WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karatka wrote:
    Nie bengalski, Devon rex, i odpowiem od razu, nie ten który nie ma sierści ha,ha właśnie mu rośnie i jest taka falowana. Przy nim nie trzeba wysilać się z pielęgnacją (nie mam na to czasu), i ponoć jak się leni to nie jest to takie uciążliwe (ma ponad rok i zarasta, ale to raczej krótka sierść, nie sztywna tylko miękka :-))
    Wiolciaa 1405 właśnie miałam też pytać, a kto myje okna? ;-) Bo mam znajomą - przyjaciólkę mojej mamy która ma coś koło 160 metrów i kocham ją jak wyzywa na sprzątanie ha,ha Wszystko na raty robi ha,ha ale domek super, ja mogłabym sprzątać ;-)

Ja mam kota tajskiego i będę ją teraz dopuszczać koty tej rasy są super! W nocy śpi ze mną <3 jest taki przytulas nie jest indywidualiska... A ten rex jest super moja koleżanka ma takiego ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam u ogólnego lekarza.. na szczescie wszystko okey i nie dostalam antybiotyku tylko jakieś tam leki na plukanie gardla :)

Rotenkopf współczuje takiej sytuacje z tymi zmajomymi.. tez bym sie wsciekla ;* :*

natalka189, Lanusia93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili daj znać po wizycie i trzymam kciuki żeby nie było antybiotyku! I zdrowiej kochana szybko! Wiolciaa cudowne wspomnienie! Mój też płakał jak mu Gabrysie pokazali i zobaczył jak mnie szyja... Nie kangurowal bo mała poszła do inkubatora ale stał przy niej non stop! Rotenkopf mój też ma takie jazdy... Wiem marne pocieszenie ale zawsze możesz wyjść z domu i Cię nie ma ;-)

Mój Ł raz jest czuły raz wredny... Częściej czuły zależy od chwili i sytuacji. Do małej od początku było kizi mizi ale z opieką gorzej bał się bardzo. Teraz jak jest duża to u czyta i prace domowe odrabia i szlaczki ćwiczą i się nawet kucykami pony i lalkami barbie bawi hihi ogólnie ma fajne pomysły na zabawę z małą :-D

Mam też kredyt zostało mi 16 lat do spłaty na mieszkanie 47,5 m. Wynajmuje je a mieszkam w domku jednorodzinnym 230m z ogródkiem i powiem wam że tu się czuję najlepiej i nigdy go nie oddam jak chce to sprzątam jak nie to nie hihi

• mania Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niestety dostałam antybiotyk :( ale amotaks wiec delikatny...
    Aleksandrakili dobrze, że chociaż Ty uniknęłaś antybiotyku, zdrówka życzę!

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:

Rotenkopf współczuje takiej sytuacje z tymi zmajomymi.. tez bym sie wsciekla ;* :*
    Generalnie lubię gości ;) ale z Nimi jakoś ostatnio popsuł się kontakt. Kiedy się poznaliśmy z moim obecnym mężem Ona była moją najlepszą przyjaciółką, dosłownie konie kraść. Mój mąż dorabiał sobie u Niego w firmie. Ona miała się hajtać niecałe 6 tygodni po mnie, ale zbieg zdarzeń i okoliczności sprawiły, że zakręcili się w okół siebie już na Naszym panieńsko-kawalerskim (z racji poronienia ja nie miałam w ogóle ochoty na imprezy ale siostra mnie namówiła i mieliśmy razem grilla) Ona była Naszą świadkową a On Naszym starostą. No i końcem końców sami w maju tego roku wzięli ślub cywilny. Ogólnie na początku ich związku jeszcze jakoś było spoko. Zaczęło się jebać...właściwie nie wiem dokładnie kiedy. Fakt jest faktem, że pocieszali mnie po stracie dziecka, przyjeżdżali jak mąż zaraz po ślubie był na miesięcznym szkoleniu pod Warszawą itd aż w końcu po kilku miesiącach, kiedy coś poszło nie po ich myśli miałam to za przeproszeniem wyrzygane z nawiązką, że jak to ja mogłam tak skoro oni tyle przyjeżdżali i pomagali i w ogóle. Jeszcze gdybym ich o to prosiła to spoko, ale ja ich nie błagałam żeby przyjeżdżali. No i często potem zdarzały się sytuacje w których byłam niemile zaskoczona ich zachowaniem. Np. zaraz po szpitalu w tym sierpniu zostałam zjechana z góry na dół, że dlaczego już siedzę na l4. Okej, jak jeszcze nie byłam w ciąży mówiłam, że chce chodzić do pracy itd, ale jak już na samym początku z ciążą są problemy a praca bardzo wymagająca to dlaczego miałam ryzykować życie dziecka ?

