X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • fabiola Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za 100zl ktoś sprzedawał? To też bym pomyślała że coś z nim nie tak, ale może warto mu się przyjrzeć? :)

atdcjw4zbts1ljz3.png

3i49jw4zl4uo1feg.png[/url]
  • fabiola Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przejrzałem szybko olx i najtańszy znalazłam za 180zł, były jeszcze trzy za 190 a reszta to już powyżej 200zł.

Tu link do tego za 180zł.
    http://olx.pl/i2/oferta/lezaczek-kolyska-z-funkcja-lozeczka-skladane-boki-tiny-love-CID88-IDc1RVB.html#:ff80c6dd57

atdcjw4zbts1ljz3.png

• malala Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecznie wrote:
    Jasne :). My wstępnie mieliśmy kupić niebieski, ale ostatnio byliśmy w Smyku i na wystawie był brązowy i zmieniliśmy zdanie, bo na żywo bardzo ładnie wygląda ;)

Tutaj linki w zależności od koloru. Wrzucam trzy, bo brązowy jest za 285 zł, a czerwony i niebieski za 299 zł:
    http://www.empik.com/tiny-love-wielofunkcyjny-lezaczek-bujaczek-lozeczko-3w1-18-kg-tiny-love,p1052156769,dziecko-p
    http://www.empik.com/tiny-love-wielofunkcyjny-lezaczek-bujaczek-lozeczko-3w1-18-kg-tiny-love,p1052151807,dziecko-p
    http://www.empik.com/tiny-love-wielofunkcyjny-lezaczek-bujaczek-lozeczko-3w1-tiny-love,p1079959039,dziecko-p
    dziękuję! :) i w Empiku dostępny w tej cenie, niezła okazja :)
    szkoda, że mąż mój jeszcze nie widzi konieczności robienia zakupów :P

a co do leżaczka za 100zł to gapa jestem, bo za tyle był ale jakiś inny model, ten o którym rozmawiamy to za 149 najtańszy widzę http://olx.pl/oferta/lezaczek-bujaczek-tiny-love-CID88-IDceMin.html#89786dcf62
    ale w sumie jak nowy za te niecałe 300zł można mieć to nie wiem czy nie wolałabym jednak nowego..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 22:36

Julia <3
    f2w3rjjgs14uz5pa.png
  • Straciatellaa Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf wrote:
    Może lada dzień i się odezwą ;)

Też macie jakieś dziwne, białe coś na sutkach? Przed kąpielą przyjrzałam im się bo strasznie mnie znowu zaczęły swędzieć i jak je podrapałam to te białe coś zachowało się jak złuszczona skóra tylko że w gródkach. To normalne czy jednak mam sie niepokoić?
    też tak mam :P

oar8ikgn5pgt0ug5.png
  • wiecznie Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malala wrote:
    dziękuję! :) i w Empiku dostępny w tej cenie, niezła okazja :)
    szkoda, że mąż mój jeszcze nie widzi konieczności robienia zakupów :P

a co do leżaczka za 100zł to gapa jestem, bo za tyle był ale jakiś inny model, ten o którym rozmawiamy to za 149 najtańszy widzę http://olx.pl/oferta/lezaczek-bujaczek-tiny-love-CID88-IDceMin.html#89786dcf62
    ale w sumie jak nowy za te niecałe 300zł można mieć to nie wiem czy nie wolałabym jednak nowego..
    Też byłam w szoku, że na stronie internetowej empiku :P. Na facebooku mi się reklama włączyła i z ciekawości weszłam i miło się zaskoczyłam :D

E99wp2.png
    klz9hdge68udasjt.png
    Kriotransfer -> 12.06.17 -> Cudzie trwaj! <3
    ICSI -> 23.07.15 -> Mamy córeczkę <3
  • fabiola Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja absolutnie nie neguje kupowania nowych rzeczy ale podam Wam przykład kupiłam wózek używany 6 miesiący za 700zł moja Córka jeździła w nim kolejne 6 i sprzedałam go za 850 z adapterami ( adaptery kupiłam za 60zl) więc jeszcze na nim zarobiłam ;)

Uciekam spać, dobranoc :*:*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 22:44

atdcjw4zbts1ljz3.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie skończyłam robić ptysie.. Mąż wstał przed chwilą do pracy i już wchłonąl 1/4.. no cóż do ozdoby to nie stoi hehe
    Idę spać bo jestem padnięta okropnie. Troche dziś przesadziłam z gotowaniem, sprzątaniem i pieczeniem.. Głowa mnie okropnie boli..
    Dobranoc Mamusie :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonkaaa wrote:
    Tak dzisiaj sobie myślałam co z Anastazja?

