X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewussia, jak tam?

Kawuszka lubi tę wiadomość

• niunia26 Przyjaciółka

Wysłany: 23 października 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) Ja od 3 dni jem cały czas pierogi ruskie:)

• fabdorota Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf wrote:
    W misce mieszasz to, co napisałam i wszystko do piekarnika ;)
    Ja pastę robię z wędzonej makreli ;D
    A co dodajesz do tej makreli?

Off: strasznie mi się dziecko po wizycie uaktywnilo. Naparza jak szalona:D jak myślicie, ile czasu minie zanim poczuje tata?

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
  • mania Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo tematy kolacjowe :) mnie naszło na parówkę na ciepło z ketchupem i bagietkę czosnkowa chyba mi te szpitalne parowki zasmakowały, że teraz mnie naszło :)
    A i znów zjadłam 0,5kg winogrona

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też robię z makreli wędzonej... plus jajko i cebulką plus majonez... pycha... Ale teraz w ciąży śmierdzi mi wędzone także robię z klamerka na nosie dla mojej drugiej połówki...

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makrela, gotowane jajka, cebula, ogórek konserwowy, majonez, sól i pieprz ;) jak robimy na szybko to wszystko drobno kroimy i tyle, a jak robimy większą ilość (bo tak też się zdarza np z 1kg albo i nawet 2 kg ryby ;D ) to puszczamy to przez maszynkę do mięsa na duże oczka ;)

fabdorota lubi tę wiadomość

• fabdorota Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę spróbować, bo brzmi pysznie

Rotenkopf lubi tę wiadomość

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
  • Catelyn Przyjaciółka

Wysłany: 23 października 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja uwielbiam taką sałatkę ale z tuńczyka :D taką pastę z tuńczyka cebuli i gotowanego jajka z odrobiną majonezu albo taką przekładaną gdzie od spodu jest ugotowane białko z jajka na to majonez tuńczyk trochę przyprawiony pieprzem potem warstwa cebulki drobno pokrojonej ogórka korniszonka na to starty ser żółty kolejna cienka warstwa majonezu i starte na najdrobniejszych oczkach żółtko z tych ugotowanych jajek :) Mega fajnie ona wygląda w przeźroczystej misce i jest pyszna!

0d1yugpjk43izaz7.png
    19p2v3r.png
  • baba Ekspertka

Wysłany: 23 października 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    własnie poczułam smyranie mojego robaczka takie wyraźne łaskotanie. Łzy mi popłynęły.

Rotenkopf, jamniczakuchnia, Lanusia93 lubią tę wiadomość

kyw7gh2.png

qgxuky0.png
  • baba Ekspertka

Wysłany: 23 października 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cos mi się wydaje że ten maluch będzie mega aktywny w porownaniu do cory ktora nie należała do aktywnych

kyw7gh2.png

qgxuky0.png
  • Straciatellaa Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja sobie robie pizze :D

Rotenkopf, Aleksandrakili, Lanusia93 lubią tę wiadomość

oar8ikgn5pgt0ug5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tą maść Maltan można już stosować? Czy to jest dopiero od któregoś tygodnia ciąży ?

• Wiolcia1405 Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi ta maść nie pomogła zupełnie :( tak samo jak hartowanie brodawek ani szczypie wykrecanie no tortury na nich. Może taki urok niektórych kobiet ze karmienie nie będzie im sprawiać przyjemności chociażby na początku. .
    Oczywiście, to nie znaczy aby tego nie robić. Wręcz trzeba wielu osobom pewnie to pomoże. . Ja od 20 tyg chce mimo wszystko i tak je hartowac ;) mam nadzieje ze teraz pomoże i będzie łatwiej i przyjemniej :)

f2w39jcgyl35ko6r.png

mker2l4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siedzę sobie z tabletem na brzuchu i Michał tak mnie kopnął że palce, którymi trzymam sprzęt mi lekko podskoczyły :D Ale czaaaaad :) Godzina 22-23 i codziennie go czuje.

fabdorota, Lanusia93 lubią tę wiadomość

• Funky09 Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie dzisiaj nadszedł strach o zdrowie Malucha :( nie wiem dlaczego. Taki okropny lęk. Teraz piję melisę i próbuję się uspokoić. Czy Wy czasami też macie takie "strachy"? Jak sobie z tym radzicie? Mi aż chce się płakać...

• MagSz Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak. Mnie zawsze dopada kilka dni przed wizytą.. Ja szukam pozytywnych linków/wpisów dotyczących mojego aktualnego "problemu" i wkoło czytam ;)

f2wlcbxmqludqper.png
  • Wiolcia1405 Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co za piękny poranek :) rodzice moi przyjechali po misia a on śpi jeszcze :D wiec sączymy kawkę i mama przywiozła sernik na zimno <3

Życzę Wam miłego weekendu :) :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 08:18

f2w39jcgyl35ko6r.png

mker2l4.png
  • doti77 Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Nie zagląda tutaj często,bo tylko korzystania z internetu z pakietu z telefonu.I co ją widzę, że nie ma mnie na liście, a mój termin to 1.04 i o zgrozo widzę na dole,że moje dziecko nie żyje od 10 TC o co tu chodzi?.Ją nadal jestem w ciąży wnet będzie 17 tydzień i w poniedziałek jadę na wizytę. Proszę o wytłumaczenie tego,przecież ją nic nie zgłaszała,że mam problem z ciążą, że poroniła. n

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 08:38

https://www.maluchy.pl/li-69856.png
    https://www.maluchy.pl/li-70991.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wam :-D dopiero nadrobilam... Ja dziś w pracy do 17 no nic jakoś zleci. Się rozpisalyscie o jedzeniu mmm też bym coś zjadła dobrego tylko nie wiem co? Hmmm pasta jajeczna jak miałam mdłości to tylko to mię ratowalo ;-) a ryby mi już trochę zbrzydly bo w rybnym pracuje heh... Moja córcia jest bardzo chora ma straszny kaszel ale nie ma temperatury postawiłem jej banki i nic :-( zrobiłam syrop z buraka i jak nie przejdzie do poniedziałku to do lekarza idę.. A w poniedziałek jadę na NIFTY będzie stres jak nic! Dziewussia co u Ciebie kochana? A jeżeli chodzi o ten leżaczek to jest super chyba też go kupie! Właśnie muszę się zacząć smarować czymś ale nie wiem co chce hmm.. Chyba kupie ten olej z kokosa bo on naturalny bez chemii i do wszystkiego nawet dzieci po urodzeniu się tym smaruje :-D

• Justyna Es Przyjaciółka

Wysłany: 24 października 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doti77 chodzi o dziewczynę z podobnym nickiem, ktora niedawno straciła maleństwo.

dxomx1hpkba1kbxd.pngdxomx1hpdbmw4l7z.png
    0d1ys65go0zad7r2.png[/
‹‹ 273 274 275 276 277 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