WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • fabiola Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za 100zl ktoś sprzedawał? To też bym pomyślała że coś z nim nie tak, ale może warto mu się przyjrzeć? :)

atdcjw4zbts1ljz3.png

3i49jw4zl4uo1feg.png[/url]
  • fabiola Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przejrzałem szybko olx i najtańszy znalazłam za 180zł, były jeszcze trzy za 190 a reszta to już powyżej 200zł.

Tu link do tego za 180zł.
    http://olx.pl/i2/oferta/lezaczek-kolyska-z-funkcja-lozeczka-skladane-boki-tiny-love-CID88-IDc1RVB.html#:ff80c6dd57

atdcjw4zbts1ljz3.png

• malala Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecznie wrote:
    Jasne :). My wstępnie mieliśmy kupić niebieski, ale ostatnio byliśmy w Smyku i na wystawie był brązowy i zmieniliśmy zdanie, bo na żywo bardzo ładnie wygląda ;)

Tutaj linki w zależności od koloru. Wrzucam trzy, bo brązowy jest za 285 zł, a czerwony i niebieski za 299 zł:
    http://www.empik.com/tiny-love-wielofunkcyjny-lezaczek-bujaczek-lozeczko-3w1-18-kg-tiny-love,p1052156769,dziecko-p
    http://www.empik.com/tiny-love-wielofunkcyjny-lezaczek-bujaczek-lozeczko-3w1-18-kg-tiny-love,p1052151807,dziecko-p
    http://www.empik.com/tiny-love-wielofunkcyjny-lezaczek-bujaczek-lozeczko-3w1-tiny-love,p1079959039,dziecko-p
    dziękuję! :) i w Empiku dostępny w tej cenie, niezła okazja :)
    szkoda, że mąż mój jeszcze nie widzi konieczności robienia zakupów :P

a co do leżaczka za 100zł to gapa jestem, bo za tyle był ale jakiś inny model, ten o którym rozmawiamy to za 149 najtańszy widzę http://olx.pl/oferta/lezaczek-bujaczek-tiny-love-CID88-IDceMin.html#89786dcf62
    ale w sumie jak nowy za te niecałe 300zł można mieć to nie wiem czy nie wolałabym jednak nowego..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 22:36

Julia <3
    f2w3rjjgs14uz5pa.png
  • Straciatellaa Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf wrote:
    Może lada dzień i się odezwą ;)

Też macie jakieś dziwne, białe coś na sutkach? Przed kąpielą przyjrzałam im się bo strasznie mnie znowu zaczęły swędzieć i jak je podrapałam to te białe coś zachowało się jak złuszczona skóra tylko że w gródkach. To normalne czy jednak mam sie niepokoić?
    też tak mam :P

oar8ikgn5pgt0ug5.png
  • wiecznie Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malala wrote:
    dziękuję! :) i w Empiku dostępny w tej cenie, niezła okazja :)
    szkoda, że mąż mój jeszcze nie widzi konieczności robienia zakupów :P

a co do leżaczka za 100zł to gapa jestem, bo za tyle był ale jakiś inny model, ten o którym rozmawiamy to za 149 najtańszy widzę http://olx.pl/oferta/lezaczek-bujaczek-tiny-love-CID88-IDceMin.html#89786dcf62
    ale w sumie jak nowy za te niecałe 300zł można mieć to nie wiem czy nie wolałabym jednak nowego..
    Też byłam w szoku, że na stronie internetowej empiku :P. Na facebooku mi się reklama włączyła i z ciekawości weszłam i miło się zaskoczyłam :D

E99wp2.png
    klz9hdge68udasjt.png
    Kriotransfer -> 12.06.17 -> Cudzie trwaj! <3
    ICSI -> 23.07.15 -> Mamy córeczkę <3
  • fabiola Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja absolutnie nie neguje kupowania nowych rzeczy ale podam Wam przykład kupiłam wózek używany 6 miesiący za 700zł moja Córka jeździła w nim kolejne 6 i sprzedałam go za 850 z adapterami ( adaptery kupiłam za 60zl) więc jeszcze na nim zarobiłam ;)

Uciekam spać, dobranoc :*:*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 22:44

atdcjw4zbts1ljz3.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie skończyłam robić ptysie.. Mąż wstał przed chwilą do pracy i już wchłonąl 1/4.. no cóż do ozdoby to nie stoi hehe
    Idę spać bo jestem padnięta okropnie. Troche dziś przesadziłam z gotowaniem, sprzątaniem i pieczeniem.. Głowa mnie okropnie boli..
    Dobranoc Mamusie :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonkaaa wrote:
    Tak dzisiaj sobie myślałam co z Anastazja?

