Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyfabdorota wrote:
Co do kolorowanek, to są ekstra. Ostatnio koleżance kupiliśmy taką na imieniny i bardzo się ucieszyła, a ja w sumie zazdrościłam i trochę byłam zła na samą siebie, że nie kupiłam dwóchBardzo fajnie się prezentują, kiedy zamiast kredek, używa się cienkopisów. Rotenkopf, ostatnia- szacun
ekstra Ci wyszło.
4 zł. Jak się nauczę nie przyciskać tak kredek to może zacznę malować cienkopisami/mazakami
Bo na razie po każdym kolorowaniu kartka się zwija w rulon i na czas moich przerw kolorowanka leży pod czymś ciężkim
-
Ja się tymi jaram. Jest jeszcze zaczarowany ogród... aaaah
http://www.empik.com/zaczarowany-las-koloruj-szukaj-symboli-odkryj-tajemnice-basford-johanna,p1110467705,ksiazka-p?&&gclid=Cj0KEQiA4LCyBRCY0N7Oy-mSgNIBEiQAyg39tlKhzbMbPP3TD0YYQoShcZHyq-TML-dnlrUpjcvo6JYaAjcd8P8HAQ&gclsrc=aw.dsRotenkopf, dziewussia lubią tę wiadomość
-
agulas wrote:Straciatella gratuluję
!!!
Ilonia wizytujemy tego samego dniau Ciebie też wtedy połówkowe???
Ja mam dziś taki humor, że lepiej nie podchodzić2 noc słabo śpię. Nie mogę znaleźć pozycji dla siebie. Nawet poducha rogal nie pomaga. Masakra.
Do tego mdłości. ale... za niecałe 2 tygodnie wizyta!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 13:55
agulas lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
Ameiva wrote:Mania a dzie kupilas ten komplet poscieli?
4 godziny do usg.......boję się a zgrywałam taką twardzielkęWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 14:31
-
nick nieaktualny
-
Rotenkopf, super kolorowanki. Nie wiedzialam ze cos takiego w ogole istnieje dla dorosłych
Moze to cos dla mnie, w sam raz na zimowe wieczory. Tylko pewnie rodzinka pomyśli ze sie uwsteczniam! Haha
Tylko czym kolorować zeby byly takie super efekty jak na ostatnim? Mazaki czy kredki? Kredki chyba nie dają tak intensywnych kolorów?
Straciatella gratuluję
Mania tzymam kciuki, bedzie dobrze, za pare godzin przyniesiesz tak dobre wiadomości jak koleżanka wyżej
Mnie cos brzuch dzisiaj tak dziwnie zabolal ze aż w sekundę mi sie gorąco zrobilo. Wzielam nospe i leze, przeszlo ale zaczyna mnie to niepokoić -
nick nieaktualnyWszystkie są kredkami kolorowane
ten pierwszy takimi jakimiś tańszymi, a pozostałe są z Astry (jedna kredka - dwa kolory, trójkątne) kupiłam w Realu/Auchan (bo u mnie się zmienia sklep) jakoś za 10 zł. No i u mnie efekt też zależy od mojego zrąbanego nadgarstka ;p jak mam dobry dzień to dużo koloruję a jak nie to chwila i muszę kończyć bo czuje jak mi go rozrywa od środka (efekt 2 gipsów ;p i być może cieśni nadgarstka)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 15:30
-
nick nieaktualny
-
Fabdorota spróbuj zjeść rzodkiewke
ja jak jej nie jadłam miałam zgage
Mówię dziś do mamy ze mam ochotę na ruskie i jak mąż będzie wracał to mu napisze aby kupił. . Yhym poszłam się zdrzemnac, nagle mama mnie budzi myślałam że coś z synkiem a ona mi do łóżka talerz ruskich przynosi okraszonych boczkiem i cebulką. . Orgazm w gębie( jakkolwiek to brzmi ! ) się śmieje teraz ze powinna z nami zamieszkać na stałe
Lanusia93, Babu lubią tę wiadomość
-
ja tez nie wiedzialam ze dla doroslych sa kolorowanki
