X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • fabdorota Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie zamówiłam płaszcz ciążowy z bonprixu. Ciekawe, co to przyjdzie:D Macie jakieś doświadczenia z bonprixem?

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
  • 28latkaa Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fabdorota wrote:
    Właśnie zamówiłam płaszcz ciążowy z bonprixu. Ciekawe, co to przyjdzie:D Macie jakieś doświadczenia z bonprixem?

trzeba bardzo uwazac na rozmiarówki bo zazwyczaj sa wieksze, najlepiej czytac komentarze bo tam dziewczyny pisza co do nich przyszlo i jak to jest z rozmiarem.

km5smg7yv4tozota.png
  • malala Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fabdorota, nie wiedziałam, że bonprix ma ciążową kolekcję :D ja właśnie buszowałam w HM online, ale w koncu odpusciam zakupy.

Julia <3
    f2w3rjjgs14uz5pa.png
  • 28latkaa Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malala wrote:
    fabdorota, nie wiedziałam, że bonprix ma ciążową kolekcję :D ja właśnie buszowałam w HM online, ale w koncu odpusciam zakupy.

ma :) ponad dwa tyg chodze w ciazowych spodniach od nich - bardzo wygodne :)

km5smg7yv4tozota.png
  • mania Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fabdorota wrote:
    Daj link który zamówiłaś. Ja właśnie na allegro siedzę i przeglądam płaszcze i tak się zastanawiam nad używanym...

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • fabdorota Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    28latkaa wrote:
    trzeba bardzo uwazac na rozmiarówki bo zazwyczaj sa wieksze, najlepiej czytac komentarze bo tam dziewczyny pisza co do nich przyszlo i jak to jest z rozmiarem.
    Widziałam, zwykle noszę 36, najwyżej 38, więc zamówiłam 34:P w komentarzach kobitki zadowolone. To mój debiut w zakupach ubraniowych przez sieć. Kiedyś musi być ten pierwszy raz. Cena mnie skusila :D

http://www.bonprix.pl/style/zimowa-kurtka-ciazowa-81090235/?type=image&category=1722&return=ref

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 11:15

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na chwilkę zasiadłam :-) Pranie się pierze, łóżka pościelone, łazienka z grubsza ogarnięta :-) A, i dwa rozdziały książki zaliczone ;-) A czasu nigdy nie miałam, trzeba się bardziej zorganizować ;-) Dzisiaj robię barszczyk i do tego ziemniaczki z cebulką mniam
    fabdorota zdarzyło mi się kupić parę rzeczy z bonprixu, tak jak 28latkaa napisała, trzeba czytać opinie. Ja mam fajną sukienkę na lato, spodenki a raz zdarzyło mi się nawet seksowny gorsecik zakupić i hmm daje radę :-) patrzyłam na ciążowe ciuszki, ale jakoś nic nie znalazłam co by mnie urzekło ha,ha W zalando są wyprzedaże sukienek i tam mi się oko zawiesiło :-) Z ciążowych rzeczy, a może i nie ciążowych planuję kupić ze dwie sukienki z dzianinki i będzie git.

• malala Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    28latkaa wrote:
    ma :) ponad dwa tyg chodze w ciazowych spodniach od nich - bardzo wygodne :)
    o to dobrze wiedzieć, już popatrzyłam co tam ciekawego ;) póki co mam 2 pary spodni ciążowych kupionych w zeszłym tygodniu, te z C&A wydaje mi się, że będą bardziej rozwojowe, bo te z HM mimo, że ładniejsze i materiał milszy dla ciała to chyba jak brzuch mocno wybije to będą cisnąć, ale zobaczymy może się mylę :)

Julia <3
    f2w3rjjgs14uz5pa.png
  • fabdorota Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewussia, jak tam? Daj znać, co z badaniami, Tobą i Maluszkiem.

