WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewussia, jak tam?

Kawuszka lubi tę wiadomość

• niunia26 Przyjaciółka

Wysłany: 23 października 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) Ja od 3 dni jem cały czas pierogi ruskie:)

• fabdorota Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf wrote:
    W misce mieszasz to, co napisałam i wszystko do piekarnika ;)
    Ja pastę robię z wędzonej makreli ;D
    A co dodajesz do tej makreli?

Off: strasznie mi się dziecko po wizycie uaktywnilo. Naparza jak szalona:D jak myślicie, ile czasu minie zanim poczuje tata?

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
  • mania Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo tematy kolacjowe :) mnie naszło na parówkę na ciepło z ketchupem i bagietkę czosnkowa chyba mi te szpitalne parowki zasmakowały, że teraz mnie naszło :)
    A i znów zjadłam 0,5kg winogrona

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też robię z makreli wędzonej... plus jajko i cebulką plus majonez... pycha... Ale teraz w ciąży śmierdzi mi wędzone także robię z klamerka na nosie dla mojej drugiej połówki...

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makrela, gotowane jajka, cebula, ogórek konserwowy, majonez, sól i pieprz ;) jak robimy na szybko to wszystko drobno kroimy i tyle, a jak robimy większą ilość (bo tak też się zdarza np z 1kg albo i nawet 2 kg ryby ;D ) to puszczamy to przez maszynkę do mięsa na duże oczka ;)

fabdorota lubi tę wiadomość

• fabdorota Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę spróbować, bo brzmi pysznie

Rotenkopf lubi tę wiadomość

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
  • Catelyn Przyjaciółka

Wysłany: 23 października 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja uwielbiam taką sałatkę ale z tuńczyka :D taką pastę z tuńczyka cebuli i gotowanego jajka z odrobiną majonezu albo taką przekładaną gdzie od spodu jest ugotowane białko z jajka na to majonez tuńczyk trochę przyprawiony pieprzem potem warstwa cebulki drobno pokrojonej ogórka korniszonka na to starty ser żółty kolejna cienka warstwa majonezu i starte na najdrobniejszych oczkach żółtko z tych ugotowanych jajek :) Mega fajnie ona wygląda w przeźroczystej misce i jest pyszna!

0d1yugpjk43izaz7.png
    19p2v3r.png
  • baba Ekspertka

Wysłany: 23 października 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    własnie poczułam smyranie mojego robaczka takie wyraźne łaskotanie. Łzy mi popłynęły.

Rotenkopf, jamniczakuchnia, Lanusia93 lubią tę wiadomość

kyw7gh2.png

qgxuky0.png
  • baba Ekspertka

Wysłany: 23 października 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cos mi się wydaje że ten maluch będzie mega aktywny w porownaniu do cory ktora nie należała do aktywnych

kyw7gh2.png

qgxuky0.png
  • Straciatellaa Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja sobie robie pizze :D

Rotenkopf, Aleksandrakili, Lanusia93 lubią tę wiadomość

oar8ikgn5pgt0ug5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tą maść Maltan można już stosować? Czy to jest dopiero od któregoś tygodnia ciąży ?

• Wiolcia1405 Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi ta maść nie pomogła zupełnie :( tak samo jak hartowanie brodawek ani szczypie wykrecanie no tortury na nich. Może taki urok niektórych kobiet ze karmienie nie będzie im sprawiać przyjemności chociażby na początku. .
    Oczywiście, to nie znaczy aby tego nie robić. Wręcz trzeba wielu osobom pewnie to pomoże. . Ja od 20 tyg chce mimo wszystko i tak je hartowac ;) mam nadzieje ze teraz pomoże i będzie łatwiej i przyjemniej :)

f2w39jcgyl35ko6r.png

mker2l4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siedzę sobie z tabletem na brzuchu i Michał tak mnie kopnął że palce, którymi trzymam sprzęt mi lekko podskoczyły :D Ale czaaaaad :) Godzina 22-23 i codziennie go czuje.

fabdorota, Lanusia93 lubią tę wiadomość

• Funky09 Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie dzisiaj nadszedł strach o zdrowie Malucha :( nie wiem dlaczego. Taki okropny lęk. Teraz piję melisę i próbuję się uspokoić. Czy Wy czasami też macie takie "strachy"? Jak sobie z tym radzicie? Mi aż chce się płakać...

• MagSz Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak. Mnie zawsze dopada kilka dni przed wizytą.. Ja szukam pozytywnych linków/wpisów dotyczących mojego aktualnego "problemu" i wkoło czytam ;)

f2wlcbxmqludqper.png
  • Wiolcia1405 Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co za piękny poranek :) rodzice moi przyjechali po misia a on śpi jeszcze :D wiec sączymy kawkę i mama przywiozła sernik na zimno <3

Życzę Wam miłego weekendu :) :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 08:18

f2w39jcgyl35ko6r.png

mker2l4.png
  • doti77 Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Nie zagląda tutaj często,bo tylko korzystania z internetu z pakietu z telefonu.I co ją widzę, że nie ma mnie na liście, a mój termin to 1.04 i o zgrozo widzę na dole,że moje dziecko nie żyje od 10 TC o co tu chodzi?.Ją nadal jestem w ciąży wnet będzie 17 tydzień i w poniedziałek jadę na wizytę. Proszę o wytłumaczenie tego,przecież ją nic nie zgłaszała,że mam problem z ciążą, że poroniła. n

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 08:38

https://www.maluchy.pl/li-69856.png
    https://www.maluchy.pl/li-70991.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wam :-D dopiero nadrobilam... Ja dziś w pracy do 17 no nic jakoś zleci. Się rozpisalyscie o jedzeniu mmm też bym coś zjadła dobrego tylko nie wiem co? Hmmm pasta jajeczna jak miałam mdłości to tylko to mię ratowalo ;-) a ryby mi już trochę zbrzydly bo w rybnym pracuje heh... Moja córcia jest bardzo chora ma straszny kaszel ale nie ma temperatury postawiłem jej banki i nic :-( zrobiłam syrop z buraka i jak nie przejdzie do poniedziałku to do lekarza idę.. A w poniedziałek jadę na NIFTY będzie stres jak nic! Dziewussia co u Ciebie kochana? A jeżeli chodzi o ten leżaczek to jest super chyba też go kupie! Właśnie muszę się zacząć smarować czymś ale nie wiem co chce hmm.. Chyba kupie ten olej z kokosa bo on naturalny bez chemii i do wszystkiego nawet dzieci po urodzeniu się tym smaruje :-D

• Justyna Es Przyjaciółka

Wysłany: 24 października 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doti77 chodzi o dziewczynę z podobnym nickiem, ktora niedawno straciła maleństwo.

dxomx1hpkba1kbxd.pngdxomx1hpdbmw4l7z.png
    0d1ys65go0zad7r2.png[/
‹‹ 273 274 275 276 277 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