U nas kilka ozdób Halloween Ale nic specjalnego...
    Za to czekam na grudzień z utęsknieniem bo idę na l4 wkoncu... dłuższe wolne od 5 lat...

Ja też o niej myślę nawet o niej wspominałam ale nikt mi nic nie odpisał...

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    Tak Anastazja i Ewcia ;)) miejmy nadzieję, że wszystko okey u nich ;)
    U Ewci wszystko super! Jestem z nią w grupie na FB :-D

Aleksandrakili lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo ja dziś pierwsza a więc witam się z rana z pracy :-D. Fajne te leżaczki z Tiny love

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś

• Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry... witam :) od rana zakupy na jutrzejsze przyjęcie córci .. najgorzej ze wszystko sama muszę ogarnąć... grrr brakuje mi tego mojego chłopa w domu :(

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • 28latkaa Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny wczoraj mialam okropny dzień, w pracy dziecko kopneło mnie dwa razy w brzuch i bolal mnie albo z nerwow albo od ciosu :( po pracy nie dostalam sie do lekarza i tylko plakalam.. nie spalam cala noc z nerwow.. dzisiaj po pracy ide do lekarza zeby mnie zbadala i napisala mi L4, zaluje ze w ogole chodzilam do pracy... a bylam u lekarza przedwczoraj i oferowala mi zwolnienie.. glupia bylam.. dziewczyny dbajcie o siebie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 08:45

km5smg7yv4tozota.png
  • mania Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.
    Ilona też się dawno nie odzywała... Laseczki piszcie co u Was.

Mój mąż wziął na dzis wolne, jestem w szoku :) poszedł po świeże bułeczki na śniadanie a później jedziemy na zakupy :)

Miłego dnia Mamusie ❤

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • fabdorota Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ;)
    28latka, faktycznie idź do lekarza, ale z dzieckiem raczej wszystko jest ok. Jest naprawdę dobrze chronione. Dzieli je od świata sporo elastycznych warstw. Spokojnie. I śmigaj na L4:)
    Ja dziś na 15 mam wizytę. Taka zwykła bez usg, ale się cieszę, bo ostatnio trochę się martwię i potrzebuje uspokojenia. Mam nadzieję, że usłyszę, że wszystko jest ok.
    A cycki bolą, że aż ciężko wytrzymać
    Chyba przygotowują się do produkcji, bo nawet z wyglądu takie nie moje.
    Miłego piątku Kochane!

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    28 latka trzymaj się i leć do lekarza koniecznie daj znać po wizycie! Też myślę że powinno być wszystko dobrze bąbel jeszcze mały i dużo wód jest więc spokojnie <3. :-D

• Wilka Ekspertka

Wysłany: 23 października 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny!
    Iwonkaa - najlepszego dla córki, tort śliczny :)

Nie martwcie się o piersi to normalne, zaczynają szykować sie do produkcji mleka i sprawdzają " drożność" ;)
    Ja wczoraj miałam spadek formy bo odebrałam wyniki badania moczu - są złe i wskazują na infekcję albo nawet zapalenie nerek :/ Kurcze tylko, że nie mam żadnych dolegliwości. Martwię się bardzo, dobrze, że już w poniedziałek wizyta.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Straciatellaa, czym smarujesz piersi? Sutki też?

Te badania połówkowe, o których rozmawiałyśmy jakiś czas temu wykonuje się w 20 tygodniu ale 19+ x czy 20+ x ?
    Jak zaczne zadawać głupie i/lub bezsensowne pytania to mnie kopnijcie ;p

• Bulimulia Ekspertka

Wysłany: 23 października 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też piersi znowu zaczęły boleć. Wszystkie staniki za małe -masakra:)

A dzisiaj z rana pierwsze kopniaczki naszego chłopczyka poczułam :) juz wczoraj coś mi nie grało w tym moim brzuszku a dzisiaj już jestem pewna, że to dzidziuś! !!

Rotenkopf, mania, fabdorota, jamniczakuchnia lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72361.png
  • mania Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wilka wrote:
    Cześć Dziewczyny!
    Iwonkaa - najlepszego dla córki, tort śliczny :)

Nie martwcie się o piersi to normalne, zaczynają szykować sie do produkcji mleka i sprawdzają " drożność" ;)
    Ja wczoraj miałam spadek formy bo odebrałam wyniki badania moczu - są złe i wskazują na infekcję albo nawet zapalenie nerek :/ Kurcze tylko, że nie mam żadnych dolegliwości. Martwię się bardzo, dobrze, że już w poniedziałek wizyta.
    A jak złe masz te wyniki?? Ja od wczoraj z tego powodu jestem na antybiotyku. Tylko, że mnie boli nerka przy każdym ruchu cos jakby rwa tylko z lewej strony do tego pęcherz...

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
‹‹ 267 268 269 270 271 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