Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rozwazam opcje do innego szpitala jechac poza tym moj ojciec sie wkurzyl bo wystawili mi rachunek na 130zl. Fakt ubezbieczona nie jestem ale istnieje paragraf ktory mowi ze w czasie ciazy nie ponosze kosztow leczenia państwowego nawet jezeli nie jestem ubezpieczona. A na karcie 'wypisu' jest zaznaczone ze w ciazy jestem.
-
Cześć Dziewczyny!
Przesyłam foto śnieżki
Ja dzisiaj spałam do 11, śniły mi się pierdoły takie że hej
Idziemy zaraz na spacer, później na obiad.
Wczoraj przeszłam 10 km, zmęczona byłam, po powrocie wzięłam prysznic i poszłam spać.
Służy mi tu chyba klimat, skończyły mi się mdłości, zgaga już mniej męczy
mdli troszkę jak głodna jestem
Czujecie jeszcze ból brzucha? Ciągnie was??Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2015, 13:36
Anastazjaaa, Rotenkopf, ilonia1984, ewcia21k, monia_em lubią tę wiadomość
-
ewcia21k wrote:My teraz imion nie mamy wybranych,ale ustalone jest,że syn Wojtuś,już w tamtej ciąży jak jeszcze nie znaliśmy płci uzgodniliśmy,mi bardzo podoba się Alicja i Anastazja ale mojej siostry teściowa jest Anastazja a wszyscy wołają do niej Nastka i to juz mi się bardzo nie podoba,z drugiej strony chcielibyśmy,żeby imię fajnie do nazwiska pasowało a do Król mało nam pasuje
ewcia21k lubi tę wiadomość
-
Marpati wrote:Hej. Mnie chyba wykreslicie z listy. Zaczelam dzisiaj plamic i pojechalam do szpitala. Stary h*j powiedzial ze zarodka nie widzi ale to nie świadczy ze go nie ma (zglupialam). Do tygodnia mam poczekac, bo albo sie pojawi albo poronie tudzież mam przyjsc na lyzeczkowanie. Mowilam ze tydzien temu byl i miał prawie 4mm to stwierdzil ze lekarz na dobra sprawe nic nie widzial. Jutro rano mam wyniki bety bo robilam w piatek. Zobaczym, czekamy.
-
dziewussia wrote:
Cześć Dziewczyny!
Przesyłam foto śnieżki
Ja dzisiaj spałam do 11, śniły mi się pierdoły takie że hej
Idziemy zaraz na spacer, później na obiad.
Wczoraj przeszłam 10 km, zmęczona byłam, po powrocie wzięłam prysznic i poszłam spać.
Służy mi tu chyba klimat, skończyły mi się mdłości, zgaga już mniej męczy
mdli troszkę jak głodna jestem
Czujecie jeszcze ból brzucha? Ciągnie was??Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2015, 14:28
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
A ja nie wytrzymałam i musiałam coś ukręcić teraz czekam jak tylko wyjmę z piekarnika
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/974a3d303ced.jpgilonia1984, jamniczakuchnia, Anastazjaaa, fabdorota, monia_em lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
monia_em wrote:Ilona słyszałam, że do wt ma być skwar (przynajmniej u nas w WAW). Ja mam już dość. troche mi lepiej z tą głową, ale ogólnie droga przez mękę dziś
dobrze,ze to koncowka lata i najwiekszy brzuszek bedziemy nosic w zimie,bo moglo by byc ciezko...a mi nie mija,nawet po apapie juz nie wiem co mam z soba zrobic dzis,zjadla bym.kapytek.z sosem poeczaekowym...kusisz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2015, 14:44
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
Uch, a mnie nagle dopadła biegunka, musiałam trzy razy odwiedzić toaletę, ale chyba już spokój. Mam nadzieję, że to efekt połączenia kefiru, a potem ostrej zupy. No i tego, że od piątku się nie załatwiłam (czyżby pierwsze zaparcia?).
Niby nie znalazłam takich informacji, ale myślicie, że takie skurcze od bóla żołądka mogą w jakiś sposób zagrozić zarodkowi? Wydaje mi się, że nie, bo to by było bez sensu, żeby tak łatwo dało mu się dokuczyć. -
Dziewczyny, upał mnie zmeczyl i poszłam się zdrzemnac i... pierwszy sen erotyczny zakończony orgazmem mi się trafił
i nawet mnie podbrzrusze nie bolało;) oooh, od razu dzień lepszy:D
dziewussia lubi tę wiadomość
-
Spokojnie na pewno nie. Ja w 1 ciąży miałam często biegunkę a przy tym ostry ból w żołądku dosłownie takie kucie. Gin mnie uspokoiła i mówiła ze jakoś tam na jelita wpływa coś tam coś tam nie pamiętam już, wiem ze niema się czym martwić.
Jutro wizyta juz mam stres z tym krwiakiemi jak moje maleństwo się ma
do tego poproszę o leki na mdłości bo nie wytrzymam.
-
fabdorota wrote:Dziewczyny, upał mnie zmeczyl i poszłam się zdrzemnac i... pierwszy sen erotyczny zakończony orgazmem mi się trafił
i nawet mnie podbrzrusze nie bolało;) oooh, od razu dzień lepszy:D
-
Wiolcia1405 wrote:Spokojnie na pewno nie. Ja w 1 ciąży miałam często biegunkę a przy tym ostry ból w żołądku dosłownie takie kucie. Gin mnie uspokoiła i mówiła ze jakoś tam na jelita wpływa coś tam coś tam nie pamiętam już, wiem ze niema się czym martwić.
Jutro wizyta juz mam stres z tym krwiakiemi jak moje maleństwo się ma
do tego poproszę o leki na mdłości bo nie wytrzymam.
a ty na ktora?i tez sie oczywiscie juz stresuje,dziwna ta ciaza po poronieniu,czlowiek zamiast oczekiwac i sie cieszyc z kazdej wizyty,to sie denerwuje i.stresuje...ajjj i chyba tak bedzie do konca ciazy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2015, 15:26
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016