WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • fabdorota Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niedawno dopiero włosy pofarbowalam, zrobiłam hybryde na paznokciach, a maluje się prawie codziennie, chyba, że w ogóle nie wychodzę z domu. Czuję się z tym lepiej, bo cerę mam brzydka, zresztą lubię się malować i czuć kobieco... Nie rozumiem, co jest złego w makijażu w ciąży...

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2015, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi dziś siostra dzwoniła z informacją, że ma dla mnie po Franku 3 torby ciuszków ;) i ogólnie ta moja siostra poświrowała na punkcie mojej Hani i woła i mówi o Niej per Haniosław :D
    Z kolei dla mnie Franio to Książę ;p
    I to właśnie dzięki tej siostrze dowiedziałam się o ovu i bbf ;)

Ocho, serce znowu daje mi popalić ;(

• Olina Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haniosław o jezu mega :D

wgl dziewczyny od 2.11 beda w rossmanie promocje -49% na kolorówke i chyba zaczyna sie od pudrów, korektorów i wlasnie róży ;) tak jakbyście chciały skorzystac ;)

ja sie juz obecnie czuje zle we wszytskim ciuchac ktore nosze, wiec chociaz jakis makijaz i ładne włosy musza byc ;)

jamniczakuchnia, fabdorota lubią tę wiadomość

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2015, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olina wrote:
    Haniosław o jezu mega :D

wgl dziewczyny od 2.11 beda w rossmanie promocje -49% na kolorówke i chyba zaczyna sie od pudrów, korektorów i wlasnie róży ;) tak jakbyście chciały skorzystac ;)

ja sie juz obecnie czuje zle we wszytskim ciuchac ktore nosze, wiec chociaz jakis makijaz i ładne włosy musza byc ;)

Oooo super że mówisz! :) Zajrzę na pewno. Dokładnie - u mnie makijaż i włosy muszą być, nawet jak po domu chodzę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2015, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rossmann -49%:

2.11 – 6.11. 2015 – szminki, błyszczyki, kredki do ust, lakiery, produkty do pielęgnacji paznokci.

7.11 – 13.11.2015 – tusze do rzęs, cienie do powiek, eyelinery, kredki do powiek

14.11 - 20.11.2015 - pudry, podkłady, róże, bronzery, korektory

Lanusia93, fabiola, mania lubią tę wiadomość

• Olina Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha czyli jednak pierwsze lakiery wiec zakupie, bo maja fajne tam te lakiery;)

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
  • fabdorota Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam te Miracle Gel z Sally Hansen. Normalnie duży wydatek, ale w takiej promo to warto. Długo się trzymają, jeśli się nalozy top coat:) Fajny efekt. Jedyna wada: długo schnie.

• Kawuszka Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Nadobilam dzisiejszy dzień. Niestety takie wieści u Dziewussi. Nie jestem w stanie sobie wyobrazić co czujesz, ale pamiętaj nadzieja umiera ostatnia i musisz wierzyć, że będzie dobrze, że wszystko w maluszku urośnie jak należy :-*

My byliśmy dzisiaj na imieninach moich teściów, których bardzo lubię, ale mam kosę z moim M i atmosfera między nami beznadziejna. Jutro obiad u moich rodziców i zamiast spędzić fajne czas to będę musiała szopkę odstawiać. A w dodatku mój kuzyn z żoną chce nas jutro odwiedzić. Zawsze jak się poklocimy to musi się coś dziać.dużo spotkań itd... Ogólnie stwierdzam, że faceci choć mówią, że nas rozumieją to jest to G prawda...
    Tak się trochę do Was wyzalilam i mi lżej :-) Dobranoc

zi133e3k7xw895tv.png
    atdc2n0azl7ch4oo.png
    Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
    sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
    (Mt 6,33)
  • Straciatellaa Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fabdorota wrote:
    Polecam te Miracle Gel z Sally Hansen. Normalnie duży wydatek, ale w takiej promo to warto. Długo się trzymają, jeśli się nalozy top coat:) Fajny efekt. Jedyna wada: długo schnie.
    Mi każdy lakier trzyma tydzień, nawet te najtańsze za 3 zł :P jak pomaluje top coatem :):)

MagSz lubi tę wiadomość

oar8ikgn5pgt0ug5.png
  • Dobson Ekspertka

Wysłany: 25 października 2015, 00:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawuszka, się wie, od czasu do czasu trzeba pokazać rogi bo jak za dobre jesteśmy to faceci dostają kociej mordki, serio :)
    A co do makijażu to moich kosmetysi nikt mi nie zabierze! Uwielbiam się malować, umiem to robić i jeśli będę miała nastrój to rodzić też będę pomalowana :P

