Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA jak to jest z kawą? Możemy pić czy nie? Ja wiecznie zapominam zapytać o to u lekarza, bo tak jestem przejęta oglądaniem maleństwa.
Jako nałogowa kawoholiczka na razie całkowicie odstawiłam kawę, ale w dni takie jak dzisiaj to strasznie mi jej brakuje.. głowa sama opada.. -
No to już trzecia z nas z niskim lozyskiem... odpoczywaj, dichlieb. Najważniejsze, że z Maluszkiem ok;)
Chociaż mnie teraz na wizycie moja gin uspokoila. Kazała polegiwac, ale bez przesady i dała zielone światło naz mężem, byle płytko i delikatnie
Dzięki Bogu, bo libido mi wraca:D
Iwonkaaa lubi tę wiadomość
-
Karolina_Ina wrote:A jak to jest z kawą? Możemy pić czy nie? Ja wiecznie zapominam zapytać o to u lekarza, bo tak jestem przejęta oglądaniem maleństwa.
Jako nałogowa kawoholiczka na razie całkowicie odstawiłam kawę, ale w dni takie jak dzisiaj to strasznie mi jej brakuje.. głowa sama opada.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mag.1990 ja tez wymiotuje przez mycie zebow, w pierwszej ciazy tez tak mialam. Probowalam myc pasta dla dzieci ale nawet jesli żadnej pasty nie ma to jest to samo. Najwiekszy problem mam jak musze wyjsc z domu na glodniaka np na badania krwi i myjac zeby zawsze strasznie sie mecze bo mam odruch wymiotny a żołądek pusty ;/
-
nick nieaktualny
-
Ciężko Was nadrobić dziewczyny ; )
Dziewusia, trzymaj się tam! Co do obaw przy heparynie, to ja biorę clexane od samego początku z acesanem (zamiennik acardu) i nawet przy plamieniu z powodu krwiaka szybko ustało krwawienie, także chyba nie masz się co bać krwotoków. Poza tym heparyna ma naprawdę dobre działanie na naczynia krwionośne, oby odżywiła dobrze Twojego maluszka..
fabdorota wrote:No to już trzecia z nas z niskim lozyskiem... odpoczywaj, dichlieb. Najważniejsze, że z Maluszkiem ok;)
Chociaż mnie teraz na wizycie moja gin uspokoila. Kazała polegiwac, ale bez przesady i dała zielone światło naz mężem, byle płytko i delikatnie
Dzięki Bogu, bo libido mi wraca:D
Ja też mam łożysko nisko położone, ale podobno na szczęście nie zachodzi na szyjkę. Jakie dostałyście zalecenia? Bo mój gin właściwie nic nie mówił, tylko sama w necie przeczytałam, że lepiej się oszczędzać i że leżenie sprzyja podniesieniu się łożyska.. I teraz mam wyrzuty sumienia na spacerze czy zakupach. Z drugiej strony długie leżenie psuje mi samopoczucie..
Dorota, zazdroszczę odczuwania dzidzi. Ja na razie próbuję wyłapać te słynne bąbelki czy motylki, ale nie udaje się. A jestem bardzo szczupła i łożysko na tylnej ścianie, więc myślałam, że w miarę wcześnie będę czuć. Na szczęście mam detektor tętna, po którym widzę, że mała szalej w brzuszku i się przemieszcza[/url]
---
One of the happiest moments in life is when you find courage to let go of what you can't change.
Okruszek (*) 12 tc.
-
nick nieaktualnyKajka wrote:Ciężko Was nadrobić dziewczyny ; )
Dorota, zazdroszczę odczuwania dzidzi. Ja na razie próbuję wyłapać te słynne bąbelki czy motylki, ale nie udaje się. A jestem bardzo szczupła i łożysko na tylnej ścianie, więc myślałam, że w miarę wcześnie będę czuć. Na szczęście mam detektor tętna, po którym widzę, że mała szalej w brzuszku i się przemieszcza
Ja też jeszcze nie czuję dzidzi i czasem się martwię. Często używasz tego detektora tętna? -
U mnie to samo.
Zreszta jak mam wyjsć nawet nie głodna i jechać ztm to w głowie mi sie kręci. Duszno. Słabo.
Z miko tez to było, tyle ze wcześniej sie zaczęło.
No nic...minie, tyle ze uciążliwe to.
Ameiva wrote:Mag.1990 ja tez wymiotuje przez mycie zebow, w pierwszej ciazy tez tak mialam. Probowalam myc pasta dla dzieci ale nawet jesli żadnej pasty nie ma to jest to samo. Najwiekszy problem mam jak musze wyjsc z domu na glodniaka np na badania krwi i myjac zeby zawsze strasznie sie mecze bo mam odruch wymiotny a żołądek pusty ;/ -
Karolina_Ina wrote:Ja też jeszcze nie czuję dzidzi i czasem się martwię. Często używasz tego detektora tętna?
Nie martwmy się, że jeszcze nie czujemy. Wydaje mi się, że tak wcześnie to raczej wyjątek niż reguła. Słyszałam od wielu koleżanek, że w pierwszych ciążach wyraźnie czuły ruchy dopiero w 20tc.[/url]
---
One of the happiest moments in life is when you find courage to let go of what you can't change.
Okruszek (*) 12 tc.