X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fabdorota wrote:

Co do kolorowanek, to są ekstra. Ostatnio koleżance kupiliśmy taką na imieniny i bardzo się ucieszyła, a ja w sumie zazdrościłam i trochę byłam zła na samą siebie, że nie kupiłam dwóch :) Bardzo fajnie się prezentują, kiedy zamiast kredek, używa się cienkopisów. Rotenkopf, ostatnia- szacun :D ekstra Ci wyszło.
    W Auchanie są do kupienia ;) 4 zł. Jak się nauczę nie przyciskać tak kredek to może zacznę malować cienkopisami/mazakami ;D Bo na razie po każdym kolorowaniu kartka się zwija w rulon i na czas moich przerw kolorowanka leży pod czymś ciężkim ;D

• fabdorota Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się tymi jaram. Jest jeszcze zaczarowany ogród... aaaah <3
    http://www.empik.com/zaczarowany-las-koloruj-szukaj-symboli-odkryj-tajemnice-basford-johanna,p1110467705,ksiazka-p?&&gclid=Cj0KEQiA4LCyBRCY0N7Oy-mSgNIBEiQAyg39tlKhzbMbPP3TD0YYQoShcZHyq-TML-dnlrUpjcvo6JYaAjcd8P8HAQ&gclsrc=aw.ds

Rotenkopf, dziewussia lubią tę wiadomość

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
  • ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agulas wrote:
    Straciatella gratuluję :) !!!

Ilonia wizytujemy tego samego dnia :) u Ciebie też wtedy połówkowe???

Ja mam dziś taki humor, że lepiej nie podchodzić :) 2 noc słabo śpię. Nie mogę znaleźć pozycji dla siebie. Nawet poducha rogal nie pomaga. Masakra.
    Do tego mdłości. ale... za niecałe 2 tygodnie wizyta!!!!
    Tak tez mam polowkowe wtedy wlasnie i nie moge sie juz doczekac,mnie boli brzuch dzis wyjatkowo i nic mi sie nie chce,dzis dzien dziecka i pierogi z zamrazalnika,na szczescie mojej roboty :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 13:55

agulas lubi tę wiadomość

<3 <3 cykl pp.Udalo sie Zosia <3
    wkoncu z nami :) 16.04.2016
  • mania Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ameiva wrote:
    Mania a dzie kupilas ten komplet poscieli?
    Na Facebooku znalazłam dziewczynę, która sama szyje takie cuda różne komplety, kocyki i ubranka nawet i wystawia na licytacje. I wylicytowałam to bo mi się już dawno marzyło bo to moje łowickie wzory i chciałam żeby mój dzidziuś miał taka naszą patriotyczną pościel :)

4 godziny do usg.......boję się a zgrywałam taką twardzielkę :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 14:31

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania, głowa do góry! Wszystko jest i będzie dobrze! ;)

Dziewussia, co tak cicho ?
    Endzis? I reszta kobitek, odzywajcie się czasami! ;)

• paprotka30 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf, super kolorowanki. Nie wiedzialam ze cos takiego w ogole istnieje dla dorosłych :)
    Moze to cos dla mnie, w sam raz na zimowe wieczory. Tylko pewnie rodzinka pomyśli ze sie uwsteczniam! Haha
    Tylko czym kolorować zeby byly takie super efekty jak na ostatnim? Mazaki czy kredki? Kredki chyba nie dają tak intensywnych kolorów?

Straciatella gratuluję :)
    Mania tzymam kciuki, bedzie dobrze, za pare godzin przyniesiesz tak dobre wiadomości jak koleżanka wyżej :)

Mnie cos brzuch dzisiaj tak dziwnie zabolal ze aż w sekundę mi sie gorąco zrobilo. Wzielam nospe i leze, przeszlo ale zaczyna mnie to niepokoić :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkie są kredkami kolorowane ;D ten pierwszy takimi jakimiś tańszymi, a pozostałe są z Astry (jedna kredka - dwa kolory, trójkątne) kupiłam w Realu/Auchan (bo u mnie się zmienia sklep) jakoś za 10 zł. No i u mnie efekt też zależy od mojego zrąbanego nadgarstka ;p jak mam dobry dzień to dużo koloruję a jak nie to chwila i muszę kończyć bo czuje jak mi go rozrywa od środka (efekt 2 gipsów ;p i być może cieśni nadgarstka)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 15:30

• fabdorota Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuźwaaaa, ale mam zgagę! Rennie nie pomaga, jak żyć? :( Podobno mleko neutralizuje, ale ja mam nietolerancję laktozy i dodatkowo szczerą nienawiść do mleka :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hm, (ohydny) Gaviscon? Na pewno nie kładź się na prawą stronę ;)

• Wiolcia1405 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fabdorota spróbuj zjeść rzodkiewke ;) ja jak jej nie jadłam miałam zgage :-)

Mówię dziś do mamy ze mam ochotę na ruskie i jak mąż będzie wracał to mu napisze aby kupił. . Yhym poszłam się zdrzemnac, nagle mama mnie budzi myślałam że coś z synkiem a ona mi do łóżka talerz ruskich przynosi okraszonych boczkiem i cebulką. . Orgazm w gębie :D ( jakkolwiek to brzmi ! ) się śmieje teraz ze powinna z nami zamieszkać na stałe :D

Lanusia93, Babu lubią tę wiadomość

f2w39jcgyl35ko6r.png

mker2l4.png
  • Ameiva Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez nie wiedzialam ze dla doroslych sa kolorowanki :) ja na odstresowanie dziergam na szydełku. Teraz wlasnie koncze robic kocyk dla malenstwa kolezanki a jak skoncze to zaczynam dla mojego maluszka. Mam tylko nadzieje ze 24 dowiem sie czy na pewno mieszka w brzuszku dziewczynka bo mam zamiar robic go w odcieniac rozu i szarosci a tak musialabym zmieniac koncepcje:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 16:22

