WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też raptem ze dwa razy kopnela dzidzia ale jest wcześnie jeszcze dopiero po 26 tc powinny być regularnie kopniaki mamy jeszcze czas kochane. 28 latka cieszę że wszystko ok i to najwazniejsze! A resztę miej w tyłku! Ja dziś mam rocznicę :-D 6 lat po ślubie robię sushi i krewetki :-D niestety nigdzie nie wyjdziemy bo mała chora :-( ale inaczej wykorzystamy ta godzinę bo dziś przedstawianie zegarków :-P

• malala Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natalka189, to najlepszego z okazji rocznicy! :) kolejną już w powiększonym składzie spędzicie :)

staram się nie martwić tym brakiem ruchów wyczuwalnych, wiem że jest wcześnie, ale jak tak tutaj Was czytam, że czujecie to chciałabym też :P

a mnie dziś Mąż zabiera na miasto na kolację, także zaraz idę się robić na bóstwo :D dawno nie byliśmy nigdzie :)

Lanusia93, natalka189, jamniczakuchnia lubią tę wiadomość

Julia <3
    f2w3rjjgs14uz5pa.png
  • mania Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malala właśnie nie ma się co martwić jedna poczuje wcześniej inna później zastanawia mnie to jak dziewczyny pisały, że jeszcze będziemy miały dość tych kopniaków jak zrobią się bardzo bolesne :) ciekawe jak to będzie :)

Zazdraszczam kolacji na mieście my też juz dawno nigdzie nie byliśmy i jakos nie zanosi się żeby mój mąż coś wymyślił :/
    Teraz bierzemy się za pizze na kolację bo mnie naszło :)

Natalka wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy my tez mieliśmy 6tą w tym roku tylko w sierpniu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 17:50

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia w takim razie również gratuluję! I dzięki :-D. No niestety my zostajemy kiedyś nadrobimy ;-). A pod koniec ciąży ruchy faktycznie są mało przyjemne zwłaszcza jak dziecko nie ma już miejsca i się rozpycha i noga w pecherz albo głową pod zebra.. Ale wtedy wiemy że wszystko dobrze. Ale powiem wam że też już nie mogę doczekać się tych TYCH ruchów :-D

• Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewusia dużo siły życzę... :*

Jeżeli chodzi o ruchy dzidzi to moja druga ciąża a też nic nie czuje... trzeba uzbroić się w cierpliwość... później będziemy pisać jak to maluchy nas skopaly :):):)

Dzisiaj aktywnie z córcia urodziny... wyszły super córcia zadowolona...

Po urodzinach kupiłam pizzę bo dzieci na urodzinach miały i aż ślinka mi pociekla... Ale teraz mi ciężko...

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • Olina Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja narazie nie czuje kopow tylko burki w brzuchu. Dziewczyny czy malujecir paznokcie i wlosy i wgl stosujecie makijaz?bo moi rodzice zaczynają miec paranoje........a ja przez to ciagle chodze wkurzona

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Farbuje włosy robię żelki na dłoniach... maluje u stóp... makijaż delikatny bo tylko podkład i rzesy... nigdy się nie malowalam...

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też już farbowałam włosy i robie żelki ;) szczęśliwa mama to szcześliwe dziecko - powiedz to rodzicom ;)

U mnie powoli chyba miednica przygotowuje sie do brzucha bo boli mnie miejsce pomiędzy talerzem biodrowym a kością krzyżową, wychodzi na to, że miednica się rozszerza ;) już od jakiegoś czasu czuje, że chodze jak kaczka ;p

• Olina Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez nie maluje sie mocno bo tylko tez w sumie podklad czasem roz jak juz wyglądam fatalnie hahah no i tuszuje ewentualnie kredka....ale już mnie mecza moi rodzice bo cokolwiek bym nie zrobila to zle....
    Dziewusia trzymam za Ciebie kciuki i za maluszka wszystko będzie dobrze zobaczysz

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mieszkasz z nimi czy często się widujecie?

• Sunday Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja maluje paznokcie i full makijaz codziennie do pracy. Wlosow nie farbuje bo chce zejdc do swojego naturalnego.

Swedza Was brzuchy? Bo mnie codziennie w ciagu dnia

"Miłość jest pragnieniem, by komuś coś dawać - a nie otrzymywać."

