Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rotenkopf wrote:Moja gin też nie ma bajerów w gabinecie w przychodni (u siebie prywatnie ma), ale i tak te foto są z prenatalnego
Straciatellaa, ach dzieciaczki. Mam nadzieję, że Mała już się uspokoiła? Pewnie strasznie ją bolało... -
Endzis wrote:Aa dziewczyny robicie same zakupy i dźwigacie je? Ja nie zawsze mam mozliwosc zeby ktos mnie podwiozl i dzis np nioslam troche warzyw ziemniaki jakies puszki i to bylo dosc ciezkie a teraz mnie ciągnie brzuch i boje soę czy od takiego noszenia siat nic sie malemu nie stanie:(?
-
Jaki ja mam dzisiaj podły humor ;/ zeżarłam całe opakowanie żelek ale nie pomogło... Przeglądam wózki i ręce opadają tyle modeli że nie wiem czym już się sugerować. Chcieliśmy się zmieścić w 1000zl ale to chyba tylko 2w1 w tej cenie o ile wgl.
Jeśli chodzi o zakupy to przeważnie sama kupuję tylko chleb i ewentualnie inne drobnostki żeby było w miarę lekkie, mieszkamy na 4 piętrze i sama wspinaczka dostarcza mi wrażeń.
-
nick nieaktualnyStraciatellaa, wyobrażam sobie ;P Ja pamiętam jak moja siostrzenica musiała mieć zakropione oczy do okulisty i ile ryku było
miała wtedy 2-3 latka, i to było lato, mam musiała okna pozamykać bo Młoda się darła "ratunku, pomocy, mordują" ;] mama trzymała jej głowę, jednocześnie próbując jej zakroplić te oczy a my z siostrą prawie leżałyśmy na Niej bo skubana się wyrywała ;p było wesoło ;]
Kamaaa, może żelki to nie to? Ja właśnie zamówiłam pizze -
nick nieaktualnyWiolcia dobrze, że wszystko jest okey! Odpoczywaj dużo teraz
Rotenkopf cudna jest Hania!!!przesłodka wręcz!
Jeśli chodzi o zakupy to ostatnio się nadzwigalam jak porypana a potem właśnie brzuch mnie bolał i oczywiście męża zrąbałam i powiedziałam, że ostatni razŚmiał sie tylko ze mnie bo mowil ze mam nie robic duzo zakupow a ja jak zwykle to do koszyka tamto do koszyka i sie nazbierało...
Wróciłam właśnie z pazurków ;p ale jestem szczęśliwa, że w koncu zrobione są -
kamaaa wrote:Jaki ja mam dzisiaj podły humor ;/ zeżarłam całe opakowanie żelek ale nie pomogło... Przeglądam wózki i ręce opadają tyle modeli że nie wiem czym już się sugerować. Chcieliśmy się zmieścić w 1000zl ale to chyba tylko 2w1 w tej cenie o ile wgl.
Jeśli chodzi o zakupy to przeważnie sama kupuję tylko chleb i ewentualnie inne drobnostki żeby było w miarę lekkie, mieszkamy na 4 piętrze i sama wspinaczka dostarcza mi wrażeń.
-
Rotenkopf o mniam ! ale boję się że mogłabym wybuchnąć
.
Olina myślę że i za 1000zl można by było już kupić ale jak czytam te opinie dziewczyn że to szajs i po pół roku do wyrzucenia i że lepiej zainwestować to już sama nie wiem w co wierzyć ;/.Bardzo mi się podobają te wózki na allegro ale nie wiem jak z jakością no i foteliki dodawane do nich to podobno masakra.. -
Rotenkopf, Hania jest wspaniała n
A ta długa nòżka, slodzitka
Wiolcia dbaj o siebie i uważaj, próbuj wyprosic tą pracę w biurze, bo to nie.są żarty
Kamaa, mieszkacie na 4 piętrze? My też, nie jestem samaZawsze chciałam dwupoziomowe mieszkanie no i niestety takie są zawr wysoko, dlatego teraz muszę się wspinać
Wiem co czujesz
Sąsiedzi obok mają.noworodka i drugi dzień z.rzędu.godz. 22:00 a mała płacze. Jestem przewrazliwioma i przeżywam, że ona płacze.
Sorki za moje błędy, ale tak mi się pisze.z mojego telefonu. Mam kropkę obok spacji i ciągle źle klik.Dobrej nocy!
