Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Straciatellaa, piękna dziewczyna i świetne ubranka:) Domyślam się, jaka teraz musisz być radosna:D
Do mnie dzisiaj przyszła chusta. Ale jest dluuuuuugaod jutra się z nią zaprzyjazniam i motam brzuszek
No i mnie też dopadlo szaleństwo mleka w tubce. Czeka w lodówce -
nick nieaktualnyOlina wrote:mnie np bardzo sie poodbaja odcienie beżu szarości, a najbardziej biel
juz nie moge sie doczekac aż cos kupię
szarosci i beze tez sa super
Nie bede nic rozowego kupowac ale to tez dlatego ze praktycznie same rozowe ciuchy mam od siostry i szwagierki -
Ogólnie to jestem zła bo nie dość, że był poślizg i czekaliśmy prawie godzinę to lekarz tak zalatany, że szok przyjmował normalnie plus dodatkowo co któraś pacjentka robił usg...mnie wkur...bo powiedział, że jest za wcześnie i on małej nie pomierzy... powiedział żeby przyjść za 2 tyg...tylko, że mi baba w rejestracji taki termin wyznaczyła wrrrr...ogólnie to tylko na szybko zmierzył malutką i potwierdził, że będzie córa i tyle odniosłam wrażenie, że zwyczajnie juz mu się dzis nie chciało...ale nie wziął pieniędzy a usg miało kosztować 250 zł a takie nawet szybkie usg kosztuje 100 zł...
Do tego mleczka w tubce w mili nie było!!!
Ale przynajmniej wiem, że będzie córcia i mogę zacząć szaleństwo zakupoweOlina, jamniczakuchnia lubią tę wiadomość
-
jamniczakuchnia wrote:Straciatella boskie ubranka i córcia
Olina ja jutro mam glukozę, gin chce wynik na połówkowe na poniedziałek
Siostra mi napisała że kupiła Michałowi 3 bluzy z motywem lisa na 80 cm, czyli będą na zimę
Łoo na zimę to chyba jeszcze nieMoja córcia ma 15 miesięcy i dokładnie 80 cm
baba lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
mania wrote:Ogólnie to jestem zła bo nie dość, że był poślizg i czekaliśmy prawie godzinę to lekarz tak zalatany, że szok przyjmował normalnie plus dodatkowo co któraś pacjentka robił usg...mnie wkur...bo powiedział, że jest za wcześnie i on małej nie pomierzy... powiedział żeby przyjść za 2 tyg...tylko, że mi baba w rejestracji taki termin wyznaczyła wrrrr...ogólnie to tylko na szybko zmierzył malutką i potwierdził, że będzie córa i tyle odniosłam wrażenie, że zwyczajnie juz mu się dzis nie chciało...ale nie wziął pieniędzy a usg miało kosztować 250 zł a takie nawet szybkie usg kosztuje 100 zł...
Do tego mleczka w tubce w mili nie było!!!
Ale przynajmniej wiem, że będzie córcia i mogę zacząć szaleństwo zakupowe
Ja tak miałam u poprzedniego lekarza w Zielonej, zero pomiarów, USG 3 minuty, nawet to w 12 tygodniu. Duży plus powrotu do mojego doktora Cz., bo on robi długo USG i wszystko tłumaczyWięc świetnie Cię rozumiem.
Gratuluję córci, będę Ci mogła kilka sukieneczek po Lilci podrzucić w swoim czasie
Jak to nie byłoJa kupiłam w tej Mili gdzie jest Frog, na Końskim Targu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 21:30
mania lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
-
Moj synek ma 14 miesiecy i nosi ubranka na 86, nosi je juz chyba ze 2 miesiace
Jamniczakucnia zreszta rozmiarowki czesto bardzo sie roznia wiec jak dziecie bedzie duze to moze w zime pochodzicie w tych bluzach a jak nie to zamiast kurteczki bedzie na cieplejsze dni na wiosne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 21:31
-
Lanusia93 wrote:Ja tak miałam u poprzedniego lekarza w Zielonej, zero pomiarów, USG 3 minuty, nawet to w 12 tygodniu. Duży plus powrotu do mojego doktora Cz., bo on robi długo USG i wszystko tłumaczy
Więc świetnie Cię rozumiem.
Gratuluję córci, będę Ci mogła kilka sukieneczek po Lilci podrzucić w swoim czasie
Jak to nie byłoJa kupiłam w tej Mili gdzie jest Frog, na Końskim Targu
No nie było ;( dokladnie w tej mili byłam ale mąż mnie poganiał i może przeoczyłam a nie chciało mi się już nigdzie skręcać... mąż powiedział, że jutro mi nakupi -
ja na ost usg tez miałam krotko...dlatego, ze nfz i pacjent uwazajcie jest zapisywane na 5 minut no smieszne..to na normlana wizyte jest chyba 10 minut...ja nie byłam tych 5 minut , ale krotko dlatego teraz juz ide prywatnie, bo jestem w stanie zrozumiec, ze niektorych ludzi musza zapisac na cito i dlatego to tak wyglada, ale jednak usg wymaga troche wiekrzego czasu itp
mania lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
baba wrote:To nic pewnego moja córka ma 14 mies i nosi rozm 92 i ma parę rzeczy jeszcze na 86
O kurcze, to chyba moja tylko taka kruszyna... Hmm... Z tego co się orientowałam większość dzieci w tym wieku ma 76-82 cm, ale dzieci są przecież różneAniołek (*) 12.03.2013
-
Dobrze, że mam połówkowe teraz tu u siebie bo to dzisiejsze to pojechałam właśnie prywatnie żeby miec zdjęcia i film na pamiątkę a że dr się nie chciało to jego strata...kasy nie zarobił ale jak na klinikę to i tak uczciwie się zachował myślałam, że każe mi płacić za to chwilowe podglądanie małej...u mnie jak będę miała to połówkowe to nie będzie pamiątki za bardzo bo sprzęt lichy na szpitalu no ale trudno ważne żeby malutką dokładnie zbadali. A tak chciałam takie piękne zdjęcia jak ma np Rotebkopf
-
Dziewczyny gratuluje dziewczynek
Boże dlaczego mężczyźni są tacy malo wyrozumieli, mój niby kochany i wgl ale czasem to poprostu masakra.
Tłumacze mu, zeby mnie nie denerwował (płaczek ze mnie straszny a w ciąży juz wgl) bo tak naprawdę nie szkodzi mi tylko dziecku w brzuchu. To 2 dni skręcał meble z kolega i słowa nie mogłam powiedzieć od razu na mnie krzyczał nie wiem czy popisówa przy koledze czy co. Dziś chciałam mu wytlumaczyc , ze mi przykro było to znowu na mnie najechał, ze ja tylko gadam a nic nie robie. A co ja mam robić w ciąży,może meble składać?! No i się znowu poplakalam i mnie tak zaczął rwac brzuch masakra...zero zrozumienia
((
-
teraz ide na połówkowe to juz ze wszystkim. Nie moge sie doczekac.
Powiem Ci, że faktycznie zachował sie mega spoko, że nie wział pieniedzy, bo ja juz miałam raz taka sytuacje, ze lekarz własnie wział pieniadze za nic...to jest mega przykre doswiadczenie...mania lubi tę wiadomość
-
Lanusia93 wrote:O kurcze, to chyba moja tylko taka kruszyna... Hmm... Z tego co się orientowałam większość dzieci w tym wieku ma 76-82 cm, ale dzieci są przecież różne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 22:15