Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • mania Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,
    Ja też dzis miałam kiepską noc prawie wcale nie spałam chyba jednak mam nerwy przed połówkowym a wydawało mi się, że jestem spokojna :/ odliczam godziny...
    Do tego mój mąż na szkoleniu... akurat dziś go firma musiała wysłać mam nadzieję, że wyjdzie wcześniej i pojedzie z nami jak nie to brat ma z nami jechać...

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dichlieb wrote:
    Witam. Wstałam i głowa mnie boli.. Od kilku dni budzę się w środku nocy i nie mogę spać. Zasypiam koło 5rano. Masakra.
    Wczoraj byłam u dentysty-zęby zdrowe. Byłam także u okulisty i zalecił cesarkę! Brrr, będą mnie kroić. Już się boję.
    Brzdąc rozruszał się na całego. Czuję go codziennie i nawet ruchy wyczuwalne są po przyłożeniu ręki. Warto było czekać:)
    A czemu okulista zalecił Ci cesarke? masz słaby wzrok czy coś innego?? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak w ogole to Witam się z rana :) Ja spałam dobrze ale rano wyskoczyłam z lóżka bo mój pęcherz ledwo wytrzymał hehe :p
    Musze dziś podejść do mojego gina po L4 bo wczoraj mi się urlop skończył :)

• fabdorota Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć;)
    Ale okropnie za oknem. Leje i mrok, jak w nocy. Kolejny senny dzień... Jutro wizyta u gin i już tuptam nogami, a dzisiaj wg om zaczynam 6 miesiac. Ale czad ;) 4 miesiące i Mała w ramionach:D
    Słuchajcie, na maila z bebiprogramu przyszła mi propozycja uczestnictwa w szkole rodzenia online i się zastanawiam, czy by się może nie zapisać z samych nudów. Korzystalyscie może?

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za wizytujące! ;)

Ja od wczorajszego wieczora jak popłakałam się w łóżku przed snem mam podły nastrój ;( na dodatek obudziłam się w nocy o 2 i do 4 spać nie mogłam a teraz obudziła mnie najprawdziwsza burza...grzmoty, pioruny, ulewa i wiatr, od którego uginają się wszystkie drzewa. K***a, mamy drugą połowę listopada...
    Tyle z marudzenia z rana. Ide na śniadanie, może jedzenie chociaż trochę mnie pozytywnie naładuje ;p

A moja Hania zaczyna być aktywna już za dnia jak coś robię ;) a z rana i wieczora jak leże to harce odwala takie, że już w ubraniach widać jak brzuch faluje :D moja miłość! <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    22 tydzień ciąży czas start!

Ale pogoda... Leje, wieje, strasznie jest.

Michał się tak rozbrykał że jak leżę na płasko w porach jego największej aktywności to brzuch faluje :D

Idę się ogarnąć, bo niedługo koleżanka przychodzi.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• fabdorota Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf wrote:
    Trzymam kciuki za wizytujące! ;)

Ja od wczorajszego wieczora jak popłakałam się w łóżku przed snem mam podły nastrój ;( na dodatek obudziłam się w nocy o 2 i do 4 spać nie mogłam a teraz obudziła mnie najprawdziwsza burza...grzmoty, pioruny, ulewa i wiatr, od którego uginają się wszystkie drzewa. K***a, mamy drugą połowę listopada...
    Tyle z marudzenia z rana. Ide na śniadanie, może jedzenie chociaż trochę mnie pozytywnie naładuje ;p

A moja Hania zaczyna być aktywna już za dnia jak coś robię ;) a z rana i wieczora jak leże to harce odwala takie, że już w ubraniach widać jak brzuch faluje :D moja miłość! <3
    Zazdro. Mi brzuch jeszcze ani razu nie falowal:( ale Polka też aktywna już normalnie za dnia i już nie ma znaczenia, czy siedzę, leżę czy stoję: czuję ja kilkanaście razy dziennie:) Ciekawe, kiedy tacie przywali, bo póki co czuje jakiś dystans do ojca, albo po prostu dotyk działa na nią kojąco, bo kiedy szaleje, a ja przyloze rękę do brzucha i się odezwę do niej, to się uspokaja:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 09:53

