Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kawuszka wrote:Czyli cieszmy się, że nie ma upałów i trzeba żyć bez stresu żeby ciśnienie nie rosło
A jak wysokie masz wartości? Ja biorąc Dopegyt mam ok, ale wcześniej to 140/90, 150/90 a w stresie to nawet 160/100 mi się pojawiło i powiedziałam sobie dosyć, trzeba brać leki.
-
Hej dziewczyny, witam się po dłuższej nieobecności:) Ciężko jest mi być na bieżąco bo ciągle pracuję, jeżdżę w tę i z powrotem między Lublinem a Rzeszowem, co chwila goście i przez to mało mi zostaje czasu. Ale staram się i w zasadzie wiem co u Was tylko mało sama się przez to udzielam
Dziewussia gratuluję i cieszę się bardzo że wyniki amnio są dobre:)
Ja od mniej więcej tygodnia, może troszkę dłużej wyraźnie i codziennie czuję mojego Bąbelka, zwłaszcza wieczorami. Jedynie w czwartek prawie go nie czułam i bardzo mnie to martwiło, więc w piątek poprosiłam szwagierkę o zerknięcie w USG czy wszystko ok (pracuje na radiologii). I okazało się że mój leniuszek znów spał. Za to w piątek i w sobotę już z powrotem fajnie fikał. Mój mąż mówi, że wysypia się na zaś a po porodzie da nam popalić hehe.
Nadal nie mamy imienia dla naszego synusiaMnie najbardziej podoba się Jakub ale od kilku lat to jest najpopularniejsze imię, a nie chcemy żeby nasz synek nazywał się tak jak co drugie dziecko w jego wieku. Myślimy jeszcze nad Grzegorzem, Bartoszem, Michałem, Wojciechem, Wiktorem. Mnie podoba się Dominik i Filip ale mój M. jest na nie. Ehh co za trudna decyzja.
P.S. Chciałam was jeszcze zapytać czy widziałyście wózek Delti Amelis Pro? Przypadkiem zobaczyłam go w sklepie i strasznie nam się spodobał (zwłaszcza w kolorze Mint:P) ale nie wiem czy to dobry wybór. Podobno produkowany jest przez tę samą firmę co x-lander. Drugi nad którym obecnei się zastanawiamy to X-lander X-move. Już sama nie wiem, chciałabym kupić coś co będzie funkcjonalne i trwałe ale nie wydać przy tym fortuny. Jeśli macie jakieś doświadczenia to proszę o pomocWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 09:14
Lanusia93 lubi tę wiadomość
- szczęśliwy
-
dichlieb wrote:Rano poczułam pierwszego kopniaka. Dzidziuś coraz bardziej jest aktywny. Od czwartku czuję poruszanie i pukanie od wewnątrz. Cudowne uczucie:)
to było niesamowite
nie mogę sie doczekać kiedy mój mąż zacznie je czuć
od wczoraj z prawej piersi wycieka bezbarwny płyn to chyba siara
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 10:40
dichlieb, fabdorota, Mynia lubią tę wiadomość
-
Witajcie.Ja wczoraj bardzo źle się poczulam zaczął mnie brzuch bolec i kulo mnie w lewym boku już myslalam wzywać pogotowie,ale położyła się spać i po jakims czasie przeszło.Miałam ogólnie zestresowany dzień.Pozdrawiam.https://www.maluchy.pl/li-69856.png
https://www.maluchy.pl/li-70991.png -
Hej, mnie tez troche brzuch ciągnął wczoraj ale ratowalam sie leżeniem. Dzisiaj taka pogoda ze nie chce sie ruszyć z domu.
Wlasnie ciekawe ze małe zawsze kopie rano albo pod wieczór. Najczęściej po kolacji. Moze to nie jest jeszcze bardzo regularne ale raz czy dwa razy dziennie sa takie momenty ze dostaje pare kopniaków.
Długo czekalam na to uczucieW nagrodę idziemy dzis na wielkie lody!
Za tydzień w poniedzialek połówkowe! W końcu!
-
Mania ja też ostatnio w smyku widziałam ten wózek ibteż nas zaciekawił ale odkąd aię przeprowadziliśmy powstał nowy problem bo mieszkamy na 5 pietrze i mamy nieduze windy w bloku a on jest spory. Ten mietowy wlasnie i mnie zauroczyl i ma fajna duza gondole no ale my musimy jeszcze pomierzyc windy:P