U nas kilka ozdób Halloween Ale nic specjalnego...
    Za to czekam na grudzień z utęsknieniem bo idę na l4 wkoncu... dłuższe wolne od 5 lat...

Ja też o niej myślę nawet o niej wspominałam ale nikt mi nic nie odpisał...

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    Tak Anastazja i Ewcia ;)) miejmy nadzieję, że wszystko okey u nich ;)
    U Ewci wszystko super! Jestem z nią w grupie na FB :-D

Aleksandrakili lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo ja dziś pierwsza a więc witam się z rana z pracy :-D. Fajne te leżaczki z Tiny love

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś

• Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry... witam :) od rana zakupy na jutrzejsze przyjęcie córci .. najgorzej ze wszystko sama muszę ogarnąć... grrr brakuje mi tego mojego chłopa w domu :(

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • 28latkaa Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny wczoraj mialam okropny dzień, w pracy dziecko kopneło mnie dwa razy w brzuch i bolal mnie albo z nerwow albo od ciosu :( po pracy nie dostalam sie do lekarza i tylko plakalam.. nie spalam cala noc z nerwow.. dzisiaj po pracy ide do lekarza zeby mnie zbadala i napisala mi L4, zaluje ze w ogole chodzilam do pracy... a bylam u lekarza przedwczoraj i oferowala mi zwolnienie.. glupia bylam.. dziewczyny dbajcie o siebie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 08:45

km5smg7yv4tozota.png
  • mania Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.
    Ilona też się dawno nie odzywała... Laseczki piszcie co u Was.

Mój mąż wziął na dzis wolne, jestem w szoku :) poszedł po świeże bułeczki na śniadanie a później jedziemy na zakupy :)

Miłego dnia Mamusie ❤

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • fabdorota Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ;)
    28latka, faktycznie idź do lekarza, ale z dzieckiem raczej wszystko jest ok. Jest naprawdę dobrze chronione. Dzieli je od świata sporo elastycznych warstw. Spokojnie. I śmigaj na L4:)
    Ja dziś na 15 mam wizytę. Taka zwykła bez usg, ale się cieszę, bo ostatnio trochę się martwię i potrzebuje uspokojenia. Mam nadzieję, że usłyszę, że wszystko jest ok.
    A cycki bolą, że aż ciężko wytrzymać
    Chyba przygotowują się do produkcji, bo nawet z wyglądu takie nie moje.
    Miłego piątku Kochane!

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    28 latka trzymaj się i leć do lekarza koniecznie daj znać po wizycie! Też myślę że powinno być wszystko dobrze bąbel jeszcze mały i dużo wód jest więc spokojnie <3. :-D

• Wilka Ekspertka

Wysłany: 23 października 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny!
    Iwonkaa - najlepszego dla córki, tort śliczny :)

Nie martwcie się o piersi to normalne, zaczynają szykować sie do produkcji mleka i sprawdzają " drożność" ;)
    Ja wczoraj miałam spadek formy bo odebrałam wyniki badania moczu - są złe i wskazują na infekcję albo nawet zapalenie nerek :/ Kurcze tylko, że nie mam żadnych dolegliwości. Martwię się bardzo, dobrze, że już w poniedziałek wizyta.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Straciatellaa, czym smarujesz piersi? Sutki też?

Te badania połówkowe, o których rozmawiałyśmy jakiś czas temu wykonuje się w 20 tygodniu ale 19+ x czy 20+ x ?
    Jak zaczne zadawać głupie i/lub bezsensowne pytania to mnie kopnijcie ;p

• Bulimulia Ekspertka

Wysłany: 23 października 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też piersi znowu zaczęły boleć. Wszystkie staniki za małe -masakra:)

A dzisiaj z rana pierwsze kopniaczki naszego chłopczyka poczułam :) juz wczoraj coś mi nie grało w tym moim brzuszku a dzisiaj już jestem pewna, że to dzidziuś! !!

Rotenkopf, mania, fabdorota, jamniczakuchnia lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72361.png
  • mania Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wilka wrote:
    Cześć Dziewczyny!
    Iwonkaa - najlepszego dla córki, tort śliczny :)

Nie martwcie się o piersi to normalne, zaczynają szykować sie do produkcji mleka i sprawdzają " drożność" ;)
    Ja wczoraj miałam spadek formy bo odebrałam wyniki badania moczu - są złe i wskazują na infekcję albo nawet zapalenie nerek :/ Kurcze tylko, że nie mam żadnych dolegliwości. Martwię się bardzo, dobrze, że już w poniedziałek wizyta.
    A jak złe masz te wyniki?? Ja od wczoraj z tego powodu jestem na antybiotyku. Tylko, że mnie boli nerka przy każdym ruchu cos jakby rwa tylko z lewej strony do tego pęcherz...

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
‹‹ 267 268 269 270 271 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