WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • Olina Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawuszka wrote:
    My też byśmy tak chcieli, mamy taki wstępny plan, ale wiecie jak jest z planowaniem. Już planowaliśmy ciążę po ślubie a tyle to trwało... Dlatego zobaczymy jak będzie.
    jak to własnie jest z tym macierzynskim a dotychczasowa praca? ja np teraz dostalam umowe o prace do lipca 2017 i tez bym mogła w czasie być na l4 czy od razu jak mi sie skonczy macierzynski mnie zwolnia?

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak dzisiaj sobie myślałam co z Anastazja?

U nas kilka ozdób Halloween Ale nic specjalnego...
    Za to czekam na grudzień z utęsknieniem bo idę na l4 wkoncu... dłuższe wolne od 5 lat...

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • Olina Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    własnie tez ost myslałam o ANatstazji...

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
  • fabdorota Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też chodziła po głowie... Mam nadzieję, że po prostu jest zbyt zajęta, żeby do nas zajrzeć i nic złego się nie wydarzyło...

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
  • malala Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozpisałyście się znowu dziś, nie tak łatwo nadrobić i wszystko spamiętać :P

Iwonka, najlepsze życzenia dla Twojej córci! piękny torcik :)

ja dziś byłam w HM na tym dziale Mama i kupiłam sobie spodnie i dwie bluzeczki, także mam póki co w czym chodzić :) choc jeszcze jakimś fajnym swetrem bym nie pogardziła, ale to na spokojnie, może gdzies mi coś w oko wpadnie :)

fajny ten leżaczek Tiny Love. widziałam, że na olx używane ze 200-250zł można już dostać.. tylko kurcze nie wiem czy to nie strach, bo jak już zużyte te mechanizmy są..?

a ruchów maleństwa jeszcze nie miałam przyjemności poczuć.. :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 21:36

Julia <3
    f2w3rjjgs14uz5pa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Anastazja i Ewcia ;)) miejmy nadzieję, że wszystko okey u nich ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może lada dzień i się odezwą ;)

Też macie jakieś dziwne, białe coś na sutkach? Przed kąpielą przyjrzałam im się bo strasznie mnie znowu zaczęły swędzieć i jak je podrapałam to te białe coś zachowało się jak złuszczona skóra tylko że w gródkach. To normalne czy jednak mam sie niepokoić?

• malala Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf mam podobne białe coś. choć nie zawsze się pojawia..

Julia <3
    f2w3rjjgs14uz5pa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf wrote:

Też macie jakieś dziwne, białe coś na sutkach? Przed kąpielą przyjrzałam im się bo strasznie mnie znowu zaczęły swędzieć i jak je podrapałam to te białe coś zachowało się jak złuszczona skóra tylko że w gródkach. To normalne czy jednak mam sie niepokoić?

Cze! Zrobiło mi się takie coś już przy pierwszej c. Już cały czas potem było. Na początku też to skrobałam, ale nie ma sensu bo boli, nie schodzi no i będzie :-) Widocznie musi być ;-)

• fabdorota Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf wrote:

Spoko, też mam:D

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
  • fabiola Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malala wrote:
    rozpisałyście się znowu dziś, nie tak łatwo nadrobić i wszystko spamiętać :P

Iwonka, najlepsze życzenia dla Twojej córci! piękny torcik :)

ja dziś byłam w HM na tym dziale Mama i kupiłam sobie spodnie i dwie bluzeczki, także mam póki co w czym chodzić :) choc jeszcze jakimś fajnym swetrem bym nie pogardziła, ale to na spokojnie, może gdzies mi coś w oko wpadnie :)

fajny ten leżaczek Tiny Love. widziałam, że na olx używane ze 200-250zł można już dostać.. tylko kurcze nie wiem czy to nie strach, bo jak już zużyte te mechanizmy są..?