Rotenkopf, jamniczakuchnia lubią tę wiadomość

f2w3lhb8uhmwdzoi.png
  • 28latkaa Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kredeczka91 wrote:
    28latkaa ja na kregoslup chodze na joge dla kobiet w ciazy, bardzo pomaga, ale jezeli chodzi o domowe cwiczenia mi osteopata polecil cos takiego: klekasz rece na szerokosc ramion kolana na szerokosc bioder z wdechem podnosisz glowe do gory a plecy wyginasz w strone podlogi wraz z wydechem odwrotnie glowa w dol brode ciagniesz do klatki piersiowej a kregoslup do sufitu (koci grzbiet) i tak pare razy sobie wdychaszi wydychasz, mi pomaga ;) poza tym do brze jest usiasc stopy laczysz razem (mozesz je chwycic dlonmi) i przyciagasz jak najblizej do siebie, kolanami starasz sie dotknac podlogi (oczywiscie delikatnie, to nie gimnastyka artystyczna chodzi tylko o kierunek ruchu :D) dodatkowo w tej pozycji mozesz pochylic sie do przodu tak zeby polozyc sie na swoich nogach, oczywiscie tyle ile dasz rade :) najwazniejsze to nic na sile i caly czas oddychaj zeby dostarczac tlenu do miesni ;) no to sie rozpisalam, ale to akurat moj temat bo sama sie z tym mecze ;)

o rany ! dziękuje bardzo na pewno skorzystam:) bardzo mi pomoglas :)

km5smg7yv4tozota.png
  • fabdorota Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Straciatellaa wrote:
    Mi każdy lakier trzyma tydzień, nawet te najtańsze za 3 zł :P jak pomaluje top coatem :):)
    Zazdro! Mi lakiery zwykle trzymają max dwa dni:( Dlatego tak lubię ten, o którym pisałam:D

A tak w ogóle to dzień dobry:) Dziś wg usg zaczynam 5 miesiąc. Już taaak się cieszę!
    Ale sen miałam okropny:( Traciłam Pole, a mój M. miał to gdzieś. Masakra. Taki sen obrzydza cały dzień...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 07:06

• Lanusia93 Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf wrote:
    Kobietki, pamiętajcie o zmianie czasu! ;)

Córka za mnie pamiętała. Zamiast wstać o 7, zadowolona wstała o 6 :D

Rotenkopf lubi tę wiadomość

Aniołek (*) 12.03.2013

Lilianna ur. 09.08.2014 <3 3700 g, 56 cm

Pola ur. 24.04.2016 <3 3650 g, 55 cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy wy też tak wcześnie wstajecie? Przed ciążą byłam mega śpiochem, mogłam spać do 10/11, a teraz budzę się o 7/8 i nie mogę zasnąć..

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina_Ina wrote:
    Dziewczyny, czy wy też tak wcześnie wstajecie? Przed ciążą byłam mega śpiochem, mogłam spać do 10/11, a teraz budzę się o 7/8 i nie mogę zasnąć..
    Dokładnie! Mało tego - kiedyś potrafiłam spać po 12-14h a teraz kilka godzin, jeszcze z częstymi przerwami na siku w zupełności mi wystarcza ;)

• mania Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina_Ina wrote:
    Ja mam zupełnie odwrotnie mogę spać i spać nie mam z tym problemu wczesniej 6/7 godzin max czasem udawało mi się pospać więcej :)

Mąż ma dziś kupic wyciskarkę do cytrusów w końcu będę miec świeże soczki w domku. Uwielbiam takie soki a ostatnio kupiłam 0,4l za 11zl masakra za te pieniądze w domu będę miała duzo więcej soczku :)

Dzień dobry
    Miłego dniaaaa

Dzięki za cynk z promocjami w Rossmanie na pewno się wybiorę po jakies tusze uwielbiam pielęgnować rzęsy zawsze miałam takie piękne długie teraz w ciąży troche mi się posypały ale może wrócą po porodzie.
    Ja się maluję przy każdym wyjściu uwielbiam makijaż tzn podkład (tylko Iwostin) puder, róż no i tusz ❤

