Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Uff dziewczyny jestem po badaniu, wszystko dobrze, powiedział, że ciąża jak najbardziej prawidłowo przebiega,
Zbadal tetno maluszka biło ładnie serduszko, nie ma juz grzybicy, mog€ iść do domu, super
jamniczakuchnia, Endzis, Rotenkopf, Aleksandrakili, wiecznie, Funky09, dichlieb, dziewussia, Kawuszka, Lanusia93, Olina lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Aleksandra19 super wieści! Uciekaj do domciu dobrze, że z maluchem wszystko ok.
Rotenkopf kciuki
Ja mam połówkowe w środę aaaaa jesie dziś i jutro i zobaczę moje dziecko
A w przyszłym tyg szpital i tą glukozę też mi może zrobią jak będę w szpitalu mam tka nadzieję.
Miłego dnia życzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 09:22
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitamy się z rana
Wieczorem Wiktoria zmasakrowała mój brzuch ale przez to że się pewnie wystraszyła moim kichaniem i kaszlem.
W nocy miałam głupie sny! ciągle te zamachy mi się sniły, że uciekała przed terrorystami i miałam duży brzucho już i nikt mnie do mieszkania nie chciał wpuścić...
A teraz czekam aż łaskawie po 1.5 miesiaca przyjedzie serwis do naprawy mojej zmywarki!zamorduje ich jak nie przyjadą. Mam dość mycia garów w rękach, nie po to zmywarke kupiłam, żeby stos garów dziennie w rękach myć... ehhhh
-
Dzień dobry;)
Rotenkopf, trzymam kciuki za Ciebie i Hanie!
Aleksandra19, super, że już wracacie i że wszystko jest okej;)
Ja coraz bardziej dycham, no ale dziś mogę sobie polezec w końcu bezkarnie
W planach mam też rozpoczęcie prac nad karuzelka i drobne porządki;)
My polowkowe mamy w przyszły poniedziałek i usg chyba też w czwartek, bo z moją gin umówiłam się w innym gabinecie:) po szpitalu na pewno będzie chciała podejrzeć i pomierzyc Polcie -
Aleksandrakili wrote:Witamy się z rana
Wieczorem Wiktoria zmasakrowała mój brzuch ale przez to że się pewnie wystraszyła moim kichaniem i kaszlem.
W nocy miałam głupie sny! ciągle te zamachy mi się sniły, że uciekała przed terrorystami i miałam duży brzucho już i nikt mnie do mieszkania nie chciał wpuścić...
A teraz czekam aż łaskawie po 1.5 miesiaca przyjedzie serwis do naprawy mojej zmywarki!zamorduje ich jak nie przyjadą. Mam dość mycia garów w rękach, nie po to zmywarke kupiłam, żeby stos garów dziennie w rękach myć... ehhhh
Także rozumiem Twój ból całkowicie. Ale już niedługo może będzie znów działała i przyjdą łaskawe czasy
Aleksandrakili lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywiecznie wrote:Padnięta zmywarka to samo złoooo!
Także rozumiem Twój ból całkowicie. Ale już niedługo może będzie znów działała i przyjdą łaskawe czasy
dichlieb, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Aleksandrakili wrote:hehe a ostatnio dzwoniłam do tego serwisu co tak długo a facet glupio sie tlumaczyl i zaczął krzyczec na mnie. To sie wkurzylam i tez zaczelam krzyczec ze jwstem w ciazy i mam juz dosc stania przy garach i ze jak nie ptzyjada to rozwiaze to w inny sposob. Facet sie wystraszyl i powiedzial milym spokojnym glosem ze zaznaczyl sobie ze do mnie maja szybko przyjechac haha ;p zobaczymy dzis
Rotenkopf wrote:Hm, szczaw i szpinak - dobre połączenie
Dziewczyny, te które będą mogły i chciały to proszę o kciuki jutroo 12 mam badanie prenatalne i trochę biorą mnie już nerwy ;(
-
Ja mam połówkowe jutro i zobaczymy jak tam synek rośnie
Czuję, że jest w porząsiu. Ale te sny to macie czasem straszne dziewczyny... Mnie się pół nocy śniło, że jestem najlepszą zawodniczką MMA i wygrałam 25 walk z rzędu XDDD To był miły sen...
Miłego dnia!fabdorota, Straciatellaa, dichlieb, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBłagam trzymajcie mnie bo kogoś zabije!!!!!!!!!!!!
Jaka jestem wściekła... Przyjechał gościu do zmywarki i ku**a hu**..... nie naprawil bo złą część zamówili!!!!!!
Japierdo*****
Mam ochotę kogoś walnąć. Dobrze, że mąż na siłowni jest bo by go zabił chyba na miejscu!!! Zaś będę czekać miesiąc aż ta gówniana część im przyjdzie... Jebie mnie to napisze skargę!!!
Przepraszam ze takie zlosci wam tu wyrzucam ale nie mam sie do kogo teraz odezwac bo sama w domu siedze( Płakać mi się chcę
-
Aleksandrakili wrote:Błagam trzymajcie mnie bo kogoś zabije!!!!!!!!!!!!
Jaka jestem wściekła... Przyjechał gościu do zmywarki i ku**a hu**..... nie naprawil bo złą część zamówili!!!!!!
