X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • mania Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,
    Ja też dzis miałam kiepską noc prawie wcale nie spałam chyba jednak mam nerwy przed połówkowym a wydawało mi się, że jestem spokojna :/ odliczam godziny...
    Do tego mój mąż na szkoleniu... akurat dziś go firma musiała wysłać mam nadzieję, że wyjdzie wcześniej i pojedzie z nami jak nie to brat ma z nami jechać...

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dichlieb wrote:
    Witam. Wstałam i głowa mnie boli.. Od kilku dni budzę się w środku nocy i nie mogę spać. Zasypiam koło 5rano. Masakra.
    Wczoraj byłam u dentysty-zęby zdrowe. Byłam także u okulisty i zalecił cesarkę! Brrr, będą mnie kroić. Już się boję.
    Brzdąc rozruszał się na całego. Czuję go codziennie i nawet ruchy wyczuwalne są po przyłożeniu ręki. Warto było czekać:)
    A czemu okulista zalecił Ci cesarke? masz słaby wzrok czy coś innego?? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak w ogole to Witam się z rana :) Ja spałam dobrze ale rano wyskoczyłam z lóżka bo mój pęcherz ledwo wytrzymał hehe :p
    Musze dziś podejść do mojego gina po L4 bo wczoraj mi się urlop skończył :)

• fabdorota Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć;)
    Ale okropnie za oknem. Leje i mrok, jak w nocy. Kolejny senny dzień... Jutro wizyta u gin i już tuptam nogami, a dzisiaj wg om zaczynam 6 miesiac. Ale czad ;) 4 miesiące i Mała w ramionach:D
    Słuchajcie, na maila z bebiprogramu przyszła mi propozycja uczestnictwa w szkole rodzenia online i się zastanawiam, czy by się może nie zapisać z samych nudów. Korzystalyscie może?

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za wizytujące! ;)

Ja od wczorajszego wieczora jak popłakałam się w łóżku przed snem mam podły nastrój ;( na dodatek obudziłam się w nocy o 2 i do 4 spać nie mogłam a teraz obudziła mnie najprawdziwsza burza...grzmoty, pioruny, ulewa i wiatr, od którego uginają się wszystkie drzewa. K***a, mamy drugą połowę listopada...
    Tyle z marudzenia z rana. Ide na śniadanie, może jedzenie chociaż trochę mnie pozytywnie naładuje ;p

A moja Hania zaczyna być aktywna już za dnia jak coś robię ;) a z rana i wieczora jak leże to harce odwala takie, że już w ubraniach widać jak brzuch faluje :D moja miłość! <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    22 tydzień ciąży czas start!

Ale pogoda... Leje, wieje, strasznie jest.

Michał się tak rozbrykał że jak leżę na płasko w porach jego największej aktywności to brzuch faluje :D

Idę się ogarnąć, bo niedługo koleżanka przychodzi.

Rotenkopf lubi tę wiadomość

• fabdorota Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf wrote:
    Trzymam kciuki za wizytujące! ;)

Ja od wczorajszego wieczora jak popłakałam się w łóżku przed snem mam podły nastrój ;( na dodatek obudziłam się w nocy o 2 i do 4 spać nie mogłam a teraz obudziła mnie najprawdziwsza burza...grzmoty, pioruny, ulewa i wiatr, od którego uginają się wszystkie drzewa. K***a, mamy drugą połowę listopada...
    Tyle z marudzenia z rana. Ide na śniadanie, może jedzenie chociaż trochę mnie pozytywnie naładuje ;p

A moja Hania zaczyna być aktywna już za dnia jak coś robię ;) a z rana i wieczora jak leże to harce odwala takie, że już w ubraniach widać jak brzuch faluje :D moja miłość! <3
    Zazdro. Mi brzuch jeszcze ani razu nie falowal:( ale Polka też aktywna już normalnie za dnia i już nie ma znaczenia, czy siedzę, leżę czy stoję: czuję ja kilkanaście razy dziennie:) Ciekawe, kiedy tacie przywali, bo póki co czuje jakiś dystans do ojca, albo po prostu dotyk działa na nią kojąco, bo kiedy szaleje, a ja przyloze rękę do brzucha i się odezwę do niej, to się uspokaja:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 09:53