• dichlieb Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej. Byłam w szpitalu po L4, wypisu jeszcze nie zrobili... Mam leżeć, na L$ napisane jest leżenie, uziemili mnie w domu... jeszcze postraszyli, że ZUS robi naloty na ciężarne. Masakra.
    Czy wy dziewczyny, które jesteście l4, wychodzicie na chwilę z domu? Szczerze od środka w nocy do godziny 17.00 jestem sama w domu. Zastanawiam się czy mogę na chwilę wyskoczyć np. do piekarni? Położna powiedziała, niby tak, ale trzeba uważać na kontrolę.

dqpr3e5eehj9ssyv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:28

Babu lubi tę wiadomość

• dichlieb Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie prowadzę własnej działalności gospodarczej..
    Kalolina_Ina dziękuję za wyjaśnienie sprawy.

dqpr3e5eehj9ssyv.png
  • Kawuszka Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ameiva wrote:
    jak sie bierze leki i kontroluje cisnienie to dziecku nic nie grozi, tez sie strasznie balam ale nie ma co wariowac bo cisnienie jeszcze bardziej podskoczy :P najgorsze bylo to ciagle mierzenie cisnienia- u mnie 4 razy dziennie

Ja właśnie też mierzę 3-4 razy dziennie ciśnienie, także wiem o czym mówisz. Ja mam cały zestaw Acard, Magnez i Dopegyt + witaminy ciążowe i naprawdę jak czytałam ulotkę Dopegytu albo co gorsze opinie w necie to mi serce mocniej biło, ale tak jak mówisz. Leki i kontrola ciśnienia i wierzę, że będzie ok. A jakie miałaś ciśnienie bez leków? Ja wczoraj zobaczyłam na ciśnieniomierzu 140/101 to aż mną tompnęło, na szczęście pół h później już miałam 130/80, trochę spadło.

zi133e3k7xw895tv.png
    atdc2n0azl7ch4oo.png
    Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
    sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
    (Mt 6,33)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:28

• Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.popularnie.pl/tancerka-w-ciazy/

Szok...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 13:21

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • fabdorota Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaorac ten ZUS powinni. Ja mam niby chodzone, ale i tak się boję na dłużej z domu wyjść:/ Oni jak byli i pocalowali klamkę, to chociaż zostawiają zawiadomienie?

Kawuszka lubi tę wiadomość

• MagSz Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej uprzejmie donoszę, że mam synka pod sercem z super wynikami na usg :) dziś płeć potwierdzona na 100 % :)

Funky09, fabdorota, Lanusia93, Kawuszka, katka/85, jamniczakuchnia, mania, Straciatellaa, Rotenkopf, malala, malika89, Larisa, Catelyn, Olina, Mynia, Babu lubią tę wiadomość

f2wlcbxmqludqper.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MagSz wrote:
    Hej uprzejmie donoszę, że mam synka pod sercem z super wynikami na usg :) dziś płeć potwierdzona na 100 % :)
    Gratuluję!! :-) Ja wizyta dopiero 12.11, mam nadzieję że poznam już płeć... :-)

• MagSz Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To.trzymam kciuki za wytrwałość w czekaniu :) a płeć jakąś konkretną wymarzona? :)

Karatka lubi tę wiadomość

f2wlcbxmqludqper.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kciuki się przydadzą, bo do za cierpliwych nie należę ;-) No mam synka, mama śniła mi się jak prowadziłam wózek, a w wózku była dziewczynka :-) Po Nikosiu mam ubranka, ale koleżanka, też mama kwietniowa z tego roku (ma córeczkę) już mi zapowiedziała ciuszki , więc... Kurde muszę czekać ha,ha Jak będzie syn to już jestem w totalnej mniejszości ha,ha dzisiaj Niko do mnie, po tym jak powiedziałam mu, że się rano obudziłam i nie mogłam zasnąć, skomentował, że to tylko kobiety tak mają, facety nie... :-) :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 13:45

‹‹ 281 282 283 284 285 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