkami. Dzisiaj zmusiłam się to zjedzenia tej pomidorówki. Każdą łyżkę zupy musiałam wodą przepijać. I nawet nie wiem co mogę zjeść później- brak apetytu, a jeść trzeba, poza tym przy pustym żołądku bardziej mnie mdli.. Błędne koło..

Ewelina0701 i też chodzę zła jak osa.. Do tego źle spałam, bo kot co chwilę mnie budził, bo koniecznie chciał spać przytulony..

Tyle żalów z rana ;)

f2w3rjjgtiaisq5u.png
  • Ewelina0701 Ekspertka

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaskra mnie przy pustym żołądku tez mdli bardziej ale po zjedzeniu nie jest wcale lepiej, i chodze i wymyslam co tu zjesc by poczuc sie lepiej. A i ciągle mi "burczy"czy bulgocze w brzuchy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2015, 10:19

3jvzi09kavlt3vtq.png

9d6613c4db.png
  • fabdorota Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf wrote:
    Głowa do góry ;*
    Ja dziś kolejną niedziele siedzę sama w domu (mąż znowu w pracy, dobrze, że tylko na 8h), czeka mnie sprzątanie i gotowanie obiadu, a totalnie nie mam na to ochoty.
    Pogoda znowu zapowiada się okropna, jest dopiero 10 a ja już mam chyba z 30 stopni ;/
    U mnie dokładnie to samo. I z pogodą i ze sprzątaniem:/
    A do tego mam okropnie zatkany nos, aż mnie bolą zatoki i czuje mega ciasnote w brzuchu. A w nocy spać nie mogłam, bo tak mnie po bokach ciągnęło.

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, hej dziewczyny :) Ja rano byłam w kościele, potem na drobnych zakupach. Teraz jem mango i brzoskwinie. W planach mam piersi z kurczaka w sosie szpinakowym. Mój ZarazMąż zachlał wczoraj na kawalerskim, leczy kaca i pewnie wróci wieczorem :P

Okropnie gorąco się robi... I spać się chce!

• Ewelina0701 Ekspertka

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas duchota....nic mi sie nie chce.

3jvzi09kavlt3vtq.png

9d6613c4db.png
  • Wiolcia1405 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fabdorota wrote:
    U mnie dokładnie to samo. I z pogodą i ze sprzątaniem:/
    A do tego mam okropnie zatkany nos, aż mnie bolą zatoki i czuje mega ciasnote w brzuchu. A w nocy spać nie mogłam, bo tak mnie po bokach ciągnęło.
    Tez nie mogę spać. Ciągnie mnie po bokach :-( macica się rozciąga. .. mnie na dodatek od rana ciągnie szew po cc .. :/ a pogoda. . Marzenie nad jezioro jechać a musze leżeć. .oby tylko do jutra :(

f2w39jcgyl35ko6r.png

mker2l4.png
  • Wiolcia1405 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jamniczakuchnia wrote:
    Hej, hej dziewczyny :) Ja rano byłam w kościele, potem na drobnych zakupach. Teraz jem mango i brzoskwinie. W planach mam piersi z kurczaka w sosie szpinakowym. Mój ZarazMąż zachlał wczoraj na kawalerskim, leczy kaca i pewnie wróci wieczorem :P

Okropnie gorąco się robi... I spać się chce!
    Mój też popil wczoraj :D jeszcze śpi a ja kończę właśnie kotlety mielone zostanie mi tylko buraczki utrzeć co kocham wręcz robić :D

Ahh te chłopy! :D :-)

jamniczakuchnia lubi tę wiadomość

f2w39jcgyl35ko6r.png

mker2l4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mnie coś dopadło. Mam ochotę płakać. Tylko nie wiem dlaczego.

