Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kawuszka wrote:My też byśmy tak chcieli, mamy taki wstępny plan, ale wiecie jak jest z planowaniem. Już planowaliśmy ciążę po ślubie a tyle to trwało... Dlatego zobaczymy jak będzie.
-
rozpisałyście się znowu dziś, nie tak łatwo nadrobić i wszystko spamiętać
Iwonka, najlepsze życzenia dla Twojej córci! piękny torcik
ja dziś byłam w HM na tym dziale Mama i kupiłam sobie spodnie i dwie bluzeczki, także mam póki co w czym chodzićchoc jeszcze jakimś fajnym swetrem bym nie pogardziła, ale to na spokojnie, może gdzies mi coś w oko wpadnie
fajny ten leżaczek Tiny Love. widziałam, że na olx używane ze 200-250zł można już dostać.. tylko kurcze nie wiem czy to nie strach, bo jak już zużyte te mechanizmy są..?
a ruchów maleństwa jeszcze nie miałam przyjemności poczuć..Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 21:36
Julia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoże lada dzień i się odezwą
Też macie jakieś dziwne, białe coś na sutkach? Przed kąpielą przyjrzałam im się bo strasznie mnie znowu zaczęły swędzieć i jak je podrapałam to te białe coś zachowało się jak złuszczona skóra tylko że w gródkach. To normalne czy jednak mam sie niepokoić? -
nick nieaktualnyRotenkopf wrote:Może lada dzień i się odezwą
Też macie jakieś dziwne, białe coś na sutkach? Przed kąpielą przyjrzałam im się bo strasznie mnie znowu zaczęły swędzieć i jak je podrapałam to te białe coś zachowało się jak złuszczona skóra tylko że w gródkach. To normalne czy jednak mam sie niepokoić?
Cze! Zrobiło mi się takie coś już przy pierwszej c. Już cały czas potem było. Na początku też to skrobałam, ale nie ma sensu bo boli, nie schodzi no i będzieWidocznie musi być
-
Rotenkopf wrote:Może lada dzień i się odezwą
Też macie jakieś dziwne, białe coś na sutkach? Przed kąpielą przyjrzałam im się bo strasznie mnie znowu zaczęły swędzieć i jak je podrapałam to te białe coś zachowało się jak złuszczona skóra tylko że w gródkach. To normalne czy jednak mam sie niepokoić? -
malala wrote:rozpisałyście się znowu dziś, nie tak łatwo nadrobić i wszystko spamiętać
Iwonka, najlepsze życzenia dla Twojej córci! piękny torcik
ja dziś byłam w HM na tym dziale Mama i kupiłam sobie spodnie i dwie bluzeczki, także mam póki co w czym chodzićchoc jeszcze jakimś fajnym swetrem bym nie pogardziła, ale to na spokojnie, może gdzies mi coś w oko wpadnie
fajny ten leżaczek Tiny Love. widziałam, że na olx używane ze 200-250zł można już dostać.. tylko kurcze nie wiem czy to nie strach, bo jak już zużyte te mechanizmy są..?
a ruchów maleństwa jeszcze nie miałam przyjemności poczuć..
[/url]
-
W ogóle powiem Wam że lubię firmę Tiny love, mamy z niej też karuzele z pozytywką. Też kupiłam używaną a sama non stop zmieniałam miejsce mocowania i owszem widać że mocowanie jest zużyte ale bez problemu nadal świetnie trzyma no i ma cudowną melodyjne
wklejam zdjęcie
[/url]
-
fabiola wrote:Ja kupiłam używany ale wyglądał jak nowy, wszystko było sprawne i nadal jest mimo tego że córka intensywnie z niego korzystała. Wygląda na to że to porządna firmaJulia
-
Iwonkaaa wrote:Zaraz będziemy śpiewać sto lat dla córci... a to torcik własnej twórczości
Olina wrote:dziewczyny obchodzicie halloween? ja od 2óch lat tak, odkąd byłam w UK w to świeto strasznie mi sie spodobało;-) jest tam prawie tak wystrojone jak w Świeta hehe. Jakoś nie czuję potrzeby
malala wrote:fajny ten leżaczek Tiny Love. widziałam, że na olx używane ze 200-250zł można już dostać.. tylko kurcze nie wiem czy to nie strach, bo jak już zużyte te mechanizmy są..? -
malala wrote:a podrzucisz link do sklepu? bo faktycznie różnica na tyle mała, że lepiej byłoby dołożyć do nowego..
. My wstępnie mieliśmy kupić niebieski, ale ostatnio byliśmy w Smyku i na wystawie był brązowy i zmieniliśmy zdanie, bo na żywo bardzo ładnie wygląda
Tutaj linki w zależności od koloru. Wrzucam trzy, bo brązowy jest za 285 zł, a czerwony i niebieski za 299 zł:
http://www.empik.com/tiny-love-wielofunkcyjny-lezaczek-bujaczek-lozeczko-3w1-18-kg-tiny-love,p1052156769,dziecko-p
http://www.empik.com/tiny-love-wielofunkcyjny-lezaczek-bujaczek-lozeczko-3w1-18-kg-tiny-love,p1052151807,dziecko-p
http://www.empik.com/tiny-love-wielofunkcyjny-lezaczek-bujaczek-lozeczko-3w1-tiny-love,p1079959039,dziecko-pfabiola lubi tę wiadomość