Lanusia93 lubi tę wiadomość

dqpr3e5e2vsf93fd.png

w4sqs65guiprfo6k.png
  • Ameiva Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mania wrote:
    Na Facebooku znalazłam dziewczynę, która sama szyje takie cuda różne komplety, kocyki i ubranka nawet i wystawia na licytacje. I wylicytowałam to bo mi się już dawno marzyło bo to moje łowickie wzory i chciałam żeby mój dzidziuś miał taka naszą patriotyczną pościel :)

4 godziny do usg.......boję się a zgrywałam taką twardzielkę :(
    a ile dalas za ten komplecik? dasz jakies namiary na ta dziewczyne?

dqpr3e5e2vsf93fd.png

w4sqs65guiprfo6k.png
  • Ameiva Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fabdorota wrote:
    Kuźwaaaa, ale mam zgagę! Rennie nie pomaga, jak żyć? :( Podobno mleko neutralizuje, ale ja mam nietolerancję laktozy i dodatkowo szczerą nienawiść do mleka :(
    mi mleko pomaga ale tylko na chwile ;/

dqpr3e5e2vsf93fd.png

w4sqs65guiprfo6k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiolcia1405 wrote:
    Orgazm w gębie :D ( jakkolwiek to brzmi ! )

HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHA, jesteś świetna! HAHAHAHHAHAHA :D
    Ameiva, kiedyś mama próbowała mnie nauczyć na szydełku a jedynie co umiem to sznureczek ;) i na drutach też próbowałam ale za bardzo zaciskałam pętelki i się tylko wkurzałam <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 16:28

Wiolcia1405 lubi tę wiadomość

• fabdorota Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiolcia1405 wrote:
    Fabdorota spróbuj zjeść rzodkiewke ;) ja jak jej nie jadłam miałam zgage :-)

Mówię dziś do mamy ze mam ochotę na ruskie i jak mąż będzie wracał to mu napisze aby kupił. . Yhym poszłam się zdrzemnac, nagle mama mnie budzi myślałam że coś z synkiem a ona mi do łóżka talerz ruskich przynosi okraszonych boczkiem i cebulką. . Orgazm w gębie :D ( jakkolwiek to brzmi ! ) się śmieje teraz ze powinna z nami zamieszkać na stałe :D
    Jeszcze większy smutek, bo od początku ciąży odrzuciło mnie od rzodkiewki i kalarepy. Aaaa:( Muszę chyba wypróbować ten specyfik od Rotenkopf.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiolcia1405 kurde narobiłaś mi smaka na ruskie! Chyba jutro w końcu zrobię :D

Jutro rano jadę na ten test obciążenia glukozą, ech i znowu cały dzień będzie z dupy przez to że śniadania nie zjem :(

• Ameiva Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf mnie nauczyla babcia, ona szyla, robila na drutach, szydelku i do tego wyszywala, tzw multi rekodzielo :P bardzo to lubie bo totalnie zapominam o bozym swiecie tak sie skupiam na robotce :) niestety odkad jestem mama malo mam czasu na takie rozrywki. Jak tylko wyciagam wloczke maly podbiega i mi ja wyrywa wiec mam czas tylko wieczorami kiedy on spi.

Wiolcia mama jak marzenie :) a ruskie tez bym zjadla,mmmmniam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 16:35

dqpr3e5e2vsf93fd.png

w4sqs65guiprfo6k.png
  • 28latkaa Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.rmf24.pl/fakty/swiat/news-dzieci-zamienione-po-narodzinach-nie-wroca-do-biologicznych-,nId,1923909#

km5smg7yv4tozota.png
  • triste Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cały czas Was podczytuję ale ciągle jakoś nie mam czasu na wpisanie paru zdań ;) Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące <3 Niektóre maluszki są już bardzo duże :)

Rotenkopf śliczne kolorowanki :)
    Mania pościel cudna :) chyba skuszę się na taka, ale dopiero jak maluszek podrośnie. Na początek mam śpiworki :)

Jeśli chodzi o robótki to robię na szydełku śpiworek z kapturkiem, coś takiego: http://tricot.blogs.famili.fr/media/01/02/f96a4eaab6174c25a53b3c3f8092f7cd.jpg ale niestety bez wzorka,bo nie potrafię :(

Jutro mam pomiary u mojego gina i trochę się boję... a za tydzień idę na połówkowe ale prywatnie.

ckai9jcg2r8f85gp.png
  • kamaaa Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobiłam od rana i zapomniałam połowę ;o.
    Straciatella gratuluję udanej wizyty i dużej, zdrowej dziewuszki :)

Mania piękna pościel! nie mogę się napatrzeć a potem przypomina mi się że ja jeszcze
    nic nie kupiłam ;(.

Dobson powodzenia u dentysty, ja mam chwilowy spokój ale muszę zacząć chodzić z kolejnymi z tego co widzę nadpsutymi zębami...

Rotenkopf kolorowanki super ! chyba sama się skuszę na te smutne deszczowe wieczory :).

Od wczoraj dzidzia kopie mnie jakby do środka, strasznie dziwne uczucie ;/.
    Ochotę na pierogi mi robicie ! chyba jutro zrobię milion ale z mięsem :D. Ostatnio dostaliśmy od teściowej i nie mogłam się oderwać od nich :D.

f2w3csqv1ok8ev24.png
‹‹ 385 386 387 388 389 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