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja może i bym się malowała ale raz, ze nie mam cierpliwości a dwa - nigdy nie byłam jakos przekonana do tego xd owszem, jak typowa baba mam trochę kosmetyków ale bez szału ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ;) Czytam was cały czas ale nie miałam czasu napisać bo na telefonie to dłużej zajmuje :)
    Po pierwsze Dziewusia jesteśmy z Tobą. Przykro mi że musicie przez to przechodzić. Nawet nie mogę sobie wyobrazić co czujesz :( ale zobaczysz wszystko będzie dobrze!! ułoży się- MUSI! :* :*

A co do paznokci wlosow i makijazu to paznokcie maluje od czasu do czasu no tez mi sie lakiery nie chca trzymac i wkurza mnie ciagle malowanie;) jedyne ktore mie trzymaja to faktyczie sally hansen ale niestety mi się skonczyly... Takze super ze beda te promocje, napewno skorzystam :)
    Co do makijazu to zawsze sie malowalam i nie wyobrazam sobie przestac ;) hehe zarazilam sie tym tak na 100% na licencjacie od mojej współlokatorki :) od tego czasu na fuul kosmetykow w domu ;p takze promocja tez na kosmetyki sie przyda ;p
    A wlosow jeszcze nie farbowalam ale mam zamiar ;p musze tylko odpowiednia farbe dobrac ;)

Idziecie głosować?? :) Ja nie ide bo jade do szkoly na angielski hehe ;p ale moze jak wroce to pojde :p ale nie usmiecha mi sie to;p Przyznam sie ze jeszcze nigdy nie bylam na zadnym glosowaniu;p poprostu mnie polityka nie interesuje :) Czytam wiadomosci ;) slucham czasem tych gnomow ale zeby tak codziennie z zapałem to nie ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-) Dopiero piszę bo u nas zamieszanie od piątku i jakoś czasu nie było.
    Dziewussia no mam nadzieję, że jednak wszystko będzie dobrze, gorąco w to wierzę :-)
    Dzisiaj idziemy na rosołek do teściówki, fajnie, tylko mam nadzieję, że przestanie mi się dobijać, kiedy to przejdzie... Co do makijażu, to maluję si, ale bardzo delikatnie, usłyszałam od paru osób, w tym facetów, że w ogóle nie zauważają makijażu. I o to chodzi ;-) Rozwalają mnie czarne narysowane brwi u starszych kobiet ha,ha choć w liceum miałam koleżankę która sobie też rysowała, pomijam czy to fajnie wyglądało, rzecz gustu, podziwiałam tylko że jej się udawało tak równo narysować :-) ciekawe ile czasu to rysowała, ja na pewno nie miałabym tyle cierpliwości ;-) A kosmetyki tj. zwłaszcza podkłady kupuję z pierre rene, są super jakościowe i cena mega przystępna. Byłam w szoku po wielu eksperymentach z podkładami różnych firm i cenowo różnych że znalazłam coś dla siebie za fajną cenę :-) mimo że jestem konsultantką Oriflame (taką bardziej dla siebie). Wczoraj założyłam swoją dzianinową sukienkę ciążową, kupiłam rajstopy ciążowe w lindex-ie za 9 zeta i super :-) Lubię ten sklep, w promocjach zawsze coś Nikośkowi kupię, fajna jakość, oczywiście dla fasola bodziaczka też kupiłam :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 09:42

• Wiolcia1405 Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z Wami z super humorem ;)
    Dziś mąż mnie zaskoczył zaserwowal mi śniadanie prosto do łóżka :) a myślałam że jak chata wolna to będzie spał i spał , wiec taka miła niespodzianka z jego strony :)
    Ogarnelam się mąż właśnie wybiera jakiś film i będziemy sie lenic przed tv :) z mnóstwem chipsów i żelek ! Haha <3
    No a później spacer na wybory ;) potem obiad i około 18 rodzice mają wrócić z synkiem,już się za nim stęsknilam :(<3

Co do makijażu to jak jadę do miasta to pełny makijaż robie :) do pracy krem bb i tusz do rzęs i wsio :) bez tuszu czuje się jakaś goła :p ale po domu chodzę bez makijażu :)
    Rozjaśniam włosy na brąz ( mam naturalnie kruczo czarne ) robie paznokcie i stopy czyt. Hybrydy :) takie oderwanie od rzeczywistości jak siedzę u kosmetyczki haha :)
    Milej niedzieli kochane ! :)

Lanusia93 lubi tę wiadomość

f2w39jcgyl35ko6r.png

mker2l4.png
‹‹ 277 278 279 280 281 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