Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rotenkopf wrote:Kiepsko się czuję. Jakiś katar mnie dopadł i kicham jak głupia, jestem senna i w ogóle do dupy...
Cały czas po głowie krząta mi się myśl o Pati. To straszne co się stało ;().
Co do bajek, to właśnie się zbieram, żeby poczytać Poli.
Kurcze, coraz częściej zaczyna mi brakować powietrza ;/. Ciężko i płytko mi się oddycha... Też tak macie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 16:47
-
Cześć
W środę miałam wizytę u gin, z moim maluszkiem wszystko dobrze, ale nie chce ujawnić nam swojej płci
Także może za miesiąc uda się podejrzeć
A moja waga idzie do przodu jak szalona, mam już ponad 7 kg na plusie
15.04.2016 synek Filipek ❤️
12.01.2018 Aniołek [*] 8 tc (cp) laparotomia, usunięty lewy jajowód
31.03.2019 Bliźniaki [*][*] 12 tc poronienie zatrzymane
Ja: 33 lata
kwas foliowy, wit. D3, jod, kwasy DHA, magnez
TSH 0,596
Prolaktyna 8,6
Testosteron 0,39
On: 33 lata
Cynk, selen, kwas foliowy, wit. D3
Nie jesteś wybrakowana. Nie zrobiłaś niczego złego. Jesteś silna, jesteś odważna i zawsze pozostaje nadzieja. – Ashley Williams -
nick nieaktualny
-
Mi też się gorzej oddycha ale wczoraj jak rozmawiałam o tym z moim dr to powiedział, że tak będzie kazda tak ma bo macica będzie rosła i uciskała/wypychała do góry serce i płuca...dlatego kardiolog kazał mnie pilnować w związku z tymi moimi kołataninami i jak będę miała polówkę za sobą znów badania...to będzie juz mój drugi pobyt w szpitalu w ciąży trzeba się zaprzyjaźniać z personelem przed porodem
Rotenkopf mi urosły okropnie włosy na brzuchuto ponoć norma ale mam nadzieję, że nie zostaną później ze mną
Pól dnia przespałam jakiś senny ten dzień i w ogóle głowa mnie boli od wczoraj...a wczoraj zaczęłam witaminy czy to możliwe żebym od nich się tak czuła??Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 17:06
-
nick nieaktualnyps. w końcu zrobiłam tą rybę ;p pstrąg (wiem,to nie filet ;p) marynuje się w paście czosnek+zielona pietruszka+cytryna+papryczka peperoncino+sól i olej
i będzie na jutro na obiad
a teraz idę zjeść śledzie i chyba zaraz wyślę męża po nasze kiszone ogóreczki ;]
-
A już się bałam, że mam jakiś patologiczny brzuch
U mnie też włosy, nie dużo, ale i tak mnie drażnią. A mój M. udaje, że ich nie widzi
Straciatella, dość pozytywny ten Twój opisPoza dwiema dobami rozwierania of kors.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pati trzymaj sie
:*
ja nie mam jesiennej chandry jest tak pięknie na dworze, że lepiej chyba być nie mogłoczekam na niedziele , żeby pospacerować
oczywiscie nie mam absolutnie zamiaru siedziec i jeść...boje się swiat bo tak zawsze jest;(
ja ciagle czuje jakby mi w brzuchu wibrował telefon...HAHHHA