Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry,
Ja też dzis miałam kiepską noc prawie wcale nie spałam chyba jednak mam nerwy przed połówkowym a wydawało mi się, że jestem spokojnaodliczam godziny...
Do tego mój mąż na szkoleniu... akurat dziś go firma musiała wysłać mam nadzieję, że wyjdzie wcześniej i pojedzie z nami jak nie to brat ma z nami jechać... -
nick nieaktualnydichlieb wrote:Witam. Wstałam i głowa mnie boli.. Od kilku dni budzę się w środku nocy i nie mogę spać. Zasypiam koło 5rano. Masakra.
Wczoraj byłam u dentysty-zęby zdrowe. Byłam także u okulisty i zalecił cesarkę! Brrr, będą mnie kroić. Już się boję.
Brzdąc rozruszał się na całego. Czuję go codziennie i nawet ruchy wyczuwalne są po przyłożeniu ręki. Warto było czekać -
nick nieaktualny
-
Cześć
Ale okropnie za oknem. Leje i mrok, jak w nocy. Kolejny senny dzień... Jutro wizyta u gin i już tuptam nogami, a dzisiaj wg om zaczynam 6 miesiac. Ale czad4 miesiące i Mała w ramionach:D
Słuchajcie, na maila z bebiprogramu przyszła mi propozycja uczestnictwa w szkole rodzenia online i się zastanawiam, czy by się może nie zapisać z samych nudów. Korzystalyscie może? -
nick nieaktualnyTrzymam kciuki za wizytujące!
Ja od wczorajszego wieczora jak popłakałam się w łóżku przed snem mam podły nastrój ;( na dodatek obudziłam się w nocy o 2 i do 4 spać nie mogłam a teraz obudziła mnie najprawdziwsza burza...grzmoty, pioruny, ulewa i wiatr, od którego uginają się wszystkie drzewa. K***a, mamy drugą połowę listopada...
Tyle z marudzenia z rana. Ide na śniadanie, może jedzenie chociaż trochę mnie pozytywnie naładuje ;p
A moja Hania zaczyna być aktywna już za dnia jak coś robięa z rana i wieczora jak leże to harce odwala takie, że już w ubraniach widać jak brzuch faluje
moja miłość!
-
nick nieaktualny22 tydzień ciąży czas start!
Ale pogoda... Leje, wieje, strasznie jest.
Michał się tak rozbrykał że jak leżę na płasko w porach jego największej aktywności to brzuch faluje
Idę się ogarnąć, bo niedługo koleżanka przychodzi.Rotenkopf lubi tę wiadomość
-
Rotenkopf wrote:Trzymam kciuki za wizytujące!
Ja od wczorajszego wieczora jak popłakałam się w łóżku przed snem mam podły nastrój ;( na dodatek obudziłam się w nocy o 2 i do 4 spać nie mogłam a teraz obudziła mnie najprawdziwsza burza...grzmoty, pioruny, ulewa i wiatr, od którego uginają się wszystkie drzewa. K***a, mamy drugą połowę listopada...
Tyle z marudzenia z rana. Ide na śniadanie, może jedzenie chociaż trochę mnie pozytywnie naładuje ;p
A moja Hania zaczyna być aktywna już za dnia jak coś robięa z rana i wieczora jak leże to harce odwala takie, że już w ubraniach widać jak brzuch faluje
moja miłość!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 09:53
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Straciatellaa wrote:Na 100% dziewczynka
wszystko z nią dobrze. Ma ok 25 cm i 370 g. Później dodam zdjęcie. Jadę kupić kilka ciuszków
kawal babeczki bedzie,ja na usg dopiero 1 grudnia a juz bym chciala bardzo zobaczyc jak tam Zosia rozrabia w brzuszku,ale jeszcze troszke,w poniedzialek bylam po l4 to chociasz posluchalam jak serduszki bije i taka spokojniejsza jestem,miesiac to dla mnie strasznie dlugo,wczesniej chodzilam co 2 tygodnie to bylo lepiej,ale kasy z nowu szlo
czekam na zdjecia malenkiej
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
Straciatellaa gratuluję! Udanych zakupów
A mi przyszedł komplecik do łóżeczka dla malucha ♡
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2016, 08:46
28latkaa, dichlieb, Rotenkopf, Olina, agulas, jamniczakuchnia, Lanusia93, dziewussia, Endzis, Babu lubią tę wiadomość
-
Straciatellaa wrote:Na 100% dziewczynka
wszystko z nią dobrze. Ma ok 25 cm i 370 g. Później dodam zdjęcie. Jadę kupić kilka ciuszków
))) jak ja Ci zazdroszczę ze wiesz na 100% ze bedziesz miała córcie
mi tylko lekarz przypuszczał ze moze być to dziewczynka
następna wizytę mam 17 grudnia nie wiem czy tyle wytrzymam
kusi mnie to USG 3D i 4D żeby pójść dodatkowo ale to będe miała 2 razy USG w miesiącu ,naczytałam sie w necie ze częste robienie USG jest szkodliwe na mózg dzidzi i nie wiem na ile to jest prawda ale troche sie tym wystraszyłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 11:47