Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lanusia93 wrote:Chusta jest boska, naprawdę śliczna! Jak Ci się chwilowo znudzi po porodzie to oferuję wymianę na moją mięciutką, w idealnym stanie
http://littlefrog.pl/product-pol-3597-Chusta-tkana-Little-Frog-Sloneczny-Labradoryt-L-4-6-m-.html
Łożeczko mam dokładnie to samo, tylko brązowe
Najwyraźniej mamy podobny gust:P -
fabdorota wrote:Ten Labradoryt też mi się bardzo podobał, tylko nie wiem, czy 4,6 nie byłaby za dluga, bo ja kurdupel jestem:D
Najwyraźniej mamy podobny gust:P
Jest za długa na moją córkę, a co dopiero na noworodkaA mam 170 cm wzrostu. To już po porodzie będzie szał na noszenie (oby maluchy polubiły!) i można na kilka tygodni spróbować wymiany
Kilka grup na Facebooku też daje możliwość wymiany, na pewno tez będę zaglądać
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyII badanie prenatalne
Z ważniejszych pomiarów :
HC (obwód główki dziecka) : 167,1 mm
AC (obwód brzuska dziecka) : 154,2 mm
FL (długość kości udowej) : 29,5 mm
HL (długość kości ramiennej) : 30,4mm
Przypuszczalna masa dziecka : 317g
Czynność serca : Uwidoczniono (149 ud/min)
Ruchy : w normie
Płyn owodniowy w normie, pępowina trójnaczyniowa, prawidłowy kształt czaszki, obraz półkul, komór bocznych, śródmózgowia i tylnego dołu czaszki prawidłowy, twarz bez rozszczepu, obraz oczu, nosa i żuchwy prawidłowy, obraz kręgosłupa prawidłowy, klatka piersiowa i płuca prawidłowe, obraz serca prawidłowy, powłoki brzuszne, układ prawidłowy, układ moczowo-płciowy i kończyny : obraz prawidłowy
Wielka stopa!
I dłuuugie nogi - po tatusiu
I najsłodsze zdjęcie:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 19:18
Olina, agulas, mania, kamaaa, fabdorota, MagSz, paprotka30, Mynia, Straciatellaa, jamniczakuchnia, Babu, Endzis, Kawuszka, Sunday, Dobson, Andrea20, ilonia1984, Wiolcia1405, Lanusia93, Wilka, Catelyn, malika89 lubią tę wiadomość
-
Fabdorota piękne to łóżeczko
Wiolcia mam nadzieję, że wszystko dobrze u Was.
Też uważam, że powinnaś iść na l4...
Ja wczoraj też prawie się wyrżnęłam noga spadła mi z krawężnika dobrze, że się męża trzymałam bo też wylądowałabym na ziemi...bardzo trzeba uważać...
Rotenkopf śliczna Hania ❤ super zdjęcia ja tez chcę już!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 19:21
-
nick nieaktualnyagulas wrote:
Dziewczyny polecicie jakieś sprawdzone stronki z darmowymi próbkami?
EDIT : Agulas, a jakie próbki Ci chodzi ?
EDIT2: Musimy uważać na siebie! Zima za chwilę to i o wywrotkę będzie łatwiej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 19:33
-
Dopiero wróciłam do domku. Na początek dostałam niezły opierdziel od lekarza a wcześniej od męża - fakt, należał mi się , pobrali mi krew i mocz.. ale najważniejsze : z córa wszystko okej ! Na szczęście bo bym sobie nigdy nie wybaczyć jakby coś się stało , waży około 200 gramów i pięknie się kręciła na usg.. badanie ręczne tez wporzadku .. tylko krew , niedobór żelaza .. lekki ale jednak .. juz mąż mi wykupił mam łykać. . Zwolnienie do końca tygodnia ..
Mąż tak mi wjechał na ambicje , wiec postanowiłam ze może nie zrezygnuje z pracy a poproszę aby na okres do końca grudnia przenieśli mnie do biura , zobaczymy co nadlesny na to powie , jak będzie burczal to idę na zwolnienie ..
Strasznie boli mam obita kość ogonowa i lewe biodro. .nawet nie sądziłam ze tak mocno upadłam. Ciesze się ze z małą ok, nigdy nie wybaczylabym sobie ze coś się mogło stać przez moją głupotę ..
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
Wiolcia dobrze ze ok i ze nic nie polamalas... też boję się zimy i kulania się po śniegu...
Rotenkopf piękne foty... Haneczka będzie laska... z takimi nogami... tatuś będzie pilnować musiał...
Ja już skończyłam w garach mieszać... zapiekanki robią się w piekarniku...
Jeszcze 9 dni w pracy i ł4:) -
nick nieaktualny
-
Rotenkopf, gratuluję, piękne zdjęcia
Wiolcia, jasne, spróbuj sie przenieść do biura. Moze to jest jakies wyjście jesli nie chcesz rezygnować z pracy.
Ja nie pracuję, jestem na L4 od samego poczatku i nie żałuję, ale tez pracę mialam dosc ciężką. -
Rotenkopf gratulacje, śliczne fotki a ostatnia faktycznie najsłodsza
) ehh, też chcę takie! A muszę jeszcze tydzień poczekać
Wiolcia całe szczęście, że wszystko dobrze, uważaj na siebie.
Ja chcę pracować w połowy marca, bo każdy dzień zwolnienia przedłuża później mój pobyt w Lublinie, z dala od domu i męża. Ale na razie dobrze się czuję i spokojnie daję radę. Tylko trochę smrodków się nawdycham typu akryl, co nie jest za dobre dla dzidzi.
Zaczynam 2 prace dodatkoweBrzmi jak szaleństwo, ale to będzie w malutkim wymiarze godzin więc myślę że uda mi się do końca to godzić, a po porodzie też raz na 2 tygodnie wyrwę się z domu nie robiąc krzywdy dzidziusiowi.
Mój dzidziuś chyba już zostanie jednak Wiktorem. Strasznie intensywnie o tym myślimy, bo tak głupio bezimiennie zwracać się do brzuszka jak wierci się w nim mały syneczek. Mnie się podoba bardzo Jakub, ale mąż nie chce się zgodzić bo to najpopularniejsze imię i faktycznie strasznie dużo tych Jakubów dookoła. A Wiktor ma imieniny m.in. 12 kwietnia, czyli wtedy kiedy ma się urodzić nasz synek
- szczęśliwy
-
Rotenkopf gratuluje sliczna Hania super to zdj 4d. Szkoda że moja ginka nie ma takich bajerów
Wiolcia dobrze ze z dzidzia ok ale moze to byl znak zeby jednak troszke pezystopowac z pracą To biuro to chyba najlepszy pomysł.
Fabdorota łożeczko śliczne:) też chciałam takie ale tak mysle ze chyba kupie jasne drewno bo mamy juz komode w ktorej zbieram ciucszki dla malego i juz mu ja zostawimy;)
kamaaa lubi tę wiadomość
-
Aa dziewczyny robicie same zakupy i dźwigacie je? Ja nie zawsze mam mozliwosc zeby ktos mnie podwiozl i dzis np nioslam troche warzyw ziemniaki jakies puszki i to bylo dosc ciezkie a teraz mnie ciągnie brzuch i boje soę czy od takiego noszenia siat nic sie malemu nie stanie:(?