Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się z rana jestem po rozmowie z szefem. Widać było ze nie w humorze koleś ale niema się co dziwić
generalny się zmienił , wiec pewnie regionalny poleci wiec i on tez
( jest partyjne PO ) w nadleśnictwie prawie impreza
ahaha no ale do rzeczy.. w biurze nie mają miejsca dla mnie
wiec zasugerował abym poszła na l4
dobre wyjście ale nie dla mnie , więc wyprosilam stazyste aby pomagał i był takim przynieś podaj pozamiataj... chciałam Karola - robotnika ale ponoć zajęty
wiec od pon. Mam swiezaka mgr leśnictwa bez technikum leśnego .. czyli bez obrazy idiotę który nie zna się wcale na praktyce tylko teoria teoria teoria..
masakra.. mam nadzieje ze w miarę kumamaty będzie i zalapie co i jak
Jestem teraz w baltyckiej...narazie pije kawkę ale zaraz lecę na jakieś zakupy dla dzidzi i synka musze troszkę obkupic
Miłego dnia wszystkim :*
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny! Jestem po teście obciążenia glukozą.
Byłam przed 8 w laboratorium, pobrali mi krew na czczo i 40 minut czekałam na wynik. Potem dostałam do wypicia 75g glukozy - dobre było! Słodkie jak pies, taki jakby płynny lukier, ale spokoNo i po godzinie pierwsze pobranie, a po drugiej godzinie drugie. Całość skończyłam przed 11:00 i rzuciłam się na kanapkę
Mąż po pracy odbierze mi wyniki.
Obok laboratorium jest Pepco i Rossmann, więc miałam co robić. Teoretycznie nie można chodzić po tej glukozie, ale miałam to gdzieś, przecież maratonu nie robiłam.
Dobrze zareagowałam na glukozę, ale druga dziewczyna padła i musiała leżeć u piguł na kozetce.
Kupiłam Michałowi w Pepco jasnoszare półśpiochyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 11:57
Lanusia93, Rotenkopf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt i potwierdzenia płci
Ja czekam do wtorku na połówkowe i mam nadzieję, że dzidziuś się pokaże ( bo już zaszalałam w smyku i kupiłam wszystko dla dziewczynki)
Ilonia ja Ci mogę polecić żuravit - też miałam słabe wyniki moczu i gin poleciła aby łykać profilaktycznie. Jest to po prostu skoncentrowana żurawina.
Zapisałam się na kolejne warsztaty: http://bezpiecznymaluch.com.pl/warsztaty
sprawdźcie sobie czy u was jeszcze będą. Polecam, naprawdę fajną wiedzę można uzyskać + zawsze dają reklamówki gratisów !
Pozdrowieniailonia1984 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiolcia1405 oj tak, roszady w Lasach się szykują! I dobrze, PiS dla Lasów to najlepsza partia
Mój mężu kochany zdolny leśnik z powołania po stażu, technik, inżynier, pilarz, sygnalista i myśliwy w jednym czyli full wypas, tylko czeka aż zwolni się coś dla niego. Póki co jako koordynator zuli, ale wiadomo że to na przeczekanie tylko, chociaż ważne że w lesie.
-
nick nieaktualny
-
Rotenkopf wrote:Byłam na tych warsztatach
Zajebiste są, rzeczywiście
Zapomniałam dodać, że na wadze stuknęło mi 65kg (-1kg za buty[trepy]) a moje ciśnienie było dzisiaj szałowo wysokie 100/60 mmHg ;] -
Hej dziewczyny,
nadrobiłam znowu ostatnie wpisy.
Straciatella, jaka śliczna SzprotkaJak to słodko określiłaś
A do tego ile różowych ubranek upolowałaś
Czy Wy też macie taki gorszy czas ostatnio? Bo ja do 17:00 jakoś funkcjonuję, ale później jak wrócę po pracy to mogłabym sobie leżeć spokojnie na łóżku i nic nie robićPoza tym taki jakiś humor mam nie bardzo.
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
Czeeeść dziewczyny, dawno nie pisałam ze względu na bardzo nerwowy czas na uczelniach
Na chwilę obecną wariuję przed jutrzejszym USG połówkowym, prawie chodzę po ścianach
Cieszy mnie to,że zobaczę malutką,w dodatku będziemy robić nagranie,ale panikara ze mnie
Z tych milszych rzeczy to przyszła mi dzisiaj paczuszka z kupionymi przez Internet ubraniami dla, uwaga, HANIMojego P. udało mi się namówić i będziemy mieć malutką Hanulkę, oczywiście o ile do kwietnia mi się nie odwidzi
Kupiłam coś troszkę innego niż niezliczona ilość śpioszków,jestem zadowolona
Wstawiam zdjęcie piękności,które dzisiaj przyniósł mi listonosz:
http://zapodaj.net/images/665058b26b16c.jpg
http://zapodaj.net/images/cb220bda15377.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 13:31
Rotenkopf, jamniczakuchnia, Lanusia93, fabdorota, mania, agulas, triste, Aleksandrakili, Dobson, Babu lubią tę wiadomość
❤ Mikołaj 1.02.19 ❤
❤ Hanna - 11.04.16 ❤
-
nick nieaktualnyStraciatellaa wrote:Mnie gin pouczala wczoraj żebym pamiętała, że nie mogę chodzić po glukozie bo metabolizm się zmienia. Nawet siku bo będą niewiarygodnie wyniki. Hmm
Nie wiem, ja sikałam 2 razy, bo bym nie wytrzymała... A chodziłam powoli jak żółw po pobliskim pepco i rossmanie :p -
Ja mam gorsze dni przez tą pogodę, nawet na spacer nie ma jak z dzieckiem wyjść i mała mi głupieje
Dlatego za 15 minut idziemy na basen i musimy wymyślić jakieś zajęcia kiedy jest taki wiatr...
