Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja detektorka używam co kilka dni jak tylko cos mnie niepokoi super urządzenie
słychać jak dzidziuś przypływa bliżej jak go podsłuchuję
Jejku jak mnie dzis złapał ból w lewym boku nie wiem czy to była ta nerka i pęcherz bo promieniowało na lewy bok aż wzięłam paracetamol i poszłam spać na szczęście przeszło bo juz myślałam czy nie jechać na ip... -
nick nieaktualny
-
Kardiolog zrobi Ci pewnie tylko ekg i osłucha wiec jak ekg wyjdzie dobrze to może Cie wysłać tylko na holter tak jak mnie.
Daj znac po wizycie.
A to masz kołatania czy coś jeszcze Cie niepokoi ?? -
nick nieaktualny
-
Aaa to nie wiem mam nadzieję, że to nic poważnego. Mi na holterze wyszły 2 incydenty na dobę a norma podobno do 120 wiec będę żyć
ekg idealne a kołatania czuje ciągle do tego wyszło mi, że serce w ciagu doby uderza mi od65 do 165 razy na minutę i kardiolog z oddziału twierdzi, że to ok...
-
A ja mam najprawdopodobniej kamicę żółciową... Trochę mnie to zaskoczyło bo nigdy nie miałam takich dolegliwości... Jak nie przejdzie to będą ciąć. Ciąża to jednak megawysiłek dla organizmu. Także problemy z sercem, nerkami lub właśnie 'układem' żółciowym wynikają chyba z bardzo podwyższonej eksploatacji xD Mój syn na pewno będzie wymagającym mężczyzną...
-
nick nieaktualnyU mnie też istnieje prawdopodobieństwo kamicy żółciowej. Moja mama zaraz po pierwszym porodzie miała atak i od razu usunęli woreczek, najstarsza siostra to samo, średnia siostra miała problemy w ciąży, siostra mojej mamy po pierwszym porodzie też miała usunięty woreczek ;/
-
nick nieaktualnyfabdorota wrote:No to już trzecia z nas z niskim lozyskiem... odpoczywaj, dichlieb. Najważniejsze, że z Maluszkiem ok;)
Chociaż mnie teraz na wizycie moja gin uspokoila. Kazała polegiwac, ale bez przesady i dała zielone światło naz mężem, byle płytko i delikatnie
Dzięki Bogu, bo libido mi wraca:D
Też chcę już zielone światło na!!! 4 listopada się okaże
-
nick nieaktualnyKajka ja mam łożysko brzeżnie przodujące zachodzi na szyjkę z prawej. Z zaleceń - zero seksu do odwołania, oszczędny tryb życia, dużo odpoczywać, nie dźwigać. Kolejna wizyta 4 listopada, to będzie równy miesiąc od wykrycia tego łożyska, więc mam nadzieję że się już poprawiło
Ruchy czuję coraz mocniej i już nie tylko wieczoremWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 20:59
-
Ameiva wrote:Kawuszka ja mam nadcisnienie,ja dopegyt bralam prawie przez cala pierwsza ciaze, a pod koniec to 8 tabletek dziennie i maly caly i zdrowy
teraz jak na razie ich nie biore ale mam kontrolowac cisnieje raz na jakis czas bo mam podwyzszone
Jejku jak się cieszę, że to napisałaśMam nadzieję, ze i u mnie będzie dobrze. Ciśnienie kontroluje i biorę tabletki.obecnie 2x1. Co dalej zobaczymy.
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
jamniczakuchnia wrote:Kajka ja mam łożysko brzeżnie przodujące zachodzi na szyjkę z prawej. Z zaleceń - zero seksu do odwołania, oszczędny tryb życia, dużo odpoczywać, nie dźwigać. Kolejna wizyta 4 listopada, to będzie równy miesiąc od wykrycia tego łożyska, więc mam nadzieję że się już poprawiło
Ruchy czuję coraz mocniej i już nie tylko wieczorem -
Iii.. witamy się w 17 tc
Nie pisałam w weekend,bo nie czułam się najlepiej. Moje serce wariowało,było mi słabo i cały weekend dałam sobie na wstrzymanie od wszystkiego,wypoczęłam i mam nadzieję,że będzie lepiej
Tak czy siak już nie mogę doczekać się 2.11 i wizyty u gina❤ Mikołaj 1.02.19 ❤
❤ Hanna - 11.04.16 ❤
-
Dzień dobry mamusie
dzisiaj pierwszy dzień na L4 i jakoś mi dziwnie , nie mogę sie odnaleźć. Jak wypełniacie sobie czas , co robicie
? Pomyslałam Ze moze zacZne czytać książkę o ciąży i porodzie ale czy mi wystarczy samozaparcia w moich zamiarach
-
nick nieaktualnyDzień dobry
U nas świeci słoneczko
Jakoś źle mi się spało przez tą zmianę czasu, znowu trzeba się przestawiać, wkurza mnie to
M też się obudził wiadomo wcześniej, nie spał i zakręcony w pracy jest
Tylko Niko na szczęście spał dłużej...
Rotenkopf trzymam kciuki
Miłego dnia -
Dzień dobry;) Wstaje z ogromną ochotą na francuskie tosty i zaraz idę smażyć
i plan na dziś: sprzątanie. Zaczynają mi się w głowie tworzyć plany, co trzeba zrobić w mieszkaniu przed kwietniem. Chyba rusza syndrom wicia gniazda
Miłego dnia!Rotenkopf, jamniczakuchnia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rotenkopf wrote:Siedze tu od godziny 7 a dopiero przeszłam przez kolejkę do rejestracji ( mimo pierwszeństwa) i badanie ekg. Czekamy na lekarza.
Wytrwałości moja droga w takim raziePowodzenia
Ja dzisiaj miałam randkę z toaletą myślałam, że już koniec takkich historii a tu proszę jeszcze szarpanki z rana są.
Ogólnie przyjemnie na dworze w moim mieście także i nastrój od razu lepszy
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
Kawuszka wrote:Jejku jak się cieszę, że to napisałaś
Mam nadzieję, ze i u mnie będzie dobrze. Ciśnienie kontroluje i biorę tabletki.obecnie 2x1. Co dalej zobaczymy.
najgorsze bylo to ciagle mierzenie cisnienia- u mnie 4 razy dziennie
-
witam się i ja po weekendzie
dziś rozpoczynam 5 miesiąc! już zaraz połowa ciąży minie.. szok jak ten czas leci.. sama w to nie wierzę.
chciałam w weekend kupowac leżączek Tiny Love ale mąż mnie przystopował, powiedział, że nie mam robić póki co żadnych zakupów, a jak mu powiedziałam że jak to, że czasu coraz mniej a tyle wydatkow przed nami, że lepiej stopniowo kupować.. to stwierdził, że te pieniądze co chcę wydać już mam po prost odkładać i potem się zrobi duże zakupy.. eh eh faceci.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 10:53
jamniczakuchnia lubi tę wiadomość
Julia