• Straciatellaa Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekam już u gin. Chyba mam największego stresa ever. Trzymajcie kciuki ciotki!

dichlieb lubi tę wiadomość

oar8ikgn5pgt0ug5.png
  • 28latkaa Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Straciatellaa wrote:
    bedzie dobrze :) spokojnieee

Justyna Es lubi tę wiadomość

km5smg7yv4tozota.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Straciatellaa wrote:
    Trzymam mooooocno!! daj znać po :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam! ;*

Justyna Es lubi tę wiadomość

• fabdorota Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łoooo, super;) Gratuluję córeczki w takim razie :D I jaka duża już:D Czekamy na fotki i owocnych zakupów:* Ubrankami też się pochwal, jak wrócisz z łowów ;)

Olina lubi tę wiadomość

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Straciatellaa wrote:
    Na 100% dziewczynka :D wszystko z nią dobrze. Ma ok 25 cm i 370 g. Później dodam zdjęcie. Jadę kupić kilka ciuszków :D :D
    Wielkie gratulacje

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Straciatellaa wrote:
    Na 100% dziewczynka :D wszystko z nią dobrze. Ma ok 25 cm i 370 g. Później dodam zdjęcie. Jadę kupić kilka ciuszków :D :D
    Gratuluje...i jaka juz duza :) kawal babeczki bedzie,ja na usg dopiero 1 grudnia a juz bym chciala bardzo zobaczyc jak tam Zosia rozrabia w brzuszku,ale jeszcze troszke,w poniedzialek bylam po l4 to chociasz posluchalam jak serduszki bije i taka spokojniejsza jestem,miesiac to dla mnie strasznie dlugo,wczesniej chodzilam co 2 tygodnie to bylo lepiej,ale kasy z nowu szlo ;) czekam na zdjecia malenkiej

<3 <3 cykl pp.Udalo sie Zosia <3
    wkoncu z nami :) 16.04.2016
  • 28latkaa Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedy najlepiej zrobić usg 3D ? W jakim tyg najlepiej widać ?

km5smg7yv4tozota.png
  • mania Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Straciatellaa gratuluję! Udanych zakupów ;)

A mi przyszedł komplecik do łóżeczka dla malucha ♡

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2016, 08:46

28latkaa, dichlieb, Rotenkopf, Olina, agulas, jamniczakuchnia, Lanusia93, dziewussia, Endzis, Babu lubią tę wiadomość

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • 28latkaa Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Straciatellaa wrote:
    Gratulacje :)))) jak ja Ci zazdroszczę ze wiesz na 100% ze bedziesz miała córcie :) mi tylko lekarz przypuszczał ze moze być to dziewczynka :) następna wizytę mam 17 grudnia nie wiem czy tyle wytrzymam :P kusi mnie to USG 3D i 4D żeby pójść dodatkowo ale to będe miała 2 razy USG w miesiącu ,naczytałam sie w necie ze częste robienie USG jest szkodliwe na mózg dzidzi i nie wiem na ile to jest prawda ale troche sie tym wystraszyłam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 11:47

km5smg7yv4tozota.png
  • 28latkaa Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mania wrote:
    Straciatellaa gratuluję! Udanych zakupów ;)

d855c40f6755a76cmed.jpg

A mi przyszedł komplecik do łóżeczka dla malucha ♡
    Wow przepiękna pościel :) sama chciałabym mieć taka :)

mania lubi tę wiadomość

km5smg7yv4tozota.png
  • Dobson Ekspertka

Wysłany: 18 listopada 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Straciatella, gratulacje dziewczynki <3 Duża i zdrowa - dla mamy to najfajniejsze uczucie ever :D
    Zbieram się do dentysty, zobaczymy co będzie miał ciekawego do powiedzenia...
    I miłego (choć na dworze paskudnie >.< ) dnia mamusie :D

f2w3lhb8uhmwdzoi.png
  • dichlieb Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    A czemu okulista zalecił Ci cesarke? masz słaby wzrok czy coś innego?? :)

Tak mam słaby wzrok bo aż -6.50 i przeszłam dwie operacje zaćmy pourazowe ( w dzieciństwie szalałam z chłopakami i dostałam kijem w oko:)

dqpr3e5eehj9ssyv.png
‹‹ 383 384 385 386 387 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