Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rotenkopf wrote:O rozejściu się to nie,ale wiem, że często zdarzają się bóle tam. Boli Cie?
Wczoraj mi tam strzykało jak chodziłam i bolało dziś już nie strzyka i boli tylko czasem, moja mama mowi ze pewnie dlatego, że taki ze mnie chudzielec a teraz mi się tam wszystko rozszerza i boli;D -
Wiolcia1405 wrote:Znalazła się przybleda
poszedł pod prysznic jak potulny zwierz.. nigdy takiej zjebki nie dostał wiec co się dziwić
padł mu telefon był u kolegi,ale oczywiście od kolegi zadzwonić nie można ale mniejsza o to
tyle co się stresu najadlam przez niego i nawkurzalam to foch tygodniowy minimum murowany
Na kaca najlepsza opieka nad marudzacym synkiemw końcu trochę odpoczynku!!
Endzis super ubranka. Ah ci faceci, nie wiedzą ile stresu kosztuje nas takie nieodzywanie.
Ja od godz 16 gnije na IP. Pojechaliśmy z tymi moimi twardnieniami macicy. Na szczescie nic złego nie widac. Szyjka trzyma; ma 3 cm. Wody nie odchodzą. Serduszko bije. Córeczka zostaje nadal córeczka i waży 300 g. Mamy nakaz mocnego oszczędzania się. No-spa 3x1 i magnez 2x1. Gin nawet zakupy kazal mi robic przez internet. Krew i mocz poszly na badania i mamy czekać i jak beda to znow na konsultację. Mam wrażenie ze wiecznosc tu siedzimy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHm, szczaw i szpinak - dobre połączenie
Dziewczyny, te które będą mogły i chciały to proszę o kciuki jutroo 12 mam badanie prenatalne i trochę biorą mnie już nerwy ;(
28latkaa, jamniczakuchnia, Endzis, Anastazjaaa, Wilka, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Rotenkopf wrote:Hm, szczaw i szpinak - dobre połączenie
Dziewczyny, te które będą mogły i chciały to proszę o kciuki jutroo 12 mam badanie prenatalne i trochę biorą mnie już nerwy ;(
jak ja chciałam być po tych badaniach !
Rotenkopf lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jamniczakuchnia wrote:Przyszła mi ochota na śledzie
W śmietanie i na ostro śledziki "na raz" pochłonęłam. A jutro będę robić domowe w śmietanie
U moich rodziców w domu na szczęście jest teraz faza na śledzie i co chwilę pojawiają się jakieś domowe wyroby ze śledziamikorzystam z tego ile się da
-
nick nieaktualny
-
jamniczakuchnia wrote:Ja mam połówkowe 23
d a teraz w czwartek idę na ten test z glukozy.
Bije rekord- juz leci trzeci tydzień jak jestem chora. Dziś czuje się grypowo. Planuje spędzić dzień w łóżku. Dobrze ze w środę gin, może zapisze mi jakiś złoty środek. -
nick nieaktualny