4z4sijb.png
  • Olina Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf wrote:
    Mieszkasz z nimi czy często się widujecie?
    mieszkamy z rodzicami, nie jest źle bo oni sa spoko, ale no tym gadaniem doprowadzaja mnie do szału troche ;/ mielismy sie wyprowadzic wpazdzierniku, ale Ci ludzie co mieli nam wynsko na wnajac zrobili nas w lewo mowiac wprost , wiec jestesmy ponownie na etapie poszukiwan.

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
  • 28latkaa Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane mamusie czy znacie jakieś dobre bezpieczne ćwiczenia na kręgosłup żeby nie bolał ?

km5smg7yv4tozota.png
  • dziewussia Ekspertka

Wysłany: 24 października 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dzień zlecial.dzieki za wsparcie, jestescie kochane. Sciskam was mocno i zycze spokojnej nocy

200710183334.png

201604027450.png
  • kredeczka91 Ekspertka

Wysłany: 24 października 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    28latkaa ja na kregoslup chodze na joge dla kobiet w ciazy, bardzo pomaga, ale jezeli chodzi o domowe cwiczenia mi osteopata polecil cos takiego: klekasz rece na szerokosc ramion kolana na szerokosc bioder z wdechem podnosisz glowe do gory a plecy wyginasz w strone podlogi wraz z wydechem odwrotnie glowa w dol brode ciagniesz do klatki piersiowej a kregoslup do sufitu (koci grzbiet) i tak pare razy sobie wdychaszi wydychasz, mi pomaga ;) poza tym do brze jest usiasc stopy laczysz razem (mozesz je chwycic dlonmi) i przyciagasz jak najblizej do siebie, kolanami starasz sie dotknac podlogi (oczywiscie delikatnie, to nie gimnastyka artystyczna chodzi tylko o kierunek ruchu :D) dodatkowo w tej pozycji mozesz pochylic sie do przodu tak zeby polozyc sie na swoich nogach, oczywiscie tyle ile dasz rade :) najwazniejsze to nic na sile i caly czas oddychaj zeby dostarczac tlenu do miesni ;) no to sie rozpisalam, ale to akurat moj temat bo sama sie z tym mecze ;)

28latkaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki, pamiętajcie o zmianie czasu! ;)

• Straciatellaa Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sunday wrote:
    Ja maluje paznokcie i full makijaz codziennie do pracy. Wlosow nie farbuje bo chce zejdc do swojego naturalnego.

Swedza Was brzuchy? Bo mnie codziennie w ciagu dnia

Mnie swędzi bardzo i brzuch i piersi. Oliwie się dwa razy dziennie oliwką palamersa :)

oar8ikgn5pgt0ug5.png
  • Sunday Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez sie smaruje olejem kokosowym ale czasami jestem strasznie leniwa i nie chce mi sie.. Obym pozniej nie zalowala!!

"Miłość jest pragnieniem, by komuś coś dawać - a nie otrzymywać."

4z4sijb.png
  • Olina Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Straciatellaa wrote:
    Włosów nie farbowałam bo moja gin mówiła że w pierwszym trymestrze lepiej się wstrzymać, a teraz mi się nie chce mimo, że mam blond włosy i mega odrosty. Pójdę do fryzjera jakoś w listopadzie :)
    Paznokci nie malowałam, dopiero kilka dni temu pomalowałam bo też się jakoś obawiałam- to samo z makijażem, przed ciążą nie wyobrażałam sobie wyjść bez, a teraz przywykłam. Ostatnio kupiłam sobie puder mineralny + róż i żeby zakryć niedoskonałości to czasami się pomaluje :)
    w sumie doopiero teraz od poczatku ciazy pomalowałam sobie paznokcie ;-) wlosy tez mam blond i mega odrost, ale sama nie farbuje bo mialam czarne i czerwone wiec wole oddac sie fryzierowi :D no umowiona jestem na 31 pazdziernika, ale juz zgupiałam czy isc czy nie...ost włosy farbowałam w czerwcu
    ja podklad raczej zawsze nakładam, bo jakos te naczynka i wgl nie czuje sie dobrze i tusz;)

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maluję paznokcie :) A włosów nigdy nie farbowałam i póki co nie zamierzam. Dzisiaj poszalałam w drogerii - kupiłam nowy tusz, cienie, korektor, róż, itp.

Bylam u wujka na imieninach i ciotka zaproponowała mi ciuszki po jej synku, ma pełno nowych jeszcze z metką... Także w listopadzie się do niej przejdę coś wybrać ;)

‹‹ 276 277 278 279 280 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