Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnastazjaaa wrote:Ja kupiłam na allegro i jestem zadowolona, w opisie było leginsy jesień zima, ciepłe i mega wygodne
Też widziałam sporo na allegro i chyba zamówięZmierzę tylko moje obecne leginsy z H&M żeby wiedzieć jaki rozmiar wziąć.
Wiecie co jutro robię? PIEROGI RUSKIE! Kilogram najlepszej pierogowej mąki już czeka -
jamniczakuchnia wrote:Też widziałam sporo na allegro i chyba zamówię
Zmierzę tylko moje obecne leginsy z H&M żeby wiedzieć jaki rozmiar wziąć.
Wiecie co jutro robię? PIEROGI RUSKIE! Kilogram najlepszej pierogowej mąki już czeka
I zwracalam uwagę aby miały wstawke ciazowaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 22:36
jamniczakuchnia lubi tę wiadomość
-
Hej
Czy po pobieraniu cytologi wystąpiło u was lekkie plamienie?Bo mi wczoraj gin pobierał twierdził ze będzie delikatny a jak wróciłam do domu to własnie miałam takie brązowe plamy;/ rano delikatnie jeszcze coś było. Od początku ciąży nie występowały u mnie żadne plamienia i nie wiem czy się martwić;/ -
Rotenkopf Raz na tydzien jakos ale odzywam sie i nadrabiam Was dzielnie jak tylko mam chwile, a przy moim szalonym dziecku ciezko czasem
do tego kupno mieszkania, roczkowe dwie imprezy i czas leci jak szalony.
Usg połówkowe mam 27go, wtedy potwierdzi sie płeć -
nick nieaktualny
-
Wróciłam z pracy i muszę się pochwalić ze dzisiaj od 16 cały czas czuje moje Maleństwo tak pięknie smyralo mamunie... po kawce...
Idę pod prysznic i lulu... w pracy koleżanki mówią że z dnia na dzień mam większy brzuch... rosne w oczach...
Dobranoc Kochane:*agulas, fabdorota, jamniczakuchnia, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
paprotka30 wrote:FABDOROTA
mam pytanie, czym sie objawia ta nadreaktywnosc macicy? Twardnienie tak? Czy boli Cie? Bo u mnie tez cos za czesto macica twardnieje, wizyte mam w poniedziałek to powiem ginowi, moze magnez wystarczy... Martwi mnie to
-
Dzięki,kazda opinia sie liczy. U mnie to się zdarza kilka razy dziennie i szybko mija Np po zmianie leżenia z na wznak na bok, trwa to moze 30s i jest bezbolesne raczej. Duzo się oszczędzam, mysle ze do poniedzialku nic mi nie będzie a nospe mam w razie czego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 07:52
-
paprotka30 wrote:Dzięki,kazda opinia sie liczy. U mnie to się zdarza kilka razy dziennie i szybko mija Np po zmianie leżenia z na wznak na bok, trwa to moze 30s i jest bezbolesne raczej. Duzo się oszczędzam, mysle ze do poniedzialku nic mi nie będzie a nospe mam w razie czego.
W ogóle to witam się porannie. Mąż dzisiaj wyjeżdża do tego Gdańska, wraca dopiero w nocy z niedzieli na poniedziałek. Tak mi smutno:( Ale na pewno odpoczne... -
Hej, ja dowiedziałam się z opóźnieniem, że wątek został przeniesiony właśnie tutaj, ale było tak ciężko nadrobić i wbić się w rozmowy, że jak mam czas podczytuję
Termin zmienił się na 16 kwietnia a płeć mam nadzieję, że już poznam na połówkowym 1 grudniaagulas lubi tę wiadomość