Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ewcia21k wrote:Aha no i syn wczoraj zapytał mnie czy w ciąży jestem :)Powiedziałam,że tak i zapytałam czy się cieszy,powiedział,że trochę tak i trochę nie,wiem,że i on się boi,żeby historia się nie powtórzyła.
Dziś w pracy miałam mega kryxys, już myślałam że nie wytrzymam i zabiorę manatki i pójdę dodomu, tak mi było niedobrze, chyba strulam się czymś.... -
fabdorota wrote:Wróciłam od gin. Zrobiła cytologię, założyła kartę ciąży, skierowała na pilne usg (w słowniku nfz "pilne" oznacza 10.09 ;/), żeby oznaczyć wiek ciąży, bo nijak się on ma do OM, dała skierowanie na krew i mocz. Zaleta w tym wszystkim taka, że nie muszę za to płacić ani złotówki. Ale z drugiej strony tyyyyle czekania
.
-
nick nieaktualnyAsiasia trzymaj się mocno! ;*
Mój ZarazMąż na szczęście nie jest z tych fochastychZamiata, myje naczynia, robi obiady i jest złotą rączką. Oprócz pracy i obowiązków domowych ma też hodowlę gołębi pocztowych i naprawdę ma co robić z tym wszystkim. Marudzę na niego czasami, wiadomo ;P Ale jest przekochany i wiem że mi pomoże, chociaż czasami muszę mu przypominać kilka razy
-
AnnaKliwijska wrote:Matko, Dziewczyny, mój mąż w życiu nie zwróciłby mi uwagi, że coś jest nie posprzątane. To jest też jego mieszanie, moim obowiązkiem jest sprzątanie, bo mam pochwe? Matko, nie mieści mi się to w głowie, robić awanturę o takie rzeczy. W ogóle robić awantury.
jamniczakuchnia lubi tę wiadomość
-
Bulimulia wrote:Pytałam się mojego gina co mogę wziąć na ból głowy to mi się zapytał czy dużo pije wody. Zaprzeczylam zgodnie z prawdą i poradził pić dużo wody nawet do 3 l dziennie.
Zmuszam się do picia takiej ilości ale w moim przypadku zadziałało. Głowa mnie boli mniej:)
potwierdzam. Przy bólu głowy trzeba jak najwięcej wody w siebie wlewać -
Hej Kochane ja juz po wizycie ...
wszystko jest super po krwiaku ani śladu !!! Do tego maleństwo z pięknie bijącym serduszkiem
Według usg jest to 5t5dkarta założona badania na przyszłą wizytę za miesiąc !
Wiec idę się cieszyć z rocznicyw weekend roczek synka a 14 Karpacz i Praga
Buziaki :*Anastazjaaa, ilonia1984, Rotenkopf, AnnaKliwijska, jamniczakuchnia, Larisa, Malinkowe oczekiwanie, monia_em, madziutek 23, dziewussia, Funky09, Olina, Heathera, ewcia21k lubią tę wiadomość
-
Wiolcia1405 wrote:Hej Kochane ja juz po wizycie ...
wszystko jest super po krwiaku ani śladu !!! Do tego maleństwo z pięknie bijącym serduszkiem
Buziaki :*cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
Wiolcia1405 wrote:Hej Kochane ja juz po wizycie ...
Buziaki :*. Oby takich wiadomości więcej
Ja mam ciążę 2 dni starsza wg usg
-
Dobry wieczór dziewczyny
no ja na swojego męża tez nie moge narzekać. Sprząta, Bo każdy ma u nas swoje pomieszczenia do sprzątania, gotuje, nie marudzi także luzik;) a wracając do wizyty to u mnie był widoczny zarodek 7,58 mm i w sumie byłam tak zestresowana ze nie zapytałam lekarki czy serduszko biło czy nie ale migała taka kropeczka czy to moglibyc serduszko? Bede wdzięczna za odp. Wg usg jestem w 6 tyg i 4 d i termin sie zmienił na 21.04. Lekarka mówi ze wszystko bardzo prawidłowo.
Anastazjaaa, Malinkowe oczekiwanie, Rotenkopf lubią tę wiadomość
-
Mj1991 wrote:Dobry wieczór dziewczyny
no ja na swojego męża tez nie moge narzekać. Sprząta, Bo każdy ma u nas swoje pomieszczenia do sprzątania, gotuje, nie marudzi także luzik;) a wracając do wizyty to u mnie był widoczny zarodek 7,58 mm i w sumie byłam tak zestresowana ze nie zapytałam lekarki czy serduszko biło czy nie ale migała taka kropeczka czy to moglibyc serduszko? Bede wdzięczna za odp. Wg usg jestem w 6 tyg i 4 d i termin sie zmienił na 21.04. Lekarka mówi ze wszystko bardzo prawidłowo.
-
Mój przyszły mąż na szczęście też sam garnie się do sprzątania a gotować uwielbia
tylko krzyczy na mnie, że to ja nic nie robię hehe ale jak się ma takiego faceta to nie zostaje nic do roboty
Dziewczyny gratuluje udanych wizytmam nadzieje, że moja też taka będzie tylko mam ją dopiero za 10 dni i już odliczam z niecierpliwością.. szczególnie, że jak doktorka nie będzie miała nic przeciwko to zabiorę przyszłego tatusia ze sobą
madziutek 23 lubi tę wiadomość
-
Dzieki za odp dziewczyny. Ja dzisiaj byłam na bezpłatnej wizycie zeby tylko potwierdzić ze jest zarodek, odebrać l4 i dostałam skierowanie na badania do laboratorium.
zdjęcie mam, pózniej zobaczę co tam dokładnie jest ale wykresu jeszcze nie miałam może dopiero za 2 tyg mi da, bo ta wizyta była taka dodatkowa bo ostatnio nie było jeszcze widać zarodka a tylko pęcherzyk 10,5 mm a dzisiaj był zarodek i tak migała kropeczka.
o wszystko zapytam 16 na wizycie. Oby maluszek sie ładnie rozwijał.
-
nick nieaktualnyWiolcia1405 wrote:Hej Kochane ja juz po wizycie ...
Buziaki :*
Super super! :)A plany wakacyjne mamy takie same i w tym samym terminie -
Witajcie, widzę że moje żale podniosły wrzawę na temat mężów. Mój jest pracowity, bo jak się mieszka w domu jednorodzinnym to jest co robić. Jeszcze jeździ do swojej babki by koło niej zrobić i w domu (demencja starcza). No ale zawsze tak jest, że znajdzie się powód do sporu jak się jest "fofiastą" istotą. Ja całą dobę mam co robić, a on to przynajmniej noc ma dla siebie, zrobi swoje i może leżeć.
Marzą mi się przespane noce, ewentualnie z 1 pobudką mogą być, pomyśleć że miałam tak do 6 miesiąca małej - wspaniałe czasy to były.
Dziś lekarz wyznaczyła mi datę usg na 10.09, nie mogę się doczekać. Zaznaczył jednocześnie, że mogę jutro prywatnie w innej przychodni. Tak fajnie ale jeszcze rok temu to ja pamiętam że w tej przychodni to sprzęt był dość stary, no chyba że się coś zmieniło, więc podziękowałam. Wolę poczekać bo tam gdzie chodzę to sprzęt ma bardzo dobry. To lekarz z dość ciętym językiem ale jak dotąd mi nic w nim nie przeszkadzało, dogadywaliśmy się, nawet go parę razy porządnie rozśmieszyłam na wizycie i przez to mnie lepiej zapamiętał. Nie narzekam.
magdalenka_ka lubi tę wiadomość