Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydichlieb wrote:Tak mam słaby wzrok bo aż -6.50 i przeszłam dwie operacje zaćmy pourazowe ( w dzieciństwie szalałam z chłopakami i dostałam kijem w oko:)
ale cesarke przejdziesz raz dwa i po bólu
będzie dobrze wszystko
ja mam -3.75 i dwa razy lezalam w szpitalu na oko bo mialam owrzodzenie rogowki i bralam zastrzyki do oka przez to, takze tez czeka mnie wizyta u okulisty
zobaczymy co mi powie
-
nick nieaktualny
-
Aleksandrakili wrote:Ojej to tak nie ciekawie!
ale cesarke przejdziesz raz dwa i po bólu
będzie dobrze wszystko
ja mam -3.75 i dwa razy lezalam w szpitalu na oko bo mialam owrzodzenie rogowki i bralam zastrzyki do oka przez to, takze tez czeka mnie wizyta u okulisty
zobaczymy co mi powie
współczuję, tez miałam zastrzyki do oka, nic ciekawego, ble..
okulistka ogólnie tłumaczyła, że wada wzroku nie jest przyczyną do cesarki. Gdybym nie miała tych operacji to na pewno kazała rodzić naturalnie. Nawet teraz gdybym się uparła to mogłabym spróbować rodzić naturalnie, ale stwierdziła, że lepiej nie ryzykować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 12:29
-
28latkaa wrote:Gratulacje
))) jak ja Ci zazdroszczę ze wiesz na 100% ze bedziesz miała córcie
mi tylko lekarz przypuszczał ze moze być to dziewczynka
następna wizytę mam 17 grudnia nie wiem czy tyle wytrzymam
kusi mnie to USG 3D i 4D żeby pójść dodatkowo ale to będe miała 2 razy USG w miesiącu ,naczytałam sie w necie ze częste robienie USG jest szkodliwe na mózg dzidzi i nie wiem na ile to jest prawda ale troche sie tym wystraszyłam
w internecie too wiesz jak to jest,a nie ma jak zapytac osobiscie
)
Straciatella gratulacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 13:02
-
nick nieaktualnydichlieb wrote:współczuję, tez miałam zastrzyki do oka, nic ciekawego, ble..
okulistka ogólnie tłumaczyła, że wada wzroku nie jest przyczyną do cesarki. Gdybym nie miała tych operacji to na pewno kazała rodzić naturalnie. Nawet teraz gdybym się uparła to mogłabym spróbować rodzić naturalnie, ale stwierdziła, że lepiej nie ryzykować.ale zobaczymy na wizycie
-
28latkaa wrote:Kiedy najlepiej zrobić usg 3D ? W jakim tyg najlepiej widać ?
Ja uważam że w 26-28 tygz synkiem z tego okresu mam najpiękniejsze zdjęcia i filmy w 4d
jak ssie kciuka jak trze oczko jak się uśmiecha
gin tez mi mówiła ze najlepsze wtedy są i się z nią zgodzę
-
Straciatella gratuluję
!!!
Ilonia wizytujemy tego samego dniau Ciebie też wtedy połówkowe???
Ja mam dziś taki humor, że lepiej nie podchodzić2 noc słabo śpię. Nie mogę znaleźć pozycji dla siebie. Nawet poducha rogal nie pomaga. Masakra.
Do tego mdłości. ale... za niecałe 2 tygodnie wizyta!!!!ilonia1984 lubi tę wiadomość
-
28latkaa wrote:Gratulacje
))) jak ja Ci zazdroszczę ze wiesz na 100% ze bedziesz miała córcie
mi tylko lekarz przypuszczał ze moze być to dziewczynka
następna wizytę mam 17 grudnia nie wiem czy tyle wytrzymam
kusi mnie to USG 3D i 4D żeby pójść dodatkowo ale to będe miała 2 razy USG w miesiącu ,naczytałam sie w necie ze częste robienie USG jest szkodliwe na mózg dzidzi i nie wiem na ile to jest prawda ale troche sie tym wystraszyłam
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny czy wy tez macie dziwne sny?? ja to codziennie dziś np snilo mi sie , że mój narzeczony najpierw zaczepiał jakiś ludzi, a potem z nimi zazywał jakies narkotyki czy chust wie co , masakra sie obudziłam to aż dziwnie xd jeszcze najgorsze byo to ze działo sie to jak pojechalismy na wakacje i musiałam sie spakować i uciekac od niego...bozeee xd
do tego kilka razy snił mi sie aktor z ''o mnie sie nie martw'' nie wiem z jakiej okazji, bozeee hahhahaagulas lubi tę wiadomość
-
Olina ja tez mam dziwne sny, praktycznie codziennie inna lupota mi sie sni. Dzis mi sie snilo ze zapomnialam o urodzinac meza- sa w maju
i on sie poniewal na mnie strasznie i na noc do domu nie wrocil a ja z 2 dzieci siedzialam sama, tak mi sie przykro zrobilo ze autentycznie obudzilam sie zalana lzami. Dobrze ze maz juz byl w pracy bo by sie ze mnie smial ...
-
nick nieaktualnyTaaak, takie sny są okropne! Chociaż akurat mój dzisiaj był z tych dziwnych ale śniło mi się, że dałam byłemu w twarz - chociaż jeden plus dziwnego snu
Rany, Okrasa robi śledzie...mmmm ;]Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 13:39
-
ostatnio tez sniło mi sie, że urodziłam dziewczynke i sie okaząło, ze spisztal w niedziele jest zamkniety i chodziłam tam pod ten szpital i dzieci były takod razu za oknem i sie strasznie martwiłam czy nie jest głodna cy cos...wgl to powiem Wam, ze z 5 razy mi sie sniło, ze urodziłam dziewczynke, a raz to byłam na usg z moim narzeczonym i na ekranie sie pokazała tez dzieeczynka, ale juz ubrana w ciuszki, a on był taki dziwiony o co chodzi...hahhaas
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
Nie ogarniam moich snów, ale ten wczorajszy był chyba najgorszy ze wszystkich
Ten o brzydkim chłopcu- gigancie
. Teraz chce mi się z tego śmiać, ale wczoraj byłam przerażona...
Co do kolorowanek, to są ekstra. Ostatnio koleżance kupiliśmy taką na imieniny i bardzo się ucieszyła, a ja w sumie zazdrościłam i trochę byłam zła na samą siebie, że nie kupiłam dwóchBardzo fajnie się prezentują, kiedy zamiast kredek, używa się cienkopisów. Rotenkopf, ostatnia- szacun
ekstra Ci wyszło.
Yh, ja od prawie godziny zbieram się do sprzątania łazienki... Strasznie się leniwa robięW sumie to mąż mnie powinien wyręczać, bo mam niby leżeć, ale jakoś mi to nie wychodzi najlepiej...
-
nick nieaktualny