Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rotenkopf wrote:W misce mieszasz to, co napisałam i wszystko do piekarnika
Ja pastę robię z wędzonej makreli
Off: strasznie mi się dziecko po wizycie uaktywnilo. Naparza jak szalona:D jak myślicie, ile czasu minie zanim poczuje tata?
-
Ooo tematy kolacjowe
mnie naszło na parówkę na ciepło z ketchupem i bagietkę czosnkowa chyba mi te szpitalne parowki zasmakowały, że teraz mnie naszło
A i znów zjadłam 0,5kg winogrona -
nick nieaktualnyMakrela, gotowane jajka, cebula, ogórek konserwowy, majonez, sól i pieprz
jak robimy na szybko to wszystko drobno kroimy i tyle, a jak robimy większą ilość (bo tak też się zdarza np z 1kg albo i nawet 2 kg ryby
) to puszczamy to przez maszynkę do mięsa na duże oczka
fabdorota lubi tę wiadomość
-
A ja uwielbiam taką sałatkę ale z tuńczyka
taką pastę z tuńczyka cebuli i gotowanego jajka z odrobiną majonezu albo taką przekładaną gdzie od spodu jest ugotowane białko z jajka na to majonez tuńczyk trochę przyprawiony pieprzem potem warstwa cebulki drobno pokrojonej ogórka korniszonka na to starty ser żółty kolejna cienka warstwa majonezu i starte na najdrobniejszych oczkach żółtko z tych ugotowanych jajek
Mega fajnie ona wygląda w przeźroczystej misce i jest pyszna!
-
nick nieaktualny
-
Mi ta maść nie pomogła zupełnie
tak samo jak hartowanie brodawek ani szczypie wykrecanie no tortury na nich. Może taki urok niektórych kobiet ze karmienie nie będzie im sprawiać przyjemności chociażby na początku. .
Oczywiście, to nie znaczy aby tego nie robić. Wręcz trzeba wielu osobom pewnie to pomoże. . Ja od 20 tyg chce mimo wszystko i tak je hartowacmam nadzieje ze teraz pomoże i będzie łatwiej i przyjemniej
-
nick nieaktualny
-
Witam. Nie zagląda tutaj często,bo tylko korzystania z internetu z pakietu z telefonu.I co ją widzę, że nie ma mnie na liście, a mój termin to 1.04 i o zgrozo widzę na dole,że moje dziecko nie żyje od 10 TC o co tu chodzi?.Ją nadal jestem w ciąży wnet będzie 17 tydzień i w poniedziałek jadę na wizytę. Proszę o wytłumaczenie tego,przecież ją nic nie zgłaszała,że mam problem z ciążą, że poroniła. n
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 08:38
https://www.maluchy.pl/li-69856.png
https://www.maluchy.pl/li-70991.png -
nick nieaktualnyCześć wam
dopiero nadrobilam... Ja dziś w pracy do 17 no nic jakoś zleci. Się rozpisalyscie o jedzeniu mmm też bym coś zjadła dobrego tylko nie wiem co? Hmmm pasta jajeczna jak miałam mdłości to tylko to mię ratowalo
a ryby mi już trochę zbrzydly bo w rybnym pracuje heh... Moja córcia jest bardzo chora ma straszny kaszel ale nie ma temperatury postawiłem jej banki i nic
zrobiłam syrop z buraka i jak nie przejdzie do poniedziałku to do lekarza idę.. A w poniedziałek jadę na NIFTY będzie stres jak nic! Dziewussia co u Ciebie kochana? A jeżeli chodzi o ten leżaczek to jest super chyba też go kupie! Właśnie muszę się zacząć smarować czymś ale nie wiem co chce hmm.. Chyba kupie ten olej z kokosa bo on naturalny bez chemii i do wszystkiego nawet dzieci po urodzeniu się tym smaruje