a ruchów maleństwa jeszcze nie miałam przyjemności poczuć.. :(
    Ja kupiłam używany ale wyglądał jak nowy, wszystko było sprawne i nadal jest mimo tego że córka intensywnie z niego korzystała. Wygląda na to że to porządna firma :)

atdcjw4zbts1ljz3.png

3i49jw4zl4uo1feg.png[/url]
  • fabiola Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle powiem Wam że lubię firmę Tiny love, mamy z niej też karuzele z pozytywką. Też kupiłam używaną a sama non stop zmieniałam miejsce mocowania i owszem widać że mocowanie jest zużyte ale bez problemu nadal świetnie trzyma no i ma cudowną melodyjne :) wklejam zdjęcie ;)

atdcjw4zbts1ljz3.png

• fabiola Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    92d95df5d6ad6997med.jpg

atdcjw4zbts1ljz3.png

• malala Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fabiola wrote:
    Ja kupiłam używany ale wyglądał jak nowy, wszystko było sprawne i nadal jest mimo tego że córka intensywnie z niego korzystała. Wygląda na to że to porządna firma :)
    oooo to super, może w takim razie będę baczniej się przyglądac ogłoszeniom używanych leżaczków :)

Julia <3
    f2w3rjjgs14uz5pa.png
  • wiecznie Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonkaaa wrote:
    Zaraz będziemy śpiewać sto lat dla córci... a to torcik własnej twórczości :)
    zdrówka dla córci :)
    Olina wrote:
    dziewczyny obchodzicie halloween? ja od 2óch lat tak, odkąd byłam w UK w to świeto strasznie mi sie spodobało;-) jest tam prawie tak wystrojone jak w Świeta hehe ;-)
    my nie praktykujemy ;). Jakoś nie czuję potrzeby :P
    malala wrote:
    ja kupiłam nowy za 285 zł, więc jak używane są za ok 250 zł to jednak lepiej te kilka zł dołożyć ;)

E99wp2.png
    klz9hdge68udasjt.png
    Kriotransfer -> 12.06.17 -> Cudzie trwaj! <3
    ICSI -> 23.07.15 -> Mamy córeczkę <3
  • fabiola Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ec44b19a78d5f980med.jpg

I jeszcze mata edukacyjna, ta sama firma. Musiałam Wam to podrzucić a nóż którejś się przyda ;)

atdcjw4zbts1ljz3.png

• malala Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecznie wrote:
    ja kupiłam nowy za 285 zł, więc jak używane są za ok 250 zł to jednak lepiej te kilka zł dołożyć ;)
    a podrzucisz link do sklepu? bo faktycznie różnica na tyle mała, że lepiej byłoby dołożyć do nowego..

Julia <3
    f2w3rjjgs14uz5pa.png
  • fabiola Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze Dziewczyny nie jestem pewna ale ja chyba płaciłem 170zl albo 190zl za używany.

atdcjw4zbts1ljz3.png

• malala Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fabiola, prawda jest taka, że leżaczek za 100zł na olx tez znalazłam, zakres cen był duży ale pomyślałam, że te droższe pewnie najlepsze, bo najmniej zużyte haha :D

Julia <3
    f2w3rjjgs14uz5pa.png
  • wiecznie Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malala wrote:
    a podrzucisz link do sklepu? bo faktycznie różnica na tyle mała, że lepiej byłoby dołożyć do nowego..
    Jasne :). My wstępnie mieliśmy kupić niebieski, ale ostatnio byliśmy w Smyku i na wystawie był brązowy i zmieniliśmy zdanie, bo na żywo bardzo ładnie wygląda ;)

Tutaj linki w zależności od koloru. Wrzucam trzy, bo brązowy jest za 285 zł, a czerwony i niebieski za 299 zł:
    http://www.empik.com/tiny-love-wielofunkcyjny-lezaczek-bujaczek-lozeczko-3w1-18-kg-tiny-love,p1052156769,dziecko-p
    http://www.empik.com/tiny-love-wielofunkcyjny-lezaczek-bujaczek-lozeczko-3w1-18-kg-tiny-love,p1052151807,dziecko-p
    http://www.empik.com/tiny-love-wielofunkcyjny-lezaczek-bujaczek-lozeczko-3w1-tiny-love,p1079959039,dziecko-p

fabiola lubi tę wiadomość

E99wp2.png
    klz9hdge68udasjt.png
    Kriotransfer -> 12.06.17 -> Cudzie trwaj! <3
    ICSI -> 23.07.15 -> Mamy córeczkę <3
‹‹ 266 267 268 269 270 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