Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
monia_em wrote:Niekoniecznie :] w pierwszej ciąży miałam cukrzycę i robie teraz i w 20 tyg.
Jaskra dzięki za infoto sie łapie, ale jako nieciezarna mialabym juz problem. I w tej i w poprzedniej ciąży wywala mnie po 2h
Jak juz wcześniej napisała koleżanka jeśli jest ryzyko robi się inaczej te badania. Ja pisze jeśli chodzi o osoby zdrowe:]
-
Aleksandra19 wrote:no to pocieszyłyście mnie z tymi peelingami
Spróbuje z tym kolagenem w żelu, gdzie go mogę dostać?
Niestety nie powiem ci gdzie go dostaniesz bo ja kupuję u konsultantki od kolagenu (coś jak avon). Mogę ci jedynie podać dokładnie jakiego ja używam i może znajdziesz na allegro...https://www.maluchy.pl/li-72361.png -
Dzis bylismy na wizycie, malenstwo ma 19,2 mm- wychodzi nam 8w3d i serduszko pika w rytmie cza cza cza
niestety fotki mam strasznie slabej jakosci. Zapislaam sie od razu na usg genetyczne. Juz sie nie moge doczekac
nie zagladalam tu dzis caly dzien, zaraz zerkne co u was slychac, mam nadzieje ze same dobre nowiny dzis tu znajde
monia_em, Wiolcia1405, Rotenkopf, Endzis, Lanusia93, dziewussia, dichlieb, wiecznie, ewcia21k, jamniczakuchnia lubią tę wiadomość
-
Wiolcia1405 wrote:Jak juz wcześniej napisała koleżanka jeśli jest ryzyko robi się inaczej te badania. Ja pisze jeśli chodzi o osoby zdrowe
:]
serio? ;P
To może zamiast następnym razem krzyczeć, że jest za wcześnie, warto się dowiedzieć dlaczego ktoś robi
-
Ameiva wrote:Dzis bylismy na wizycie, malenstwo ma 19,2 mm- wychodzi nam 8w3d i serduszko pika w rytmie cza cza cza
niestety fotki mam strasznie slabej jakosci. Zapislaam sie od razu na usg genetyczne. Juz sie nie moge doczekac
nie zagladalam tu dzis caly dzien, zaraz zerkne co u was slychac, mam nadzieje ze same dobre nowiny dzis tu znajde
gratulacje -
monia_em wrote:serio? ;P
To może zamiast następnym razem krzyczeć, że jest za wcześnie, warto się dowiedzieć dlaczego ktoś robi
Padło pytanie czy robimy nie było wzmianki żadnej poza tym . :p
Krzyczeć ? ... jak czujesz ze na ciebie nakrzyczalam to sorry . Hahaha:*
-
Ameiva wrote:Dzis bylismy na wizycie, malenstwo ma 19,2 mm- wychodzi nam 8w3d i serduszko pika w rytmie cza cza cza
Super wieści ! Gratulacje !:*
-
Wiolcia1405 wrote:Padło pytanie czy robimy nie było wzmianki żadnej poza tym . :p
Krzyczeć ? ... jak czujesz ze na ciebie nakrzyczalam to sorry . Hahaha:*
Pytanie było inne, ale to taki drobny fakt
sporo ludzi ma problem z czytaniem ze zrozumieniem
pozdrawiam
P.S i na pewno ten stos wykrzykników na końcu Twojej wypowiedzi to taki nowy rodzaj kropki -
monia_em wrote:Pytanie było inne, ale to taki drobny fakt
sporo ludzi ma problem z czytaniem ze zrozumieniem
pozdrawiam
P.S i na pewno ten stos wykrzykników na końcu Twojej wypowiedzi to taki nowy rodzaj kropki
Jednak strasznie przykre jest to , że nie masz poczucia humoru albo jest on dość specyficzny? Chciałam wszystko obrócić w żart aby było tu miło no ale istnieją osoby tak bardzo upierdliwe ze jak przyczepia się do jednej rzeczy to nie odpuszcza choćby zęby wypadały.
