X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam spać, ból jest nie do zniesienia. Może go prześpie.
    Na dodatek te cholerne elektrody swędzą ;/
    Koniec marudzenia.

Kolorowych snów, Kobietki! ;*

• Kawuszka Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinkowe, czytając Twój wpis tak jakoś smutno mi się zrobiło. Nie będzie Cię.i ta grafika mnie jakoś dotknęła :-) Chyna hormony :-) Zaglądaj do nas i życzę Ci dużo zdrówka i sił w działaniu i życzę Ci aby wszystko się ułożyło.
    Rotenkppf, na pewno sobie super poradzi.

Dobranoc kochane! Jakoś dzisiaj padam.

Malinkowe oczekiwanie lubi tę wiadomość

zi133e3k7xw895tv.png
    atdc2n0azl7ch4oo.png
    Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
    sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
    (Mt 6,33)
  • Sunday Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinkowe powodzenia w pracy i we wszystkim! Czekamy na info o Fasolince!! :-*

Ronenkopf ponoc liscie kapusty pomagaja na stluczenia, opuchlizna szybko znika. Oby to nie bylo zlamanie!!

Wyspijcie sie Mamuski! Jak pomysle o jutrzejszej pobudce 5:00 to az mi sie ryczec chce.. Ehh zaciskam dupsko tak jak Malinkowe i do pracy, byle do 24 grudnia..w koncu urlop na caly tydzien..

"Miłość jest pragnieniem, by komuś coś dawać - a nie otrzymywać."

4z4sijb.png
  • MagSz Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia, nie poddawaj się. Ja przeszłam to dwa razy, za 3 się udało. Taki niefart.

Nowa administratorkę Bardzo Proszę o wpisanie mnie na 10 kwietnia, chłopiec :)

Malinkowe oczekiwanie, Babu lubią tę wiadomość

f2wlcbxmqludqper.png
  • 28latkaa Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 06:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DZIEN DOBRY
    nie moge spac od 4 :/ zazdroszcze Wam ze znacie plec swojego malenstwa, kiedy pytalam sie o plec dziecka lekarzy to oni sie smiali ze mnie ze za wczesnie :P a tak bardzo chcialabym wiedziec i mowic po imieniu do mojego malenstwa

km5smg7yv4tozota.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry...

Miłego dnia :*

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dopiero 12.11 wizyta i gin powiedziała ze wtedy może uda się podejrzeć... mamy corcie i marzy nam się synuś... ale wiadomo będzie co będzie oby zdrowiutkie...

28latkaa lubi tę wiadomość

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! ;)
    Witam się w 5 miesiącu! <5

Lece jeść śniadanie i mam z rana troche spraw do załatwienia. Aaaa tak mi się dzisiaj dobrze spało ;)

jamniczakuchnia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-)
    Rotenkopf widzę że już śmigasz, mam nadzieję, że z palcami będzie lepiej, ale z doświadczenia to stłuczenie bardzo długo też boli... Oby było dobrze :-)

• mania Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Malinkowe Kochana powodzenia dla Ciebie zdania egzaminu szybciutko i szybkiego powrotu na fioletową stronę wszystkie trzymamy za Ciebie kciuki ;*

Ja dziś spałam z poduchą między nogami bo tak mnie biodro boli, że masakra. Troche to pomogło ale nie do konca i zastanawiam się nad tą poduchą dla ciężarnych macie jakieś doświadczenia z nią? Warto ? Myślałam, że to bóle bioder są później ale jak widać ja będę musiała z nimi walczyć juz od teraz...nie boli mnie tylko jak leżę na wznak a już niedługo przecież lepiej na wznak nie spać...

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) trochę mnie tu nie było ;) ale nadeobiłam wszystko ;) Malinkowe trzymam mocno za Ciebie kciuki ;) za zdanie egzaminu i obyś znów szybko miała dzidziusia pod serduchem i oby był z Tobą już na zawsze :)

Ja dziś wracam do pracy na 4 dni bo babka w kadrach się pomyliły co do mojego urlopu... :/ grrr mam nadzieje, że żadnego syfa nie złapie od chorych dzieci ;) zresztą dziewczyny z pracy są super i powiedziały, że będą mnie oszczędzać ;)

Na dodatek mój mąż ma podejrzenie małopłytkowości i ma skierowanie do Hematologa.. uwaga.. na przyszly rok... :/ musimy znaleźć gdzieś prywatnego ;) Strasznie się boję o mojego męża :( Wczoraj przepłakałam cały dzień :(
    Przepraszam l, że się tak żalę;(

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śmigam bo musze ;p

Ta literka D oznacza, że masz geny dominujące ;)
    Ja mam AB RhD+ a mąż A RhD+ i się zastanawiamy co i po czym Hania odziedziczy ;)

• Wilka Ekspertka

Wysłany: 27 października 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Straciatellaa - tak, ARhD+ to to samo, D oznacza antygen, który daje "+".

