Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Malinkowe, czytając Twój wpis tak jakoś smutno mi się zrobiło. Nie będzie Cię.i ta grafika mnie jakoś dotknęła
Chyna hormony
Zaglądaj do nas i życzę Ci dużo zdrówka i sił w działaniu i życzę Ci aby wszystko się ułożyło.
Rotenkppf, na pewno sobie super poradzi.
Dobranoc kochane! Jakoś dzisiaj padam.Malinkowe oczekiwanie lubi tę wiadomość
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
Malinkowe powodzenia w pracy i we wszystkim! Czekamy na info o Fasolince!! :-*
Ronenkopf ponoc liscie kapusty pomagaja na stluczenia, opuchlizna szybko znika. Oby to nie bylo zlamanie!!
Wyspijcie sie Mamuski! Jak pomysle o jutrzejszej pobudce 5:00 to az mi sie ryczec chce.. Ehh zaciskam dupsko tak jak Malinkowe i do pracy, byle do 24 grudnia..w koncu urlop na caly tydzien..Malinkowe oczekiwanie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Malinkowe Kochana powodzenia dla Ciebie zdania egzaminu szybciutko i szybkiego powrotu na fioletową stronę wszystkie trzymamy za Ciebie kciuki ;*
Ja dziś spałam z poduchą między nogami bo tak mnie biodro boli, że masakra. Troche to pomogło ale nie do konca i zastanawiam się nad tą poduchą dla ciężarnych macie jakieś doświadczenia z nią? Warto ? Myślałam, że to bóle bioder są później ale jak widać ja będę musiała z nimi walczyć juz od teraz...nie boli mnie tylko jak leżę na wznak a już niedługo przecież lepiej na wznak nie spać...Malinkowe oczekiwanie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
trochę mnie tu nie było
ale nadeobiłam wszystko
Malinkowe trzymam mocno za Ciebie kciuki
za zdanie egzaminu i obyś znów szybko miała dzidziusia pod serduchem i oby był z Tobą już na zawsze
Ja dziś wracam do pracy na 4 dni bo babka w kadrach się pomyliły co do mojego urlopu...grrr mam nadzieje, że żadnego syfa nie złapie od chorych dzieci
zresztą dziewczyny z pracy są super i powiedziały, że będą mnie oszczędzać
Na dodatek mój mąż ma podejrzenie małopłytkowości i ma skierowanie do Hematologa.. uwaga.. na przyszly rok...musimy znaleźć gdzieś prywatnego
Strasznie się boję o mojego męża
Wczoraj przepłakałam cały dzień
Przepraszam l, że się tak żalę;(Malinkowe oczekiwanie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Straciatellaa - tak, ARhD+ to to samo, D oznacza antygen, który daje "+".
Ja wczoraj byłam na wizycie, na szczęście w posiewie nie było bakterii więc nie ma zapalenia. Mam tylko brać żuravit tak dla swojego spokoju. Płeć nieznana, czekamy na USG połówkowe
Dowiedziałam się też, że macicę mam już na 2 palce przed pępkiem więc dość wysoko, stąd mój dość spory brzuszek. Podobno niektóre kobiety mają taki dopiero w 22 tyg. ale to wszystko zależy od budowy ciała:)
Dziewussia co u Ciebie ? Ślę dobre myśli. -
Boże jak ja nie mogę doczekać się znaków od Kruszynki ... moj Kochany wczoraj wycalowal brzuszek i wymacal bo mówi że czeka na znak od Maleństwa... to jego pierwsze oczekiwanie także nie przyjmuje do wiadomości ze pewne rzeczy dzieją się w swoim czasie. . Ale cieszę się z tak wyczekuje...
Ja dzisiaj na 15 do pracy... córcia w szkole... wczoraj zrobiłam zupkę i pierożki z kapustą i grzybami na dzisiejszy obiadek także teraz pranko ręczne plus sprzątanie... okres ciągłej sennosci zazegnany także robota idzie...
-
Olina wrote:ja sie własnie zastanawiałam jak to ztym głaskaniem brzucha, bo do tej pory tego nie rozbiłam za bardzo i sie zastawiałam czy o dobrze czy źle...ale jak tak dzis ktos mi zapukal do brzuszka to nie mogłam sie powstrzymac ...
-
Uuu, dziewczyny, dobrze, że mówicie, bo ja często glaszcze. No ale jak tu się powstrzymać, jak tam jest mój największy Skarb?
Malinkowe, trzymam kciuki za wszystkie Twoje nowe wyzwania;) Wpadaj do nas w wolnych chwilach:) Myślami jesteśmy z Tobą i podejrzewam, że wszystkie z nas za Tobą tęsknią :*Malinkowe oczekiwanie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMania mnie też pobolewa biodro, ja zawsze daję zwinięty kawałek kołdry między kolana jak leżę na boku
A w pierwszej ciąży kupiłam sobie taką poduchę wyprofilowaną pod kark w lidlu (dość gruba z pianki, koszt 20 zeta chyba) i zastąpiła idealnie kołdrę. Musze ją przynieść z auta, zawsze zapomnę, widać jeszcze nie jest tak potrzebna
Ja czuję ciężkość w dole brzucha, czytaj ktoś rośnieNo i pukanie raz na jakiś czas, wczoraj dopiero wieczorem jak pochłonęłam winogron