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
Endzis wrote:Aa dziewczyny robicie same zakupy i dźwigacie je? Ja nie zawsze mam mozliwosc zeby ktos mnie podwiozl i dzis np nioslam troche warzyw ziemniaki jakies puszki i to bylo dosc ciezkie a teraz mnie ciągnie brzuch i boje soę czy od takiego noszenia siat nic sie malemu nie stanie:(?
Sunday lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję za troskę , kochane jesteście :*
Jaka miła niespodzianka , widzę mamę od rana u siebie już zadeklarowała ze zostaje do końca tygodnia. Nieoceniona pomoc przy domu i Mikołaju, który zreszta nawet rano na mnie nie spojrzał bo ma babę Ane i z nią od rana układa klockiśniadanie, rosół nastawiony , psy wypuszczone , kawa zaparzona , fajnie mieć mamę pod ręką .
Rotenkopf Hania jaka osoba!ciesze się, ze wszystko dobrze i super się rozwija !
jamniczakuchnia, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Byłam wczoraj u nowego lekarza. Jestem bardzo zadwolona. A dzidziuś już zrobił sie taki duży i tłuściutki niż 4 tyg temu
lekarz powiedział mi Ze to dziewczynka , nie wyglada na chłopca ale pewności mi nie dał. Pewnie dowiem sie więcej na badaniach połówkowych ktore bedą dopiero Za 4 tyg ! (To będzie 22t4d wiec bardzo późno ) zastanawiam sie czy iść wcześniej do innego lekarza Zrobić usg połówkowe bo on ma dobre usg 3d i 4d i moze nagrać płytkę. Mam dylemat.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 09:32
Aleksandrakili, jamniczakuchnia, Funky09, Endzis, mania, wiecznie, Lanusia93, Rotenkopf, Olina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny28latkaa wrote:Byłam wczoraj u nowego lekarza. Jestem bardzo zadwolona. A dzidziuś już zrobił sie taki duży i tłuściutki niż 4 tyg temu
lekarz powiedział mi Ze to dziewczynka , nie wyglada na chłopca ale pewności mi nie dał. Pewnie dowiem sie więcej na badaniach połówkowych ktore bedą dopiero Za 4 tyg ! (To będzie 22t4d wiec bardzo późno ) zastanawiam sie czy iść wcześniej do innego lekarza Zrobić usg połówkowe bo on ma dobre usg 3d i 4d i moze nagrać płytkę. Mam dylemat.
-
nick nieaktualnyCześć wam
jutro kończę 16tc i mam wizytę ah nie mogę się już doczekać
. Moja Gabi ledwo wyzdrowiala i już chora no! Co z tymi chorobami! Już mam dość ciągle ten katar i kaszel... A nie jest alergiczka... Czy wam też ta ciąża się wlecze? Bo jak patrzę po was to tu już 20 22 a ja dopiero 16... A jak u was pogoda? U mnie ponuro i deszcz pada nie mogę się z łóżka podnieść a wieczorem zasnąć przestawić się nie mogę hmm
-
nick nieaktualny28latkaa ja będę miała połówkowe w 21t5d, podobno to idealnie, bo będzie wszystko ładnie widać.
Ale mam dzisiaj lenia przez pogodę... Ogarnę tylko łazienkę i pod koc!
Co polecacie na podrażnione podniebienie i dziąsła? Miałam tak na samym początku ciąży i teraz znowu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 09:45
-
jamniczakuchnia wrote:28latkaa ja będę miała połówkowe w 21t5d, podobno to idealnie, bo będzie wszystko ładnie widać.
Ale mam dzisiaj lenia przez pogodę... Ogarnę tylko łazienkę i pod koc!
Co polecacie na podrażnione podniebienie i dziąsła? Miałam tak na samym początku ciąży i teraz znowu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 09:53
jamniczakuchnia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStraciatellaa wrote:Ja kupiłam sobie płyn octenidol bez alkoholu dla kobiet w ciąży. M.in na zapalenie dziąseł lub na afty, podrażnienia itp. Konsultowałam z lekarzem. Już po pierwszym płukaniu mi przeszło (wieczorem pierwszy raz płukałam po myciu zebów)
Oooo dzięki! Ja cały czas płuczę elmexem pomarańczowym bez alko, ale to jest głównie przeciwko próchnicy