ja na odstresowanie dziergam na szydełku. Teraz wlasnie koncze robic kocyk dla malenstwa kolezanki a jak skoncze to zaczynam dla mojego maluszka. Mam tylko nadzieje ze 24 dowiem sie czy na pewno mieszka w brzuszku dziewczynka bo mam zamiar robic go w odcieniac rozu i szarosci a tak musialabym zmieniac koncepcje:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 16:22
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
mania wrote:Na Facebooku znalazłam dziewczynę, która sama szyje takie cuda różne komplety, kocyki i ubranka nawet i wystawia na licytacje. I wylicytowałam to bo mi się już dawno marzyło bo to moje łowickie wzory i chciałam żeby mój dzidziuś miał taka naszą patriotyczną pościel
4 godziny do usg.......boję się a zgrywałam taką twardzielkę -
nick nieaktualnyWiolcia1405 wrote:Orgazm w gębie
( jakkolwiek to brzmi ! )
HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHA, jesteś świetna! HAHAHAHHAHAHA
Ameiva, kiedyś mama próbowała mnie nauczyć na szydełku a jedynie co umiem to sznureczeki na drutach też próbowałam ale za bardzo zaciskałam pętelki i się tylko wkurzałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 16:28
Wiolcia1405 lubi tę wiadomość
-
Wiolcia1405 wrote:Fabdorota spróbuj zjeść rzodkiewke
ja jak jej nie jadłam miałam zgage
Mówię dziś do mamy ze mam ochotę na ruskie i jak mąż będzie wracał to mu napisze aby kupił. . Yhym poszłam się zdrzemnac, nagle mama mnie budzi myślałam że coś z synkiem a ona mi do łóżka talerz ruskich przynosi okraszonych boczkiem i cebulką. . Orgazm w gębie( jakkolwiek to brzmi ! ) się śmieje teraz ze powinna z nami zamieszkać na stałe
-
nick nieaktualny
-
Rotenkopf mnie nauczyla babcia, ona szyla, robila na drutach, szydelku i do tego wyszywala, tzw multi rekodzielo
bardzo to lubie bo totalnie zapominam o bozym swiecie tak sie skupiam na robotce
niestety odkad jestem mama malo mam czasu na takie rozrywki. Jak tylko wyciagam wloczke maly podbiega i mi ja wyrywa wiec mam czas tylko wieczorami kiedy on spi.
Wiolcia mama jak marzeniea ruskie tez bym zjadla,mmmmniam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 16:35
Wiolcia1405 lubi tę wiadomość
-
Cały czas Was podczytuję ale ciągle jakoś nie mam czasu na wpisanie paru zdań
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące
Niektóre maluszki są już bardzo duże
Rotenkopf śliczne kolorowanki
Mania pościel cudnachyba skuszę się na taka, ale dopiero jak maluszek podrośnie. Na początek mam śpiworki
Jeśli chodzi o robótki to robię na szydełku śpiworek z kapturkiem, coś takiego: http://tricot.blogs.famili.fr/media/01/02/f96a4eaab6174c25a53b3c3f8092f7cd.jpg ale niestety bez wzorka,bo nie potrafię
Jutro mam pomiary u mojego gina i trochę się boję... a za tydzień idę na połówkowe ale prywatnie. -
Nadrobiłam od rana i zapomniałam połowę ;o.
Straciatella gratuluję udanej wizyty i dużej, zdrowej dziewuszki
Mania piękna pościel! nie mogę się napatrzeć a potem przypomina mi się że ja jeszcze
nic nie kupiłam ;(.
Dobson powodzenia u dentysty, ja mam chwilowy spokój ale muszę zacząć chodzić z kolejnymi z tego co widzę nadpsutymi zębami...
Rotenkopf kolorowanki super ! chyba sama się skuszę na te smutne deszczowe wieczory.
Od wczoraj dzidzia kopie mnie jakby do środka, strasznie dziwne uczucie ;/.
Ochotę na pierogi mi robicie ! chyba jutro zrobię milion ale z mięsem. Ostatnio dostaliśmy od teściowej i nie mogłam się oderwać od nich
.