Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Straciatellaa wrote:Kupowałam z hm albo ze sklepów ciążowych stacjonarnych, u mnie dwa otworzyli niedaleko.
Edit: myślałam, że się nie wklei. Oto MYMoja siostra chyba przesadza?
Po nas też widać, że rośniemy. A co lepsze: jest mniej na wadze niż przed ciąża, a nie mam poczucia, żebym jadła mniej... Chyba po prostu maslanki i jogurty robią swoje:D
Właśnie z Groszkiem jedziemy do moich rodziców się trochę zresetować i dać rozpieszczac, wiec pewnie będę wpadać rzadziej;) -
Asia - bardzo mi przykro. Ja też slyszallam, ze samoistne oczyszczenie jest lepsze. Poza tym chyba mozna też dostać jakiś lek? W każdym razie zdaje sie,ze odchodzi sie teraz od łyżeczkowania.
Straciatella - nooooo, bruszek pełen konkret!Asiasia lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Jakis czas mnie tu nie było bo dosc duzo zajęć, praca, remont domu. Widzę ze duzo sie zmieniło, nowe forum, nowe przyszłe mamusie. Ja dzisiaj od samego rana w stresie bo za godzinkę mam wizytę i boje sie czy bedzie wogole zarodek. Trzymajcie kciuki
Larisa lubi tę wiadomość
-
Straciatellaa wrote:Kupowałam z hm albo ze sklepów ciążowych stacjonarnych, u mnie dwa otworzyli niedaleko.
Edit: myślałam, że się nie wklei. Oto MYMoja siostra chyba przesadza?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f6842fa402b3.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 15:01
wiecznie, ewcia21k, monia_em lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
Witam i ja.. ijuz jutro do roboty na pełnych obrotach az nie moge uwierzyc....
Co do zaparć tez mam i to straszne....A i mąż powiedział dziś ze zaczełam sie zaokrąglać w szczególności widac z boku bo ja tez z rozmiaru XS.ilonia1984 lubi tę wiadomość
-
Endzis wrote:ja mam na spzedaż nowe z metkami h&m. na mnie są za długie wiec jak jestes wysoka beda ok. tylko moje to xs
http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0249132002.html
sprzedam za 60+kw
Kochana, było by super, ale na pewno nie xsTo niemożliwe
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
nick nieaktualny
-
Masakra jaki skwar. Obiecałam sobie że zacznę się więcej ruszać. więc wyszłam z domu na około godzinny spacer i zarówno ja, jak i pies ledwo doczłapaliśmy się do domu przez tą pogodę. Jednak jestem chyba skazana na szybkie spacery w ciągu dnia