Pozdrawiam również xD
-
Bulimulia wrote:Niestety nie powiem ci gdzie go dostaniesz bo ja kupuję u konsultantki od kolagenu (coś jak avon). Mogę ci jedynie podać dokładnie jakiego ja używam i może znajdziesz na allegro...
Będę wdzięczna jak napiszesz mi jaki to dokładnie, poszukam sobie na różnych stronach -
Wiolcia1405 wrote:Ciesze się ze ty takiego problemu nie masz
Jednak strasznie przykre jest to , że nie masz poczucia humoru albo jest on dość specyficzny? Chciałam wszystko obrócić w żart aby było tu miło no ale istnieją osoby tak bardzo upierdliwe ze jak przyczepia się do jednej rzeczy to nie odpuszcza choćby zęby wypadały.
Pozdrawiam również xD
dawno się tak nie ubawiłam (ostatnio przy żmijkachczy to nie była przypadkiem awantura z Twojego powodu?
)
ustąpię Ci, bo jestem starsza, ale osobiście uważam, że powinnaś zrobić porządek z hormonami. Chyba za bardzo szaleją -
Ja się nie kloce
teraz po tym jednym zdaniu żałuję że klawiaturę męczyłam dla tak toksycznej osoby
( bo kto normalny brudy wykopuje? ) no ale postanowiłam ja ignorować i tyle w temacie koniec kropka!.
Aleksandra ja teraz patrze na peeling i mój też ma kwas salicylowy. . Słuchaj czy to lekarz Ci powiedział ze szkodzi ? Bo mój nic nie mówił a pierwsze słyszę ... Dodam że peeling ten stosuję dość często
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 21:47
-
fabiola wrote:Kochane wyjaśnijcie to sobie na priv, nie ma sensu psuć tu atmosfery.
Cały dzień do Was nie zaglądałam bo pojechałam dzisiaj do rodziców do Krakowajuż zapomnialam jak to fajnie tu jest
a bardzo bym chciała ! MEGA zazdroszczę, wszyscy mówią jak tam pięknie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 21:50
-
Wiolcia1405 wrote:Aleksandra ja teraz patrze na peeling i mój też ma kwas salicylowy. . Słuchaj czy to lekarz Ci powiedział ze szkodzi ? Bo mój nic nie mówił a pierwsze słyszę ... Dodam że peeling ten stosuję dość często
Nie lekarz mi nic nie mówił na ten temat, ale z ciekawości wpisałam w internecie czy można w ogóle używać peelingów w ciąży i było napisane tak
"Kobiety ciężarne bezwzględnie nie mogą stosować takich substancji kosmetycznych, jak:kwas salicylowy i jego pochodne zawarte w peelingach, kosmetykach na trądzik, wyciągu z wierzby i olejku wintergreen – powodują wady wrodzone płodu, powikłania ciąży i zaburzenia krzepliwości krwi u noworodka.
Tak jak wcześniej już przytaczałam -
Cześć dziewczyny! Nie pisałam trochę, ale jestem z Wami na bieżąco. Ja odpoczywam, czuje się dobrze- jutro jedziemy na baseny termalne do Cieplic.
Jak uważacie mogę wejść do jacuzzi??
Saunę będę musiała odpuścić sobie prawda??
pozdrawiam
spokojnej nocy -
dziewussia wrote:Cześć dziewczyny! Nie pisałam trochę, ale jestem z Wami na bieżąco. Ja odpoczywam, czuje się dobrze- jutro jedziemy na baseny termalne do Cieplic.
Jak uważacie mogę wejść do jacuzzi??
Saunę będę musiała odpuścić sobie prawda??
pozdrawiam
spokojnej nocy
Unikalabym cieplej wody, kapiel w wannie powinna byc bardzo krotka a co dopiero przebywanie w wodach termalnych i jacuzzi. Jedynie chlodna