Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
fabdorota wrote:Właśnie zamówiłam płaszcz ciążowy z bonprixu. Ciekawe, co to przyjdzie:D Macie jakieś doświadczenia z bonprixem?
trzeba bardzo uwazac na rozmiarówki bo zazwyczaj sa wieksze, najlepiej czytac komentarze bo tam dziewczyny pisza co do nich przyszlo i jak to jest z rozmiarem. -
fabdorota wrote:Właśnie zamówiłam płaszcz ciążowy z bonprixu. Ciekawe, co to przyjdzie:D Macie jakieś doświadczenia z bonprixem?
-
28latkaa wrote:trzeba bardzo uwazac na rozmiarówki bo zazwyczaj sa wieksze, najlepiej czytac komentarze bo tam dziewczyny pisza co do nich przyszlo i jak to jest z rozmiarem.
http://www.bonprix.pl/style/zimowa-kurtka-ciazowa-81090235/?type=image&category=1722&return=ref
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 11:15
-
nick nieaktualnyJa na chwilkę zasiadłam
Pranie się pierze, łóżka pościelone, łazienka z grubsza ogarnięta
A, i dwa rozdziały książki zaliczone
A czasu nigdy nie miałam, trzeba się bardziej zorganizować
Dzisiaj robię barszczyk i do tego ziemniaczki z cebulką mniam
fabdorota zdarzyło mi się kupić parę rzeczy z bonprixu, tak jak 28latkaa napisała, trzeba czytać opinie. Ja mam fajną sukienkę na lato, spodenki a raz zdarzyło mi się nawet seksowny gorsecik zakupić i hmm daje radępatrzyłam na ciążowe ciuszki, ale jakoś nic nie znalazłam co by mnie urzekło ha,ha W zalando są wyprzedaże sukienek i tam mi się oko zawiesiło
Z ciążowych rzeczy, a może i nie ciążowych planuję kupić ze dwie sukienki z dzianinki i będzie git.
-
28latkaa wrote:ma
ponad dwa tyg chodze w ciazowych spodniach od nich - bardzo wygodne
póki co mam 2 pary spodni ciążowych kupionych w zeszłym tygodniu, te z C&A wydaje mi się, że będą bardziej rozwojowe, bo te z HM mimo, że ładniejsze i materiał milszy dla ciała to chyba jak brzuch mocno wybije to będą cisnąć, ale zobaczymy może się mylę
Julia
-
hej. Byłam w szpitalu po L4, wypisu jeszcze nie zrobili... Mam leżeć, na L$ napisane jest leżenie, uziemili mnie w domu... jeszcze postraszyli, że ZUS robi naloty na ciężarne. Masakra.
Czy wy dziewczyny, które jesteście l4, wychodzicie na chwilę z domu? Szczerze od środka w nocy do godziny 17.00 jestem sama w domu. Zastanawiam się czy mogę na chwilę wyskoczyć np. do piekarni? Położna powiedziała, niby tak, ale trzeba uważać na kontrolę. -
nick nieaktualny
-
Ameiva wrote:jak sie bierze leki i kontroluje cisnienie to dziecku nic nie grozi, tez sie strasznie balam ale nie ma co wariowac bo cisnienie jeszcze bardziej podskoczy
najgorsze bylo to ciagle mierzenie cisnienia- u mnie 4 razy dziennie
Ja właśnie też mierzę 3-4 razy dziennie ciśnienie, także wiem o czym mówisz. Ja mam cały zestaw Acard, Magnez i Dopegyt + witaminy ciążowe i naprawdę jak czytałam ulotkę Dopegytu albo co gorsze opinie w necie to mi serce mocniej biło, ale tak jak mówisz. Leki i kontrola ciśnienia i wierzę, że będzie ok. A jakie miałaś ciśnienie bez leków? Ja wczoraj zobaczyłam na ciśnieniomierzu 140/101 to aż mną tompnęło, na szczęście pół h później już miałam 130/80, trochę spadło.
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
nick nieaktualny
-
Hej uprzejmie donoszę, że mam synka pod sercem z super wynikami na usg
dziś płeć potwierdzona na 100 %
Funky09, fabdorota, Lanusia93, Kawuszka, katka/85, jamniczakuchnia, mania, Straciatellaa, Rotenkopf, malala, malika89, Larisa, Catelyn, Olina, Mynia, Babu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykciuki się przydadzą, bo do za cierpliwych nie należę
No mam synka, mama śniła mi się jak prowadziłam wózek, a w wózku była dziewczynka
Po Nikosiu mam ubranka, ale koleżanka, też mama kwietniowa z tego roku (ma córeczkę) już mi zapowiedziała ciuszki , więc... Kurde muszę czekać ha,ha Jak będzie syn to już jestem w totalnej mniejszości ha,ha dzisiaj Niko do mnie, po tym jak powiedziałam mu, że się rano obudziłam i nie mogłam zasnąć, skomentował, że to tylko kobiety tak mają, facety nie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 13:45