Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rotenkopf dobrze masz, że dostałaś holter do domu a nie położyli Cie w szpitalu co jest chore moim zdaniem. Najfajniej to się nim śpi ja się w nocy obudziłam i miałam go pod plecami, leżałam na wznak, tak mi się przesunął na tym pasku ale działał
-
nick nieaktualnySuper sprawa, ja mam dwie wyciskarki ha,ha Drugą dostałam od cioci ostatnio, ale jest lepsza od starej bo nie trzeba trzymać pomarańczy, tylko jest taka dźwignia i idzie produkcja hurtowa
No i ma moc
Mam też sokowirówkę, muszę się zmobilizować na jakiś soczek. Niko już aż tak nie boi się hałasów, no i domek większy a kuchnia daleko od jego pokoju
-
Witam.Po dzisiejszej wizycie dowiedziała się ,że będziemy mieć synka,trzeciego.A 8.11 mam USG prenatalne.
Karatka, Rotenkopf, fabdorota, Lanusia93, mania, jamniczakuchnia, Anastazjaaa, essentiel, ilonia1984, malika89, Catelyn, Olina, Babu lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69856.png
https://www.maluchy.pl/li-70991.png -
nick nieaktualnyMój dzwonił i kupi mi jeszcze śledziki z jogurtem i ziołami w Aldi... Uwielbiam je, Niko też
I bez konserwantów o dziwo
Mania święte słowa, ja w ogóle nie znoszę szpitali, choć ciekawe czy jest ktoś, kto lubi... Po porodzie marzyłam żeby już iść do domku i mieć święty spokój, prosiłam Nikosia żeby nie miał żółtaczki-prośby zostały wysłuchane. Teraz mam zamiar rodzić w innym szpitalu. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny to śledziki można? bo ja ostatnio kupiłam w śmietanie ale nie ruszyłam, Mąż zjadł wszystko, bo bałam się że śledzia nie wolno..?
co do soczków świeżych to ja mam sokowirówkę od około miesiąca i robie soczki wszelkie, z marchewki, jabłek, pomarańczy, grejfrutów, winogron, kiwi. pysznościzastanawiam się nad burakiem, podobno samo zdrowie, ale jakoś nie mogę się przemóc
Julia
-
Ja śledzi nie lubię próbowałam już kilka razy się do nich przekonać bo wszyscy u mnie się nimi zajadają ale nic mnie do nich nie przekona. Za to wszystkie inne rybki uwielbiam.
Sokowirówkę też mam kiedys miałam fazę na soczki marchewka jabłko itd ale nie chce mi się jej potem myć jest z tym sporo robotytaki nygus ze mnie
-
A to sitko w zmywarce Ci się umyje?? Bo w mojej niestety nie i musiałam i tak ręcznie to myć i dlatego odstawiłam sokowirówkę ale może jak juz znudzą mi się same cytrusy to ja odkurzę
-
nick nieaktualnymalala wrote:Dziewczyny to śledziki można? bo ja ostatnio kupiłam w śmietanie ale nie ruszyłam, Mąż zjadł wszystko, bo bałam się że śledzia nie wolno..?
Rany, gdybym nie mogła śledzi to nie wiem co bym zrobiła ;p przed ciążą też je jadłam na okrągło ;p generalnie mi lekarka powiedziała, że mogę jeść to, na co mam ochotęale kategorycznie zabroniła alkoholu, surowych jajek i surowego mięsa
Karatka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja dzis bylam zgrzeszylam i mialam duza porcje frytek!! Ale sie zasycilam chyba na kolejny miesiac.
Ostatnio robilam soczek jablkowy, luksus.
Wybralismy imie dla Corci - ElizaRotenkopf lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mania wrote:A to sitko w zmywarce Ci się umyje?? Bo w mojej niestety nie i musiałam i tak ręcznie to myć i dlatego odstawiłam sokowirówkę ale może jak juz znudzą mi się same cytrusy to ja odkurzęJulia
-
Straciatellaa wrote:Bierzecie kwasy dha? ja mam w witaminach ale tylko 20mg i gin kazała mi kupić oddzielnie. Jedna kapsułka ma 250mg a czytałam ze norma to 500mg czyli dwie kapsułki. Jak Wy bierzecie?
-
Straciatellaa wrote:Bierzecie kwasy dha? ja mam w witaminach ale tylko 20mg i gin kazała mi kupić oddzielnie. Jedna kapsułka ma 250mg a czytałam ze norma to 500mg czyli dwie kapsułki. Jak Wy bierzecie?
niby jest trochę więcej składników niż to o czym mówiła gin, ale skoro to dla kobiet w ciąży to nie może zaszkodzić, nie?
jeju skoro jecie śledzie to ja musze sobie kupić koniecznie w tym tygodniu! ale najpierw zjem makręlę wędzoną, którą kupiłam dziśJulia