Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rotenkopf wrote:O rozejściu się to nie,ale wiem, że często zdarzają się bóle tam. Boli Cie?
Wczoraj mi tam strzykało jak chodziłam i bolało dziś już nie strzyka i boli tylko czasem, moja mama mowi ze pewnie dlatego, że taki ze mnie chudzielec a teraz mi się tam wszystko rozszerza i boli;D -
pewnie, kara musi byćWiolcia1405 wrote:Znalazła się przybleda
poszedł pod prysznic jak potulny zwierz.. nigdy takiej zjebki nie dostał wiec co się dziwić
padł mu telefon był u kolegi,ale oczywiście od kolegi zadzwonić nie można ale mniejsza o to
tyle co się stresu najadlam przez niego i nawkurzalam to foch tygodniowy minimum murowany 
Na kaca najlepsza opieka nad marudzacym synkiem
w końcu trochę odpoczynku!! 
Endzis super ubranka

. Ah ci faceci, nie wiedzą ile stresu kosztuje nas takie nieodzywanie.
Ja od godz 16 gnije na IP. Pojechaliśmy z tymi moimi twardnieniami macicy. Na szczescie nic złego nie widac. Szyjka trzyma; ma 3 cm. Wody nie odchodzą. Serduszko bije. Córeczka zostaje nadal córeczka i waży 300 g. Mamy nakaz mocnego oszczędzania się. No-spa 3x1 i magnez 2x1. Gin nawet zakupy kazal mi robic przez internet. Krew i mocz poszly na badania i mamy czekać i jak beda to znow na konsultację. Mam wrażenie ze wiecznosc tu siedzimy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHm, szczaw i szpinak - dobre połączenie

Dziewczyny, te które będą mogły i chciały to proszę o kciuki jutro
o 12 mam badanie prenatalne i trochę biorą mnie już nerwy ;(
28latkaa, jamniczakuchnia, Endzis, Anastazjaaa, Wilka, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Powodzenia będziemy trzymać kciukiRotenkopf wrote:Hm, szczaw i szpinak - dobre połączenie

Dziewczyny, te które będą mogły i chciały to proszę o kciuki jutro
o 12 mam badanie prenatalne i trochę biorą mnie już nerwy ;(
jak ja chciałam być po tych badaniach !
Rotenkopf lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
jamniczakuchnia wrote:Przyszła mi ochota na śledzie
W śmietanie i na ostro śledziki "na raz" pochłonęłam. A jutro będę robić domowe w śmietanie 
U moich rodziców w domu na szczęście jest teraz faza na śledzie i co chwilę pojawiają się jakieś domowe wyroby ze śledziami
korzystam z tego ile się da
-
nick nieaktualny
-
Ojacie tez na to musze niedługo iść. Grrrrrjamniczakuchnia wrote:Ja mam połówkowe 23
d a teraz w czwartek idę na ten test z glukozy.
Bije rekord- juz leci trzeci tydzień jak jestem chora. Dziś czuje się grypowo. Planuje spędzić dzień w łóżku. Dobrze ze w środę gin, może zapisze mi jakiś złoty środek. -
nick nieaktualny