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
nick nieaktualny
-
Cześc dziewczyny
Byłam wczoraj na wizycie u gina
Będę mieć synka!!!
Macie fotki na dowód
pierwsza fotka to udka i pomiędzy nimi widać jajka
Nawet dziś już poczyniłam zakupy w pepcopoźniej Wam pokaże co
Jak lekarz robił mi usg mówił że będzie mały wiercipięta hihiTak wywijał
Ogólnie pozę miał niezbyt bo zwinięty był tak że rączkami i nóżkami zasłaniał sobie głowę, ale udało się co nie co zobaczyćWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 13:38
fabdorota, mania, Justyna Es, jamniczakuchnia, wiecznie, agulas, Rotenkopf, triste, Funky09, Endzis, Dobson, Lanusia93, Catelyn, malika89, Aleksandrakili, Anastazjaaa, Babu lubią tę wiadomość
-
karolajna91 wrote:Cześc dziewczyny
Byłam wczoraj na wizycie u gina
Będę mieć synka!!!
Macie fotki na dowód
pierwsza fotka to udka i pomiędzy nimi widać jajka
Nawet dziś już poczyniłam zakupy w pepcopoźniej Wam pokaże co
Jak lekarz robił mi usg mówił że będzie mały wiercipięta hihiTak wywijał
Ogólnie pozę miał niezbyt bo zwinięty był tak że rączkami i nóżkami zasłaniał sobie głowę, ale udało się co nie co zobaczyćsuper, gratulacje:*
Taka byłam spokojna, a teraz mnie stresior przed wizytą dopada. O jejku, jejku... -
Jestem po wizycie i proszę zaznaczyć że będziemy mieć Dziewczynkę
wszystko na swoim miejscu i chociaż to było na zwykłym sprzęcie to mam piękne zdj buzi
mam nadzieję ze na usg połówkowym u innego lekarza wszystko potwierdzi się
agulas, Rotenkopf, fabdorota, Kawuszka, jamniczakuchnia, Endzis, mania, Dobson, Lanusia93, Catelyn, wiecznie, malika89, Anastazjaaa, Babu lubią tę wiadomość
-
Ja też juz po wizycie u mojego gina ale jak to powiedzial "na tym etepie jest absolutnie niemożliwe żeby przypuszczać płeć bo wszystko jest jeszcze za małe" to ja nie wiem co to on ma za sprzęt że nic tam nie widzi ;/ dobrze że chociaż zobaczył że serduszko bije.
Dziewczyny a badanie tego tsh miałyście na której wizycie? bo pamiętam że to jest ważne ale jak dotąd nie miałam zadnego badania oprócz morfologi i moczu? -
nick nieaktualnyważne OGŁOSZENIE
Prośba do dziewczyn, które 'znajdą siebie' na liście poniżej :
Dajcie znać,że jesteście z NamiPewnie większość z Was już wie czy pod swoim serduchem nosi dziewczynkę czy chłopca a może macie nawet już imię wybrane? Super by było gdybyście chociaż jednym zdaniem do Nas się odezwały
Paula1644
Astoriaa
Kf
Magcollect
Kindzior
PaniPasztetowa
Candela
Andrea20
Mag.1990
Madzialinda
Kasiulka166
Kinia23
Monia_em
Aleksia85
Kasiax87
Lorka
Paulia87
Mappi
Aleksandra19
Izka05
*KasiaS *
Agulas
Karatka
Agnieszka9120
Małazłośnica
Ewcia21k
AnnaKliwijska
Mj1991
Baba
Karola91
Ważka
Różyczka
Lila83
Katha1
Just_me
Polasia
Myszka2070
Zuzia24
MoNa_2603
Justyna_Es
Andzia87
Jockerek
Heathera
Jeśli przypadkiem na tej liście jest ktoś, kto się udziela to zdzielcie mnie cegłą w głowę i dajcie znać
Teraz małe prośby do dziewczyn udzielających się
1) Jeśli macie kontakt z którąś z wyżej wymienionych dziewczyn skontaktujcie się z Nią w moim imieniu w tej sprawie, ok?
2) Jako, że za chwilę po połówkowych zaczną się sypać imiona, płci dzieci czy mogłabym Was prosić o jakieś wyróżnienie w treści tych informacji żeby żadna z Was nie została pokrzywdzona i pomięta przeze mnie? Wystarczy jeśli użyjecie Caps LockaZ góry dziękuję
dziewussia, jamniczakuchnia, Kawuszka, ilonia1984, Anastazjaaa lubią tę wiadomość