Ja wczoraj byłam na wizycie, na szczęście w posiewie nie było bakterii więc nie ma zapalenia. Mam tylko brać żuravit tak dla swojego spokoju. Płeć nieznana, czekamy na USG połówkowe ;)
    Dowiedziałam się też, że macicę mam już na 2 palce przed pępkiem więc dość wysoko, stąd mój dość spory brzuszek. Podobno niektóre kobiety mają taki dopiero w 22 tyg. ale to wszystko zależy od budowy ciała:)

Dziewussia co u Ciebie ? Ślę dobre myśli.

• Olina Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny dziś w nocy poczułam takie dosyc mocne 2 stuknieca w brzuch *.* to bylo milusie <3

Iwonkaaa, ilonia1984, Rotenkopf, Lanusia93, jamniczakuchnia lubią tę wiadomość

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże jak ja nie mogę doczekać się znaków od Kruszynki ... moj Kochany wczoraj wycalowal brzuszek i wymacal bo mówi że czeka na znak od Maleństwa... to jego pierwsze oczekiwanie także nie przyjmuje do wiadomości ze pewne rzeczy dzieją się w swoim czasie. . Ale cieszę się z tak wyczekuje...

Ja dzisiaj na 15 do pracy... córcia w szkole... wczoraj zrobiłam zupkę i pierożki z kapustą i grzybami na dzisiejszy obiadek także teraz pranko ręczne plus sprzątanie... okres ciągłej sennosci zazegnany także robota idzie...

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • Olina Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonka juz niedlugo poczujecie ruchy dzidziusia jeszcze troszke ;) u kazdego jest inaczej prawda:) ja sie zastanawiam czy to takie jednorazowe pukanie czy sie pojawi moze dzis czy np z apare dni?

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
  • Olina Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sie własnie zastanawiałam jak to ztym głaskaniem brzucha, bo do tej pory tego nie rozbiłam za bardzo i sie zastawiałam czy o dobrze czy źle...ale jak tak dzis ktos mi zapukal do brzuszka to nie mogłam sie powstrzymac ...

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
  • Straciatellaa Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olina wrote:
    ja sie własnie zastanawiałam jak to ztym głaskaniem brzucha, bo do tej pory tego nie rozbiłam za bardzo i sie zastawiałam czy o dobrze czy źle...ale jak tak dzis ktos mi zapukal do brzuszka to nie mogłam sie powstrzymac ...
    wiadomo raz na jakiś czas można, ale żeby nie za często :)

oar8ikgn5pgt0ug5.png
  • fabdorota Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uuu, dziewczyny, dobrze, że mówicie, bo ja często glaszcze. No ale jak tu się powstrzymać, jak tam jest mój największy Skarb?

Malinkowe, trzymam kciuki za wszystkie Twoje nowe wyzwania;) Wpadaj do nas w wolnych chwilach:) Myślami jesteśmy z Tobą i podejrzewam, że wszystkie z nas za Tobą tęsknią :*

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania mnie też pobolewa biodro, ja zawsze daję zwinięty kawałek kołdry między kolana jak leżę na boku :-) A w pierwszej ciąży kupiłam sobie taką poduchę wyprofilowaną pod kark w lidlu (dość gruba z pianki, koszt 20 zeta chyba) i zastąpiła idealnie kołdrę. Musze ją przynieść z auta, zawsze zapomnę, widać jeszcze nie jest tak potrzebna :-)
    Ja czuję ciężkość w dole brzucha, czytaj ktoś rośnie ;-) No i pukanie raz na jakiś czas, wczoraj dopiero wieczorem jak pochłonęłam winogron ;-)

‹‹ 285 286 287 288 289 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