Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
My też w grudniu się wprowadzamy do nowego domu i cóż...moja wspaniała teściowa też planowała się u nas gościć i w dodatku zaprosiła (do nas...) trójkę rodzeństwa mojego męża z rodzinami czyli w sumie jakieś 15 osób... Wyobraźcie sobie moją reakcję. Nas na razie nie stać nawet na 2 krzesła a tu coś takiego... Nie wytrzymałam i powiedziałam co o tym myślę, odmówiłam nie swoim gościom i przyjęłam zaproszenie mojej mamy na Wigilię
Nie ma takiego sobie o! decydowania w moim imieniu i zarządzania moimi zasobami
-
Dobson wrote:My też w grudniu się wprowadzamy do nowego domu i cóż...moja wspaniała teściowa też planowała się u nas gościć i w dodatku zaprosiła (do nas...) trójkę rodzeństwa mojego męża z rodzinami czyli w sumie jakieś 15 osób... Wyobraźcie sobie moją reakcję. Nas na razie nie stać nawet na 2 krzesła a tu coś takiego... Nie wytrzymałam i powiedziałam co o tym myślę, odmówiłam nie swoim gościom i przyjęłam zaproszenie mojej mamy na Wigilię
Nie ma takiego sobie o! decydowania w moim imieniu i zarządzania moimi zasobami
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiolcia1405 wrote:Te teściowe.. szkoda słów , a nawet myśli mi na moja
Zaczynam się totalnie martwić dalej od męża zero wieści, telefon poza siecią..kur.. co robić ?
A pojechał tam sam? Jeśli nie to dzwoń do osoby która jest z nim. Pewnie nic mu nie jest, tylko padła bateria albo jest gdzieś poza zasięgiem. Nie stresuj się, zaraz wszystko się wyjaśni. -
Ewentualnie możesz podjechać tam gdzie mieli zbiórkę jeśli nie jest to jakoś daleko... Ci ludzie lasu wszyscy tacy są, brat męża też jest leśniczym/myśliwym i serio tego człowieka nie ogarniesz, jego żona co polowanie ma to samo zmartwienie co ty...
-
Dziewczyny jadacie jarmuż? To podobno bomba witaminowa. Kupiłam ostatnio bo byłam ciekawa co to takiego ale nie za bardzo wiem jak sie do tego zabrac, macie jakies sprawdzone przepisy? tylko zeby skladniki nie byly za bardzo wyszukane. Jamniczakuchnia ty jestes chyba fanka gotowania moze cos podpowiesz?
-
Ameiva wrote:Dziewczyny jadacie jarmuż? To podobno bomba witaminowa. Kupiłam ostatnio bo byłam ciekawa co to takiego ale nie za bardzo wiem jak sie do tego zabrac, macie jakies sprawdzone przepisy? tylko zeby skladniki nie byly za bardzo wyszukane. Jamniczakuchnia ty jestes chyba fanka gotowania moze cos podpowiesz?
Ameiva lubi tę wiadomość
-
Ja nigdy nie jadłam jarmużu i jeśli chodzi o gotowanie to potrafie raczej klasyczne dania a mój lubi eksperymenty:P
Przy okazji przeprowadzki przejrzam ciuchy dla malego i mamy ok 20 bodow najmniejszych 0-3mies! A spodenek tylko 3 pary i jedynie 2 pajace. Tak wiec dokupilam wczoraj Oliwierkowi takie rzeczy. W reserved jest -30%na wszystko i w tesco tez troche przecen;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 15:11
Olina, mania, triste, ilonia1984, agulas, wiecznie, jamniczakuchnia, Ameiva, dziewussia, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Endzis wrote:Ja nigdy nie jadłam jarmużu i jeśli chodzi o gotowanie to potrafie raczej klasyczne dania a mój lubi eksperymenty:P
Przy okazji przeprowadzki przejrzam ciuchy dla malego i mamy ok 20 bodow najmniejszych 0-3mies! A spodenek tylko 3 pary i jedynie 2 pajace. Tak wiec dokupilam wczoraj Oliwierkowi takie rzeczy. W reserved jest -30%na wszystko i w tesco tez troche przecen;)
przesłodkie ciuszki
będzie mały przystojniacha
Endzis lubi tę wiadomość
-
Endzis super ciuszki!
Byłam w smyku w jankach co prawda szału z wózkami tam nie ma ale mam nowy typ, zakochałam się w nim bo jest mega zgrabny zarówno gondolka jak i spacerówka...tylko jest jedno ale-jest tylko w kolorze czarnym z małą wstawką pomarańczowąchciałam jasny wózek...chodzi mi o Graco EVO XT
Endzis lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa nadal nie wiem jaki wózek wybrać, ale jak patrzę czasem na te ceny wózków to ręce mi opadają. Niektóre kosztują tyle co samochód. I skąd ta cena się bierze? Przecież nie robią ich ze złota.. Ja wiem, że producenci mają świadomość, że wózek kupuje się raczej raz w życiu i muszą sobie to jakoś zrekompensować, ale chyba nie aż tak.
Czy tylko ja mam takie wrażenie? -
Znalazła się przybleda
poszedł pod prysznic jak potulny zwierz.. nigdy takiej zjebki nie dostał wiec co się dziwić
padł mu telefon był u kolegi,ale oczywiście od kolegi zadzwonić nie można ale mniejsza o to
tyle co się stresu najadlam przez niego i nawkurzalam to foch tygodniowy minimum murowany
Na kaca najlepsza opieka nad marudzacym synkiemw końcu trochę odpoczynku!!
Endzis super ubrankaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 16:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmeiva wrote:Dziewczyny jadacie jarmuż? To podobno bomba witaminowa. Kupiłam ostatnio bo byłam ciekawa co to takiego ale nie za bardzo wiem jak sie do tego zabrac, macie jakies sprawdzone przepisy? tylko zeby skladniki nie byly za bardzo wyszukane. Jamniczakuchnia ty jestes chyba fanka gotowania moze cos podpowiesz?
Koktajle owocowejabłko plus woda plus jarmuż lub podobny z bananem.
Ameiva lubi tę wiadomość