• Straciatellaa Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekam już u gin. Chyba mam największego stresa ever. Trzymajcie kciuki ciotki!

dichlieb lubi tę wiadomość

oar8ikgn5pgt0ug5.png
  • 28latkaa Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Straciatellaa wrote:
    bedzie dobrze :) spokojnieee

Justyna Es lubi tę wiadomość

km5smg7yv4tozota.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Straciatellaa wrote:
    Trzymam mooooocno!! daj znać po :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam! ;*

Justyna Es lubi tę wiadomość

• fabdorota Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łoooo, super;) Gratuluję córeczki w takim razie :D I jaka duża już:D Czekamy na fotki i owocnych zakupów:* Ubrankami też się pochwal, jak wrócisz z łowów ;)

Olina lubi tę wiadomość

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Straciatellaa wrote:
    Na 100% dziewczynka :D wszystko z nią dobrze. Ma ok 25 cm i 370 g. Później dodam zdjęcie. Jadę kupić kilka ciuszków :D :D
    Wielkie gratulacje

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Straciatellaa wrote:
    Na 100% dziewczynka :D wszystko z nią dobrze. Ma ok 25 cm i 370 g. Później dodam zdjęcie. Jadę kupić kilka ciuszków :D :D
    Gratuluje...i jaka juz duza :) kawal babeczki bedzie,ja na usg dopiero 1 grudnia a juz bym chciala bardzo zobaczyc jak tam Zosia rozrabia w brzuszku,ale jeszcze troszke,w poniedzialek bylam po l4 to chociasz posluchalam jak serduszki bije i taka spokojniejsza jestem,miesiac to dla mnie strasznie dlugo,wczesniej chodzilam co 2 tygodnie to bylo lepiej,ale kasy z nowu szlo ;) czekam na zdjecia malenkiej

<3 <3 cykl pp.Udalo sie Zosia <3
    wkoncu z nami :) 16.04.2016
  • 28latkaa Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedy najlepiej zrobić usg 3D ? W jakim tyg najlepiej widać ?

km5smg7yv4tozota.png
  • mania Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Straciatellaa gratuluję! Udanych zakupów ;)

A mi przyszedł komplecik do łóżeczka dla malucha ♡

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2016, 08:46

28latkaa, dichlieb, nick nieaktualny, Olina, agulas, nick nieaktualny, Lanusia93, dziewussia, Endzis, Babu lubią tę wiadomość

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • 28latkaa Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Straciatellaa wrote:
    Gratulacje :)))) jak ja Ci zazdroszczę ze wiesz na 100% ze bedziesz miała córcie :) mi tylko lekarz przypuszczał ze moze być to dziewczynka :) następna wizytę mam 17 grudnia nie wiem czy tyle wytrzymam :P kusi mnie to USG 3D i 4D żeby pójść dodatkowo ale to będe miała 2 razy USG w miesiącu ,naczytałam sie w necie ze częste robienie USG jest szkodliwe na mózg dzidzi i nie wiem na ile to jest prawda ale troche sie tym wystraszyłam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 11:47

km5smg7yv4tozota.png
  • 28latkaa Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mania wrote:
    Straciatellaa gratuluję! Udanych zakupów ;)

d855c40f6755a76cmed.jpg

A mi przyszedł komplecik do łóżeczka dla malucha ♡
    Wow przepiękna pościel :) sama chciałabym mieć taka :)

mania lubi tę wiadomość

km5smg7yv4tozota.png
  • Dobson Ekspertka

Wysłany: 18 listopada 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Straciatella, gratulacje dziewczynki <3 Duża i zdrowa - dla mamy to najfajniejsze uczucie ever :D
    Zbieram się do dentysty, zobaczymy co będzie miał ciekawego do powiedzenia...
    I miłego (choć na dworze paskudnie >.< ) dnia mamusie :D

f2w3lhb8uhmwdzoi.png
  • dichlieb Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    A czemu okulista zalecił Ci cesarke? masz słaby wzrok czy coś innego?? :)

Tak mam słaby wzrok bo aż -6.50 i przeszłam dwie operacje zaćmy pourazowe ( w dzieciństwie szalałam z chłopakami i dostałam kijem w oko:)

dqpr3e5eehj9ssyv.png
‹‹ 383 384 385 386 387 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