Wybaczcie, że się tak rozgadałam i rozpisałam, ale musiałam ;p
    Co do męża - mój też jest kochany i opiekuńczy, wbrew pozorom ma duuużo cierpliwości do mnie ;) czasami jak to facet ma swoje humorki a że ja jestem straszny choleryk to od razu z byle powodu są kłótnie ;)

Ps. znalazłam sposób na swędzące sutki, a raczej co mogą sygnalizować ;) - łóżko rozwiązało ten problem ;D

• Kawuszka Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jamniczakuchnia wrote:
    Kawuszka, u mnie podobnie - nie wiem czy będę miała do czego wracać po macierzyńskim. Dlatego w planach jest drugie bejbi na macierzyńskim, a potem szukanie ewentualnej innej pracy :)

My też byśmy tak chcieli, mamy taki wstępny plan, ale wiecie jak jest z planowaniem. Już planowaliśmy ciążę po ślubie a tyle to trwało... Dlatego zobaczymy jak będzie.

zi133e3k7xw895tv.png
    atdc2n0azl7ch4oo.png
    Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
    sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
    (Mt 6,33)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic się kochana nie przejmuj.. Są niestety tacy ludzie o wszystko zazdrośni potem a nawet o tym nie wiesz... Co z tego, że na L4 jesteś. Ja przed ciążą mówiłam też, że chce chodzic do pracy długo.. A wyszlo inaczej i siedze od poczatku na L4 ;)
    No cóż pozostało mi życzyć Ci udanego wieczoru ;) :*

• Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś

Zaraz będziemy śpiewać sto lat dla córci... a to torcik własnej twórczości :)

Lanusia93 lubi tę wiadomość

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/506ec2d50078.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e13b13420a3c.jpg

Endzis, Aleksandrakili, wiecznie, jamniczakuchnia, Wilka, Babu, Lanusia93 lubią tę wiadomość

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cudny torcik Iwonka :) :*

Wszystkiego najlepszego dla córci!! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 18:38

• Endzis Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super tort;) zdowka i szczescia dla córy;)
    U mnie samopoczucie okropne ale staram sie Was podczytuwac i trzymam kciuki za wszystkie badania i powrot do zdrowia tych przeziębionych
    Plusy sa takie ze chyba od kilku dni czuje maluszka. Takie delikatne pojedyncze puknięcia pod pępkiem:) od razu mam lepszy humor

f2w3s65gpeorv80s.png
  • dichlieb Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    torcik jest cudowny!

Dziewczyny tak jak wcześniej pisałam mam w domu chorego męża i chyba dzisiaj coś mu zrobię! Jak choruje to jest taki niemiły, że mam go dosyć! oszaleję z nim!

co najgorsze zaczyna mnie boleć gardło... tego jeszcze brakowało, żeby z nim całymi dniami leżeć musiała. Przecież my się pozabijamy w tym łóżku hehe

Pozdrawiam

dqpr3e5eehj9ssyv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój mąż na całe szczęście śpie przed pracą, więc mam chwilę wytchnienia dla siebie i mojego ujebanego piekarnika... Zaczynam walkę... ehhh
    ewsxhcfsdrn8_t.jpg

Jak go dziś wyszoruje to zaraz się zabieram za robiebie ptysi;p bo mam taaaką wielką ochotę hehe ;p

• fabdorota Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja bym coś zjadła i nie wiem co... Dziś mi wrócił apetyt:D

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My już po torcie i deserki losowo truskawkowym... w sobotę córcia ma urodziny z koleżankami a w niedzielę wraca mój Kochany i zabieramy corcie na zakupy do Wrocławia żeby sobie prezent wybrała... nie kupowalismy nic na przymus ...wybierze coś co bardzo chce mieć...

Zmęczona coś dziś jestem i czuje mega napięcie w brzuszku... a tak wyczekuje ruchów... to druga ciąża piwinny być wcześniej wyczuwalne...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 19:42

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • Dobson Ekspertka

Wysłany: 22 października 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonka, najlepsze życzenia dla córki :D Nieskromnie powiem, że 22 października to możliwie najlepszy dzień na urodzenie się, wiem co mówię :D w końcu ja też dziś świętuję :P

Lanusia93 lubi tę wiadomość

f2w3lhb8uhmwdzoi.png
  • Wiolcia1405 Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonkaa super torcik :)

U nas na szczęście ciagniecie przeszło :/ mam nadzieje ze nie będę miała żadnego bliznowca :(
    Przygotowałam farsz na jutrzejszy obiad :) trochę świat w październiku - pierogi z kapusta i grzybami do tego barszcz czerwony :) a co! <3
    Rodzice zabierają w sobotę synka do siebie bo chcą z nim jechać na weekand do Trójmiasta iść do ZOO na starówkę molo itp :) dla nas jak ulał :) sądzę że ten wolny czas z mężem spędzę dość owocnie :D hahaha
    Tymczasem kładę się spać coby bliżej weekendu być :) dobranoc ! ;)

f2w39jcgyl35ko6r.png

mker2l4.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To również najlepszego dla Ciebie Kochana... ja za równy tydzień... 29.10 obchodzę urodzinki... pamiętam termin miałam na 27.10 i marzyłam aby córcia urodziła się w moje urodziny... Ale zawsze ten sam dzień tygodnia będzie :)

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • Larisa Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też mamy Tiny love i super się sprawdził z moim Stasiem. Dużo kosztuje ,ale dziecko nie ma w nim wygiętego kręgosłupa. Bardzo polecam.

f2w3ol2anio3j8u2.png
    mhsv15nmt1i18xj8.png
  • Olina Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny obchodzicie halloween? ja od 2óch lat tak, odkąd byłam w UK w to świeto strasznie mi sie spodobało;-) jest tam prawie tak wystrojone jak w Świeta hehe ;-)

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
‹‹ 265 266 267 268 269 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