Japierdo*****
Mam ochotę kogoś walnąć. Dobrze, że mąż na siłowni jest bo by go zabił chyba na miejscu!!! Zaś będę czekać miesiąc aż ta gówniana część im przyjdzie... Jebie mnie to napisze skargę!!!
Przepraszam ze takie zlosci wam tu wyrzucam ale nie mam sie do kogo teraz odezwac bo sama w domu siedze( Płakać mi się chcę
-
nick nieaktualnyAleksandrakili pisz skargę, niech Ci to zrekompensują!
Ja ostatnio zrobiłam aferę w sklepie budowlanym o bramę garażową, która miała być we wtorek a przyjechała w sobotę. Gdybym tam nie pojechała i nie wkurwiła wszystkich pracowników to pewnie by jej do dzisiaj nie przywieźliMąż zawsze mnie wysyła na takie akcje, bo on za bardzo ugodowy jest haha
Tak samo było kiedyś z oknami... Remont w trakcie, a tu obsuwa okien o dwa tygodnie. Mąż wkurzony, to ja zadzwoniłam i okna były po dwóch dniach ;p
Także nie daj się i walcz o swoje! -
Straciatellaa wrote:Ojacie tez na to musze niedługo iść. Grrrrr
Bije rekord- juz leci trzeci tydzień jak jestem chora. Dziś czuje się grypowo. Planuje spędzić dzień w łóżku. Dobrze ze w środę gin, może zapisze mi jakiś złoty środek.
Wiem, ze pewnie próbowałaś juz wszystkiego, ale czosnek jesz czesto ? Ja byłam mocno zapchana zatoki i wgl kaszel jak gruźlica i robilam sobie kanapki z almette i w nim rozgnieciony czosnek. Mi po 3 dniach kuracji czosnkiem wszystko przeczyscilo. Tylko za dużo dziennie nie można czosnku w ciąży ale tak do 3 ząbków.
Aleksandrakili wiem co czujesz zamawialismy meble grubo ponad miesiąc temu i mówili ze będą od 2 tygodni do max 4 tygodni. Mija juz 6 tydzień ja codziennie do 15 jestem sama w domu więc czuwam czy przyjadą bo dzwonek mi nie działa, niedosc ze wszystkie rzeczy mam na wierzchu bo stare meble juz wynieslismy to ja nie mogę rano ani wykąpać ani poodkurzac ani pospać czasem dłużej wrrr, mój k tam był u nich i powiedzieli ze dziś albo jutro będą, ciekawe ostatnio mówili tak tydzień temu wrrrrr jak mi nie wniosa tych mebli do środka to ich pozabijam juz wgl :DD
Rotenkopf trzymamy kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 11:23
-
współczuję wam współpracować z takimi ludźmi. ja odkąd jestem w ciąży też jestem jak wściekła wiedźma;) jak ktoś mnie wkurzy to nie umiem się powstrzymać,hehe
wiem, że to pytanie pojawiało się kilkakrotnie ale jak możecie to napiszcie do jakich serwisów warto się zalogować. Siedzę w domu i mogłabym to zrobić. Szukałam we wcześniejszych postach ale bezskutecznie. Będę wdzięczna -
Aleksandrakili rozumiem Twoją frustrację bo też nie wyobrażam sobie życia bez zmywarki
zmywanie i prasowanie to są czynności domowe, których unikam jak mogę
niekompetencja serwisu to juz swoja drogą zjeb....bym kolesia
Ja się czuję dziś jakbym dopiero co zaszła w ciążę mdłości, zawroty głowy i senność okropna z tą różnicą, że maluch daje o sobie znać
Niby chce mi się kawy napić chociaż cappuccino ale na samą myśl mi niedobrze...sama nie wiem co chcę... -
nick nieaktualnyDziękuję dziewczyny za wsparcie:) nerwy mo troszkę mineły ale potem zadzwonię do siostry i pomoże mi pismo sklecić jakieś na skargę bo już za długo czekamy...
dichlieb ja w google wchodzilam i pisalam poerwsze litery nazw mleka np beb i wyskakiwaly mi rozne inne tez nestle bebiko bebilon i inne
hmm co jeszcze jest chyba lovi, avent, boziu mam pustke w glowie hehe ;pdichlieb lubi tę wiadomość
-
A ja miałam wczoraj na wieczór pokaz umiejętności synalka
położyłam się na plecach i patrzę, że jedną stronę brzucha mam bardziej wystającą niż drugą, a na dodatek czuć ręką, że ktoś tam jest pod spodem
no i jak położyłam rękę to się zaczęło: kopniaki, rozciąganie, a na koniec zmiana pozycji. Chyba za każdym razem będę zdziwiona, że dziecko jest co raz większe i zapewnia co raz to nowe doznania
No i oczywiście mój mężu tak "często" kładzie mi rękę na brzuchu, że jak ją wczoraj położył to Młody od razu ucichł, a jak rękę zabrał to po chwili znowu były kopniaki.
Moje USG prenatalne jest za tydzień. Trochę się stresuję, ale nie aż tak jak przed pierwszym. No i muszę zadzwonić do przychodni czy jest możliwość nagrania całego badania na płytę DVD. Fajna pamiątka dla dziecka by byłano i można pokazać Malucha pozostałej części rodziny.
dichlieb, Lanusia93 lubią tę wiadomość