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

• Marpati Przyjaciółka

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Mnie chyba wykreslicie z listy. Zaczelam dzisiaj plamic i pojechalam do szpitala. Stary h*j powiedzial ze zarodka nie widzi ale to nie świadczy ze go nie ma (zglupialam). Do tygodnia mam poczekac, bo albo sie pojawi albo poronie tudzież mam przyjsc na lyzeczkowanie. Mowilam ze tydzien temu byl i miał prawie 4mm to stwierdzil ze lekarz na dobra sprawe nic nie widzial. Jutro rano mam wyniki bety bo robilam w piatek. Zobaczym, czekamy.

sktjqhi.png
    rfpn987.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz szanse jechać do innego lekarza?

• ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ale mnie glowa dzis boli od rana,az musialam wziasc apap bo normalnie nie moge wytrzymac i cos dzis brzuch tez pobolewa do dupy jakis dzien,widze ze nie tylko ja dzis mam nasroj nie ciekawy,jakos do tego sie martwie juz jutrzejszym usg,zreszta wiecie dobrze jak to jest ;)Marpati a dal Ci cos na plamienie?luteine albo cos? co do usg szpitalnych to Ci powiem,ze nie raz slyszlam,ze w szpitalu nie bylo a na lepszym sprzecie prywatnie juz bylo,wiec.moze sprzet do dupy,mysle,ze powinnas sie przejsc do jakiegos lekarza prywatnie,tydzien w takim przypadku to koszmar :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2015, 11:59

<3 <3 cykl pp.Udalo sie Zosia <3
    wkoncu z nami :) 16.04.2016
  • Wiolcia1405 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam się z Tobą ilonia . Moim zdaniem powinnaś dostać luteine lub duphaston cokolwiek aby podtrzymać ciążę.
    Poczytaj o krwiakach może na tym usg szpitalnym ( co zazwyczaj wojnę pamięta ) nie widać. Ja mam tego gada bez objawów ale wiem ze niektóre dziewczyny plamia lub dosłownie mają krwotok. Dostają leki i się wchłania. .. nie wiem no .
    Myślę że leki i jutro wizyta u twojego gin lub jakiegokolwiek innego powinna rozwiać wątpliwości ! 3 mam kciuki oby to nie było to najgorsze.

f2w39jcgyl35ko6r.png

mker2l4.png
  • Bulimulia Ekspertka

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marpati trzymaj się dzielnie. Wszystko będzie dobrze. Wszystkie mamy taką nadzieję.

https://www.maluchy.pl/li-72361.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bulimulia, dlaczego nie ma Cie na liście ? :) na kiedy masz termin ?

Marpati, daj znać czy umówiłaś się na inną wizytę. ;*

• ewcia21k Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczynki :)
    Marpati-też uważam,że powinnaś iść do innego gina.
    Ja dziś mam też jakieś dziwne plamienie kawa z dużą ilością mleka ;)
    Te Wasze złe nastroje i niewyspanie to pewnie przez tą 30% większą i jaśniejszą pełnię,wczoraj łysy tak raził,że nie dało się na niego patrzeć. A ja też dopiero wstałam,o 7 rano pogadałam chwilkę z mężulkiem przez skypa i poszłam z powrotem spać,teraz nic mi się nie chce.

Nasz Madziulek kochany-zasnęła w 35tc.16.12.2013r.(*)
    aniolek-dziecko.gif
    Czekamy na Alicję :D
    ad68819281.png
  • Marpati Przyjaciółka

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam mozliwosci umowic się jutro na wizytę bo o 14:30 mam wylot którego nie moge przelozyc. Nie przepisal mi nic bo stwierdził ze nie ma sensu w ogole ciazy potrzymywac. Wolalabym mieć pewność na 100% ze nic z tego noe bedzie niż czekać w ktora strone się cos ruszy. Zastanawia mnie jedynie to że w opisie mam niewyraźne echo zarodka a nie ze go w ogole nie ma.

sktjqhi.png
    rfpn987.png
‹‹ 22 23 24 25 26 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