Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa osobiście kupuje w takich babcinych sklepach ;p już nie raz nacięłam się na jakieś firmowe albo sieciowe
a w takich sklepach mają na prawdę rewelacyjne i nie kosztują majątku. A co do 'ciążowe' to po prostu kupuję na wyższe osoby albo proszę o takie z wysokim stanem i nigdy nie mam problemów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 18:49
Babu lubi tę wiadomość
-
jamniczakuchnia wrote:Dziewczyny gdzie kupię dobre ocieplane leginsy ciążowe?
-
Rotenkopf wrote:Wiecie, jestem w szoku jak ludzie potrafią się zmienić.
Miałam przyjaciółkę (tak, miałam), która była u mnie świadkową na ślubie (po ślubie zaczął się cyrk,ale to inna historia). W październiku miałam urodziny. Ją i Jej męża (de facto naszego starostę i znajomego mojego męża[skumali się na naszym ślubie]) też zaprosiłam na imprezę urodzinowo-parapetówkową. Napisała mi, że nie mogą być bo na weekend mają mieć córki od niego. No spoko. A teraz wrzucili na fb zdjęcia z gali MMA, która była w dniu urodzin.
Nie wiem jak można się tak diametralnie zmienić w ciągu tak krótkiego czasu. Kiedyś mogłyśmy dosłownie konie kraść a teraz jak mamy się spotkać to włosy stają mi dęba ;/
Widzisz Rotenkopf jak to jest z tymi "przyjaźniami". To wszystko zależy od ludzi... Widocznie taka to jest osoba i czas tylko Ci to pokazał. Ja miałam podobną sytuację. Moja przyjaciółka jedna z dwóch, bo tworzyłyśmy super trio. która zawsze była materialistką (ale taką do zniesienia, w sensie, że jeśli chciała sobie wydać całą pensję na torebkę to jej sprawa) jednak jej materializm zawsze kierował nią tak, żeby upolować gościa z kasą. Mnie to nigdy nie rajcowało, ale wiedziałyśmy o tym, że mamy ogromne różnice w tym temacie i po prostu nie wchodziłyśmy w ten temat, ale cała reszta spoko
I odkąd dorwała tego "wymarzonego" z kasą, to po prostu nic dla niej się nie liczy. Jestem w ciąży 5 miesiąc i widziała mnie 2 razy w tym raz na samym początku, jeszcze nie wiedząc, że jestem w ciąży. Ma mnie i moją drugą przyjaciółkę po prostu w dupieAle hola hola, jak się coś u niej dzieje nie tak, to albo ja albo ta druga jesteśmy wtedy wspaniałe! Byle tylko uratować naszą psiapsiółeczkę, a jak stanie na nogi to od nowa to samo
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
jamniczakuchnia wrote:Dziewczyny gdzie kupię dobre ocieplane leginsy ciążowe?
Ja dorwałam superowe legginsy z takim właśnie ociepleniem w Pepco. A poza tym były tam rajstopy z Gatty taka seria 300den, za 9,90zł a one normalnie kosztują 19,99 albo 29,99 w saloniku GattyPani z Pepco mi powiedziała, że tak czasem jest u nich
Dokładnie jak Rotenkopf, nie kupowałam jakiś specjalnych ciążowych tylko większe no i wiadomo, że wtedy pas się elegancko podaje. Zawsze sprawdzam z jakiego są materiału, czy się fajnie delikatnie poddają bez uciskania.
Natomiast rajstopy to mam chęć kupić ciążowe, bo mnie trochę uciskają na brzuszek, a to nie jest komfortowe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 19:05
jamniczakuchnia lubi tę wiadomość
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
nick nieaktualny
-
Ja tez mam rajstopy gattowe ciazowe i jestem bardzo zadowolona
jestem po wizycie i na szczescie to nie wytostek uff tylko nerki ale nic niepokojacego ot zwykle ciazowe sprawy
mam pic zurawine i lykac nospe to bedzie dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 19:39
-
Byłam u lekarza po L4 i jak wróciłam okazało sie ze wpisał mi zła datę
on przyjmuje w poniedz a mam nr tel tylko do jego zony która jest stomatologiem i pracuje w inne dni niż on obok jego gabinetu. Słyszałam że ze zmiana L4 nie ma problemu do czasu kiedy lekarz nie zaniesie tego zwolnienia do Zusu. Jak mi radzicie zadzwonić do jego zony i wytłumaczyć jej cała sytuacje żeby przekazała mężowi czy nie panikować i poczekać do poniedziałkowego popołudnia ?
-
nick nieaktualnyMasz 7 dni na dostarczenie l4 do pracodawcy więc możesz zaczekać do pon o ile chcesz
Dziewczyny, przeszłam samą siebie. Moja kolacja składała się z : ostrych śledzików 'na raz', jednej kanapki z dżemem truskawkowym, 2 kromek chleba w jajku, miski płatków czekoladowych z mlekiem i marchewki...i dalej bym jadła
Jeezu, jak to czytam to źle mi sie robimania, fabdorota, jamniczakuchnia, Wilka, Babu, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Rotenkopf ładne menu
Ja przed kolacja wciągnęłam dwa mega grzeski w czekoladzie na raz!
Co do rajstop to tez polecam te ciążowe z gatty. Sa dosc drogie ale wygodne. U mnie trudno je dorwać, ostatnio zamawiałam przez Internet. Tak myślę, może następnym razem kupie z innej firmy, tańsze, bo juz z gatty 4 pary zniszczyłam, a to pies a to moja nieuwaga a kosztują 25zl, stówka poszla do kosza
FABDOROTAmam pytanie, czym sie objawia ta nadreaktywnosc macicy? Twardnienie tak? Czy boli Cie? Bo u mnie tez cos za czesto macica twardnieje, wizyte mam w poniedziałek to powiem ginowi, moze magnez wystarczy... Martwi mnie to
-
paprotka30 wrote:Rotenkopf ładne menu
Ja przed kolacja wciągnęłam dwa mega grzeski w czekoladzie na raz!
Co do rajstop to tez polecam te ciążowe z gatty. Sa dosc drogie ale wygodne. U mnie trudno je dorwać, ostatnio zamawiałam przez Internet. Tak myślę, może następnym razem kupie z innej firmy, tańsze, bo juz z gatty 4 pary zniszczyłam, a to pies a to moja nieuwaga a kosztują 25zl, stówka poszla do kosza
FABDOROTAmam pytanie, czym sie objawia ta nadreaktywnosc macicy? Twardnienie tak? Czy boli Cie? Bo u mnie tez cos za czesto macica twardnieje, wizyte mam w poniedziałek to powiem ginowi, moze magnez wystarczy... Martwi mnie to
Ja nie mam wrażenia, że to jakiś poważny stan, no ale w sumie się nie znam..
-
nick nieaktualny28latkaa wrote:Byłam u lekarza po L4 i jak wróciłam okazało sie ze wpisał mi zła datę
on przyjmuje w poniedz a mam nr tel tylko do jego zony która jest stomatologiem i pracuje w inne dni niż on obok jego gabinetu. Słyszałam że ze zmiana L4 nie ma problemu do czasu kiedy lekarz nie zaniesie tego zwolnienia do Zusu. Jak mi radzicie zadzwonić do jego zony i wytłumaczyć jej cała sytuacje żeby przekazała mężowi czy nie panikować i poczekać do poniedziałkowego popołudnia ?
a co do l4 to spokojnie mozesz do poniedzialku poczekac