Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Udało mi się umówić do różnych ginekologów w nowym mieście!
W ten piątek na 11:30 i 15.09
Z tych dwóch wybiorę mojego prowadzącego, zobaczę w piątek mojego Groszka!ilonia1984, Heathera, Rotenkopf, jamniczakuchnia lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Lanusia93 wrote:Udało mi się umówić do różnych ginekologów w nowym mieście!
W ten piątek na 11:30 i 15.09
Z tych dwóch wybiorę mojego prowadzącego, zobaczę w piątek mojego Groszka!
Super !!3 mam kciuki za dobry wybór ! :
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
Hej witam się między jedna praca a druga, musze przyznać że coraz ciezej mi się pracuje przez senność i mdłości, tempo życia jakie miałam przed ciąża pomalu mnie przerasta...
Och co ja tu czytam, niech wasze kropeczki trzymają się dzielnie,
Co do uplawow to ja mam dużo, kolor białe ale to resztki luteiny -
Anastazjaaa wrote:Hej witam się między jedna praca a druga, musze przyznać że coraz ciezej mi się pracuje przez senność i mdłości, tempo życia jakie miałam przed ciąża pomalu mnie przerasta...
Och co ja tu czytam, niech wasze kropeczki trzymają się dzielnie,
Co do uplawow to ja mam dużo, kolor białe ale to resztki luteiny
Ja tak samo coraz gorzej znoszę w dzień łapie mnie taka senność że nie daję rady jak wracam do domu to nie mam na nic siły padam i do tego dochodzi rozdrażnienie -
hej, z okazji tego,że mam straszny tradzik, umyłam dziś twarz peelingiem z kwasem salicylowym i ekstraktem z wierzby a pozniej w internecie przeczytałam to: kwas salicylowy i jego pochodne zawarte w peelingach, kosmetykach na trądzik, wyciągu z wierzby i olejku wintergreen – powodują wady wrodzone płodu, powikłania ciąży i zaburzenia krzepliwości krwi u noworodka.
Przeraziłam się, czy od jednego użycia może się coś stać mojemu maluszkowi? -
nick nieaktualnyilonia1984 wrote:Dzieki...powiem wam,ze coraz bardzie zaczynam panikowac,cos zlego sie ze mna dzieje...chyba dlatego,ze zbliza sie tydzien w ktorym ostatnio poronilam i zaczynam schizowac
chciala bym juz przez to przebrnac i byc juz po tym 1 trymestrze
ja mam tak samo..;( wczoraj na prawdę już nie wytrzymałam i się rozpłakałam bo bałam się iść spać, ok kilku nocy męczą mnie sny gdzie zawsze jest krew.
poważnie z tymi peelingami?!
cholera, 10 minut temu brałam prysznic i peelingowałam twarz bo już patrzeć nie mogłam na te wypryski i jak mi się skóra świeci... -
Zaraz mnie cos rozniesie! Nienawidzę NFZ-tu!! Tsh skoczylo mi z 1 do prawie 5 w czasie ciąży. Od tego czasu próbuje dostać się do endokrynologa do którego chodzę i co? Pani z przychodni do mnie dzwoni i mówi że mam ciągle brac ta sama dawkę! Zero badań! Zero kontroli! Nic! Jak tak można? Pytam się jej czy mam czekać az mi dalej będzie rosło i cos złego się stanie i wtedy co? A ta mi dalej ta sama śpiewkę zaczyna. Poryczalam się po tym wszystkim z bezsilności
-
Aleksandra19 wrote:hej, z okazji tego,że mam straszny tradzik, umyłam dziś twarz peelingiem z kwasem salicylowym i ekstraktem z wierzby a pozniej w internecie przeczytałam to: kwas salicylowy i jego pochodne zawarte w peelingach, kosmetykach na trądzik, wyciągu z wierzby i olejku wintergreen – powodują wady wrodzone płodu, powikłania ciąży i zaburzenia krzepliwości krwi u noworodka.
Przeraziłam się, czy od jednego użycia może się coś stać mojemu maluszkowi?
Dzięki, że podzieliłaś się informacjami. Ja pare razy użyłam żelu punktowego z kwasem salicylowymmam nadzieję, że wszystko jest ok.