Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiolcia1405 wrote:No później będziemy mogły porównywać tylko wagi dzieci bo się skula i nici z mierzenia
Gratuluję udanej wizyty !
Małż kapie synka i kładzie go spać my z mama pogaduchy, ploty i kubeł kakao przy kominku!
Dobrej nocy!
Ale fajnie, marzy mi się kominek póki co ratuje się świeczkamimiłego wieczoru :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 19:48
[/url]
-
nick nieaktualnyPrzez mój głupi internet YT mi się wiesza i się tylko wkurzam jak muszę coś obejrzeć
Olina mi przypomniała, że i ja miałam Wam coś podesłać
http://joemonster.org/art/34157/22_trudne_sytuacje_jakie_spotykaja_kobiete_w_ciazy
mania, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jaskra wrote:Też narzeczonemu napisałam, żeby mi kupił jak będzie wracać
Ktoś tu na forum mnie ostatnio zaraził ochotą na mleczko w tubce i teraz prawie codziennie muszę wciągnąć.
ostrzegam lepiej nie zaczynać przygody z mleczkiem bo wciąga
jaskra lubi tę wiadomość
-
Straciatellaa wrote:o 10.20. Już lekki stresik. ciągle pytam małża czy będzie wszystko ok z dzidzią
moja ostoja
Ja niestety dopiero o 18.30... -
Olina, oboje z mężem plakalismy ze śmiechu:D genialne!
Kurcze, dziewczyny, ja jakoś mało jem teraz i po spodniach widzę, że mam brzucho mniejszy od kilku dni. No ale Pola skika, więc chyba nic strasznego się nie dzieje...? -
Witam. Wstałam i głowa mnie boli.. Od kilku dni budzę się w środku nocy i nie mogę spać. Zasypiam koło 5rano. Masakra.
Wczoraj byłam u dentysty-zęby zdrowe. Byłam także u okulisty i zalecił cesarkę! Brrr, będą mnie kroić. Już się boję.
Brzdąc rozruszał się na całego. Czuję go codziennie i nawet ruchy wyczuwalne są po przyłożeniu ręki. Warto było czekać -
dichlieb wrote:Witam. Wstałam i głowa mnie boli.. Od kilku dni budzę się w środku nocy i nie mogę spać. Zasypiam koło 5rano. Masakra.
Wczoraj byłam u dentysty-zęby zdrowe. Byłam także u okulisty i zalecił cesarkę! Brrr, będą mnie kroić. Już się boję.
Brzdąc rozruszał się na całego. Czuję go codziennie i nawet ruchy wyczuwalne są po przyłożeniu ręki. Warto było czekać
Spokojnie cesarka to nie taki straszny diabeł jak go malują !więcej strachu niż to warte.
dichlieb lubi tę wiadomość