Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olina, dla mnie ten serial jest nie do zdzierżenia, ale moja koleżanka siedzi przed tv jak zahipnotyzowana. Według mnie akcja trochę jak w telenowelach brazylijskich.
Wiolcia1405, my nie mamy wybranych imion. Znaczy ja mam swoich faworytów, ale nie są to faworyci tatusia, więc musimy opracować jakiś kompromis. -
Rotenkopf wrote:Prywatnie? Moja siostra prowadziła u Niego ciążę, podobno ciężko się dostać.
Monia, daj buziaka Tosiowi!
Co do cukrzycy - moja znajoma ją miała w ciąży a urodziła chłopca jakoś 2600, też byłam w szoku.
Wczorajszy ból był tak nie do wytrzymania, że musiałam zażyć paracetamol - znowu nic nie widziałam i było mi strasznie nie dobrze. I mam teraz wyrzuty sumienia mimo , że pani doktor powiedziała, ze paracetamol moge.
Dzień dobry
Uf, w końcu dzień bez słońca)
Prywatnie, dostaniesz się bez kolejki on ma prywatną klinikę i szpital. W poczekalni czekasz max 10min. Pełen profesjonalizm, rozbierasz się za parawanem a nie przy nim. Znam przypadki gdzie ratował ciąże. Wszystkie kobiety z mojej rodziny do niego chodzą
[/url]
-
ewcia21k wrote:Macie szczęście dziewczyny
Ja teścia mam spoko,bardzo się lubimy
A teściowa o tej ciąży nigdy w życiu od nas się nie dowie. Straciłam do niej szacunek po słowach,które wypowiedziała w moim kierunku,za to męża mam najukochańszego na całym świecie!ewcia21k lubi tę wiadomość
-
Catelyn wrote:Ja też mam swoich faworytów zaaprobowanych już przez przyszłego tatusia
Dla chłopczyka Antoś a dla dziewczynki Zuzia
Pewnie gdybym się nie uparła na Polę, byłaby Zuzia właśnieAle ja wiedziałam, że będzie Pola praktycznie jak zaczęło mi do głowy przychodzić, że kiedyś mogłabym mieć dziecko
I dzięki Bogu, tatusiowi też się moja propozycja podoba
-
sylwia.z wrote:Mam tylko pytanko.Teraz się oczyszczam.Lekarz dziś przy wypisie powiedział że poronienie było samoistne i całkowite i nie trzeba żadnej interwencji z ich strony w stronę mego ciała.Chciałabym spytac tylko kiedy mogę spodziewac się normalnej @
Strasznie mocno przytulam, przykro ze musimy doświadczać takich sytuacji.
Ja miałam pierwsza @ po poronieniu po 6 tygodianch -
Lanusia93 wrote:Pochwalę się!
Jedziemy właśnie do Zielonej Góry
I jedziemy wszyscy, na 3 samochody, do pomocy z rozpakowywaniem rzeczy jadą rodzice mojego i 2 jego braci, jako że ja nie mogę nosić pudeł i mebli:)
Jestem przerażona i podekscytowana jednocześnie! Za 4 godziny powinniśmy być na miejscuLanusia93 lubi tę wiadomość